Evb2

8 måder at holde fast i din kost!

Du kan gøre det - vi vil vise dig hvordan.

Ifølge en undersøgelse fra Journal of European Medical Association, den type kost planen, du vælger (South Beach, The Zone, kål suppe) har mindre at gøre med vægttab end den handling at holde sig til din valgte kost. Selvom det kan synes som en no-brainer, mange af os, der begynder januar nidkært engageret i at få passer kun til at gå ned hårdt i februar (Valentinsdag chokolade, anyone?) Ved, det er meget lettere sagt end gjort.

At hjælpe med at bryde os ud af denne åh-så-ond cirkel, liv trænere Meredith Haberfield og Lauren Zander af Händels Group Private Coaching vise os effektive måder at overvinde fælles kost faldgruber, så vi kan holde vores mål og ser godt denne sommer.

Husk du er ansvarlig
"Vægttabet er ikke om cheesecake," siger Haberfield. "Det handler om at føle at du kan styre din krop og dit liv." Ifølge Haberfield, bruger mange mennesker mad som en "Jeg fortjener dette" behandle, men så får det værre senere, når de ikke kan passe ind i deres tøj. "De fleste mennesker er vant til at føle dårligt om sig selv, fordi de tog på i vægt eller ikke holde deres mål," siger Haberfield. "Men du behøver ikke at føle sig dårligt længere. Du dikterer, hvad der går i munden. Du har magt til at ændre."

Få god støtte
Vi har alle de "dårlige indflydelse" venner, som fortæller os, vi ser fint, ligesom vi er, så lokke os ind opdele en dessert, som vi ikke selv ønsker! Det er bydende nødvendigt, siger Zander, at omgive dig med mennesker, der respekterer dit mål. Support grupper som overspisere Anonyme og Weight Watchers er gode steder at vende, siger Zander, fordi de giver dig en højttaler til at stemme alle dine tanker og frustrationer. Hun foreslår også at få en kost kammerat. "Hun vil hjælpe med at afbalancere dig ud og hjælpe med at holde dig i kø," siger Zander.

Sæt et mål
"Når du har en indstillet mål," siger Haberfield, "det er nemmere at oprette en plan og strategi for at nå dette mål." Så hvis du ønsker at tabe 10 pounds, kan du basere dine måltider omkring dette mål i overensstemmelse hermed. "Og være specifik med dit mål," fortsætter Haberfield. "Kom op med et nummer, der gør du føler dig godt og selvsikker." Haberfield anbefaler visualisere dig selv på dette ideal vægt i detaljer: hvordan det føles, det tøj, du vil komme til at bære. "Det er stort incitament, når du kan se, hvor stor du vil se."

Start i det små
Ønsker at øge du frugt og veggie indtag og skære alle junk food? Forsøg ikke at tage en kold tyrker. "Set et par nye regler hver uge," siger Zander. "Opret en liste over" No s '. "For den første uge, for eksempel, kan du begrænse brød og desserter til ikke mere end to gange om ugen. For den næste uge kan du fjerne dem helt, og tilføje i mere frugt og grønt. Gennem, holde en liste over, hvad du spiser. Dette vil gøre dig mere opmærksom om dine valg og hjælpe dig spotte potentielle problemområder.

Få over dine undskyldninger
"Hvis du vidste, du ville få 37320€ for stikning til din kost for en dag, ville du ikke gøre det?" spørger Zander. Med undtagelse af dem, der har medicinske tilstande, kunne de fleste mennesker holder sig til deres kost med lidt planlægning og udholdenhed. Så hvis du ved, du har et stort arbejde middag, forsøge at få menuen frem, så du kender dine sunde valgmuligheder og løses videregive vin, når alle andre har en grand gamle tid. Opholder kurset nu, siger Zander, vil hjælpe du føler dig godt senere.

Gør dig selv til regnskab
Så du gled og spiste en halv kasse af cookies. Hvad nu? "Når man bryder et løfte, bekende det til en anden," siger Haberfield, "det holder dig ærlig." Ved verbalizing det du gør det rigtige, siger Haberfield, og sværere at feje ind under gulvtæppet. Hun foreslår også at skabe sjove men irriterende konsekvenser for din adfærd, ligesom opvask, selvom du har en opvaskemaskine eller ramme gym to gange på én dag. Gør denne cookie virke lidt mindre ønskeligt, ikke sandt?

Ingen følelse dårligt
"Hvis man er faldet af sporet, ikke spilder tid føler dårligt om det," siger Zander. "Det er bare en afledningsmanøvre for at holde dig umotiveret og forbi mål." Skyldfølelse kan gøre dig deprimeret, som derefter kan gøre dig tørster komfort og det er, hvor Chunky Monkey is kommer ind i stedet anerkender du vild, og derefter komme tilbage på vognen. Dette er langt mere bemyndigelse og meget mindre dramatisk.

Kend det handler ikke om slankekure, men om at holde løfter til dig selv
"Realiseringen af ​​løfter til dig selv og holde dem er grundlaget for at have hvad du ønsker på alle områder af dit liv," siger Haberfield. "Forbedring af dit helbred energizes din tillid og forståelse, som du kan gøre det godt for dig selv. Når dette er i bevægelse, det bærer over til andre områder af dit liv." Og det selvtillid er værd alle de Krispy Kremes i verden.