Evb2

12 tips til øjet kosmetiske sikkerhed

Mascara og øjenskygge kan forbedre dit udseende, men øjet kosmetik kan nemt skade dit syn. Vedtagelsen af ​​disse øje makeup sikkerhedstips vil hjælpe med at holde dine øjne smuk og sund.

Vil du gøre dine øjne lidt mere dramatisk? Mascara, øjenskygge og eyeliner kan sikkert gøre det trick. Men hvis at sætte på øjet kosmetik er en del af din daglige ritual, bør du vide om nogle potentielle farer for dine øjne. I virkeligheden er det at være lige så flittige om at fjerne øjenmakeup natten vigtigere end at anvende dem hver morgen.

Eye kosmetik er generelt sikre materialer - så længe du bruger dem rigtigt. Med tiden kan alle former for gunk vokse i de smukke små kosmetiske pakker. Bakterier og svampe kan formere, og hvis du fortsætter med at dekorere dine øjne med denne makeup, du overfører dem bakterier direkte til dine øjne.

Dos og don'ts for at bruge øjet kosmetik

Her er hvordan du kan sikre dine øjne er smuk og sund - disse kosmetiske sikkerhedstips vil minimere dine øjne eksponering for bakterier:

 • Må ikke holde på gammel makeup - smide det væk efter et par måneder.
 • Brug ikke mascara, der er tørret ud - og aldrig forsøge at fugte den med dit spyt eller vand. Det er bedst at erstatte mascara hver to til fire måneder eller tidligere, hvis det er tørret. Et tip: Hold en permanent markør i din make-up kit, og markere den dato du åbner en ny tube mascara, så du vil ikke bruge det forbi sin holdbarhed.
 • Hold øje kosmetik cool - altid ved 85 ° C eller lavere (det betyder ikke holde dem i din bil eller i en dampende badeværelse).
 • Må ikke mikse og matche kosmetik Brug hvad der er beregnet til dine øjne på dine øjne kun -. Ikke bruge den samme blyant for både læber og øjne, som kan introducere bakterier.
 • Undgå kohl eyeliner - de kan indeholde farlige niveauer af bly. Og undgå permanent farve og farvestoffer til øjenvipper, da de kan forårsage uoprettelige øjenskader hvis de ikke anvendes korrekt.
 • Del aldrig din kosmetik med en ven. Hendes bakterier vil forurene øjet kosmetik, og vice versa.

6 tips til at anvende øje kosmetik sikkert

Det er også vigtigt at anvende din øjenmakeup sikkert for at forhindre skader. Få noget at tæt på dit øje potentielt kan forårsage skade - så når du møjsommeligt tegne det perfekte linje, passe på ikke at få kosmetik i øjet.

Prøv disse øjet kosmetiske sikkerhedsmæssige forslag:

 • Aldrig sætte dit øje kosmetik på, mens du kører eller kører i en bil Din mascara tryllestav kan alt for let ridse din hornhinde -. Ikke at nævne risikoen for uopmærksom kørsel. Du kan også ønsker at undgå at anvende eye makeup på busser eller undergrundsbaner - pludselige stop kan også øge risikoen for, at du vil ridse din øjet.
 • Spring øje kosmetik, når du har fået en irriteret eller inficerede øje - og hvis du tror, ​​at et bestemt kosmetisk er irriterende øjnene, stoppe med at bruge det med det samme.
 • Hold øje kosmetik uden for øjet - ikke bruger eyeliner på de indre øjenlåg, hvor makeup kan få inde i øjet.
 • Vask altid hænder, før du graver ind i din makeup taske og begynde at anvende eye kosmetik.
 • Undgå øje kosmetik, der er iriserende, glitrende eller skinnende, da de kan indeholde ingredienser, der kan ridse eller irritere øjet.
 • Sørg for at alle øjet kosmetiske applikatorer er rene, før du bruger dem - det er en god ide at vaske eller udskifte alle børster og svampe ofte.

Sikkerhed ved sengetid: hvordan du fjerner øje kosmetik

Makeup kan forårsage en masse problemer for dine øjne - især hvis du bruger kontaktlinser. Øjne kan blive tør og irriteret, og kosmetik kan efterlade aflejringer på linserne, der påvirker din vision og komfort i dine linser. Så det er vigtigt nøje og forsigtigt vaske dit øje makeup hver aften før sengetid for at sikre, at dine kosmetik ikke arbejde sig ind i dine øjne, opbygge og forårsage skade.

Følg vejledningen på emballagen til hvert øje kosmetisk at finde ud af den bedste måde at fjerne det - nogle kan anbefale blot sæbe og vand, nogle en kold creme, og andre makeup remover. Vigtigst er det, være blid når du fjerner dit øje kosmetik, som øjne og hud omkring dem er meget følsomme. Og tage den samme omhu med fjernelse produkter som du gør med øjenmakeup - altid vaske hænderne grundigt, før du fjerner øjenmakeup.

Artikler