Evb2

8 tips til at forebygge fald

Ophold sikker, lyd og sund ved at tage nogle enkle trin til forebyggelse falder. Her er otte grundlæggende strategier, du kan begynde i dag.

Hvis du er i eller indtaste dine senior år, har du sandsynligvis har flere sundhedsmæssige betænkeligheder på dit sind. Først og fremmest skal forebygge fald.

Falls er et stort problem blandt ældre. Hvert år vil næsten 30 procent af folk over 65 år at tage et fald med potentielle alvorlige konsekvenser, herunder brækkede knogler. Det er derfor, forebyggelse af faldulykker hos ældre er så vigtig.

Heldigvis forhindrer rygsmerter, hoftebrud og andre komplikationer, der kommer fra at falde, er en grundlæggende proces, som du kan begynde i dag. Implementering bare et par enkle tips til forebyggelse af fald kan have en enormt positiv effekt på alle aspekter af dit liv:

  1. Vær aktiv. En af de bedste ting, du kan gøre for forebyggelse af faldulykker er at få din krop i bedre form med regelmæssig motion. Rick Smith, MD, medicinsk direktør for Los Angeles jødiske hjem pensionering samfund, har flere strategier til at hjælpe dig med at nå dette mål. "Den nemmeste og mest enkle øvelse rutine er regelmæssig walking," siger Dr. Smith. "Motion regimer, der inkluderer styrketræning kan være nyttig. Rutiner, der forbedrer balance og gangart variabilitet kan forbedre fald satser. "
  2. Spis en sund kost. Hvad og hvor meget du spiser, er ofte overset faktorer for forebyggelse af faldulykker hos ældre. Hvis du er overvægtig, er du sætte en ekstra byrde på dine led, knogler og hjerte, hvilket kan øge dine chancer for at falde. Spis regelmæssigt, snarere end at springe måltider eller overspisning, og dine blod-sukker niveauer vil bo selv. Dette vil igen, vil hjælpe dig til at blive energisk, vågen og mindre tilbøjelige til at falde.
  3. Spørg om D-vitamin. Smith siger, at en D-vitaminmangel kan føre til fald for nogle ældre mennesker, så få disse niveauer af D up er en nøgle til at falde forebyggelse. Spørg din læge til at tjekke din D-vitamin niveauer og ordinere et supplement, hvis det er nødvendigt.
  4. Har dit syn kontrolleret. Selv hvis du tror, ​​din monokel recept er up to date, kan synet ændre hurtigt, som du bliver ældre. Så få det tjekket mere regelmæssigt er en nøgle til at falde forebyggelse hos ældre. "Få din vision kontrolleres årligt, og opdatere din recept i overensstemmelse hermed," siger Glenda Renee Westmoreland, MD, en geriatrician på Wishard Health Services og en lektor i klinisk medicin ved Indiana University School of Medicine i Indianapolis.
  5. Undgå alkohol. Alle har brug for at være forsigtig med indtagelse af for mange alkoholiske drikke, men det er især sandt, som vi bliver ældre, for forebyggelse af faldulykker. Som vi alder, behøver vores kroppe ikke metabolisere alkohol så effektivt som når vi er unge.
  6. Brug hjælpemidler. I nogle tilfælde kan gummi-såler sko med gode slidbaner være nok til at forhindre glider og falder. I andre tilfælde kan en bandage, en stok eller en rollator være nødvendig for at forebygge fald. Uanset hvilken tilgang lægen anbefaler, nøglen til at falde forebyggelse hos ældre er at følge hans råd og sørg for at bruge alle enheder efter behov.
  7. Dobbelttjek din medicin. Nogle gange kan ordineret medicin direkte forårsage svimmelhed eller døsighed, hvilket kan føre til fald. Hvis du oplever disse bivirkninger, Dr. Westmoreland siger, det er en god ide at tale med din læge om, hvad andre muligheder kunne være tilgængelige for dig. Desuden kan nogle diabetes og blodtryk medicin forårsage svimmelhed, hvis du tager din medicin på det forkerte tidspunkt af dagen. Sørg for at bo på en regelmæssig tidsplan med disse medikamenter for de bedste resultater.
  8. Være mere sikker. Endelig kan bare have tillid til dig selv og dine evner ofte spiller en rolle i forebyggelse af fald hos ældre. "I nogle tilfælde er at forebygge fald så simpelt som at opbygge tillid i din egen balance færdigheder," siger Smith. "Folk, der er bange for at falde er signifikant mere tilbøjelige til at gøre det, uanset deres faktiske risiko."

Fall forebyggelse hos ældre er afgørende for at forhindre potentielt invaliderende skader. Realiseringen disse enkle livsstilsændringer kan gøre en stor forskel i din levetid og livskvalitet.