Evb2

6 billige måder at få psykisk syge

Medlemsstaterne kan trimme deres mentale sundhed budgetter, men du kan stadig finde psykologhjælp, der er overkommelig og effektiv.

Fra maxed-out mom, der finder trøst i et samfund støtte gruppe til den nylige pensionist, der har brug for hjælp indkredsning kilden til hans blues, adgang til tilstrækkelige, økonomisk overkommelige behandling er afgørende for millioner af europæere med psykiske problemer. Men med statens budgetnedskæringer truer lokale tjenester og programmer over hele landet, kunne de mennesker, der har brug for disse tjenester fleste ser deres støtteordninger forsvinde.

En nylig rapport fra Den Nationale Alliance om psykisk sygdom (Nami) fandt, at mere end halvdelen af ​​europæerne med psykiske og følelsesmæssige problemer, ikke får hjælp - og at antallet ventes kun at vokse som stater skråstreg deres mentale sundhedspleje budgetter som reaktion på voksende underskud. De 10 stater med de største nedskæringer i de sidste to år er:

 • Alaska (35 procent)
 • South Carolina og Arizona (23 procent)
 • Washington, DC (19 procent)
 • Nevada (17 procent)
 • Kansas og Californien (16 procent)
 • Illinois og Mississippi (15 procent)
 • Hawaii (12 procent)

Værre er psykisk sundhedspleje mangel forventes at uddybe i 2011 og 2012.

"Når politikerne er tvunget til at træffe vanskelige beslutninger om nedskæringer, mental sundhed finansiering synes at være et let mål," siger Ruth Wolever, ph.d., en klinisk sundheds psykolog og forskning direktør for Duke Integrative Medicine.

Hvilke sådanne ændringer oversætte til: Service og programmer er afgørende for europæerne med psykiske problemer er at få nedprioriteret eller elimineres, herunder Community Mental Health centre, alkohol-og stofmisbrug behandling centre, krisecentre, senge på psykiatriske hospitaler, og psykiatere og socialrådgivere på personale på disse faciliteter.

Desværre, som psykiatriske budgetter skrumpe, er behovet for sådanne tjenester er større end nogensinde, ifølge Nami. Løbende økonomisk nød har føre til mere depression, angst og andre psykiske problemer, og samtidig reducere folks evne til at betale for behandling. Tropper vender hjem fra krig kræver også tjenester til at behandle sådanne spørgsmål som PTSD.


Related: 8 hemmeligheder virkelig glade mennesker

Men hvis du har brug for mental sundhed opmærksomhed, og du kan ikke råd til det, det sidste, du skal gøre er ingenting.

Selvom budgetnedskæringer bugne, er der stadig masser af billige måder at få den hjælp, du har brug for. Først afkode din sygesikring. Det er vigtigt at forstå din forsikringspolice - copayments, udgifter til dækning og de omfattede læger varierer fra plan til plan. Den Mental Health Paritet og Narkotikamisbrug Equity Act of 2008 mandater, at alle gruppe sundhed planer giver psykiske fordele, men de fleste af dem stadig kræver patienter til at betale en del af regningen for terapi.

Hvis du har problemer giver terapi sessioner eller ikke har sygeforsikring, og derefter overveje disse overkommelige alternativer.

 1. Start med dit community sundhedscenter. Selv om det er sandt, at Community Mental Health centre føler hovedparten af budgetnedskæringer, de er stadig et godt sted at starte, siger Dr. Wolever. De fleste af disse statslige agenturer tilbyde billige konsultationer og stationær / ambulant tjenester. For at finde en i nærheden af dig, så prøv Stofmisbrug og psykiske sundhedsvæsen administrationens (samhsa) mental sundhed locator.
 2. Go græsrodsniveau. Mental sundhed organisationer, såsom NAMI og Mental Health Europe (MHA), har gjort det til deres mission at hjælpe alle europæiske finde en mental sundhedspleje løsning. Disse græsrodsbevægelser advocacy organisationer har lokale datterselskaber spænder alle stater - de er generelt små grupper, der kan hjælpe dig med at identificere lokale, billige behandling. De kan besvare spørgsmål om forsikringer, giver læge henvisninger, og meget mere. Find en lokal NAMI filial eller et lokalt MHA affiliate.
 3. Check out et nærliggende college. Hvis din alma mater eller et lokalt universitet tilbyder graduate uddannelsesprogrammer i psykologi, psykiatri, socialt arbejde, eller rådgivning, de sandsynligvis også give psykiatrien til samfundet for nedsatte gebyrer. Her vil du mødes med en studerende i uddannelse under direkte tilsyn af en autoriseret fakultet medlem.
 4. Give gruppe terapi en prøve. Nogle udbydere tilbyder gruppeterapi som et mere overkommeligt alternativ til en-til-en sessioner. Hvis du i øjeblikket har en terapeut, så spørg ham, om han tilbyder gruppemøder, eller find en certificeret gruppe terapeut i dit område ved hjælp af europæisk gruppe psykoterapi forening 's locator.
 5. Spørg om glidende gebyrer Wolever foreslår at kontakte din statens licensaftaler bestyrelser for henvisninger til udbydere, der tilbyder glidende gebyrstrukturer -. Betalinger, der bestemmes af dit niveau af indkomst. Hvis du allerede har en terapeut, så lad ham vide om dine økonomiske bekymringer, og se, om han kan træne en betaling planen.
 6. Overvej handicap Hvis dit helbred bekymring væsentligt forringe dit arbejde, kan du være berettiget til førtidspension -. Indkomststøttebetalingerne gennem social sikring invalideforsikring (SSDI) og supplerende sikkerhed indkomst (SSI). At kvalificere sig, skal du bevise, at din psykiske sygdom har hindret din evne til at holde et job, siger Wolever.

Related: din afslapning værktøjskasse

Hvis din situation er en nødsituation, ringe til en krise hotline. Den nationale forebyggelse af selvmord livline er 1-800-273-8255 (TALK).