Evb2

Sund mellemmåltider med type 2-diabetes

Du har muligvis ikke at give afkald på denne eftermiddag snack, hvis du har type 2 diabetes, men du måske nødt til at ændre, hvad du spiser.

At have en hurtig bid at spise om eftermiddagen eller før sengetid er en vane mange mennesker måske ikke tænke to gange over. Men efter nogen er diagnosticeret med type 2-diabetes, ser det ud som alle spise vane bliver gransket, herunder snacks. Siden justering livsstilsfaktorer som kost og motion er blandt de første skridt i forvaltningen type 2 diabetes, mellemmåltider på en sund og kontrolleret måde kan hjælpe med at administrere sygdommen.

Leve med type 2-diabetes: skal jeg snack?

Ikke alle med type 2-diabetes bør snack regelmæssigt. Mellemmåltider mønstre bør skræddersys til den enkeltes præferencer, planlægge, og medicin. For eksempel kan en person tage insulin bruge en snack til at hjælpe med at forhindre en nedgang i blodsukkeret mellem måltiderne. En anden kan have en snack, mens forbereder middag, til at lindre sult og holde fra overspisning før middagen er klar. Mellemmåltider i almindelighed kan hjælpe med at sprede sig fødeindtagelse i løbet af en dag, bidrager til at sænke blodets lipider og glukose for mennesker med type 2-diabetes.

Leve med type 2-diabetes: at vælge den rigtige snack

At vælge den rigtige snack sammen med den rette planlægning er lige så vigtigt. Her er nogle tips til at vælge det perfekte snack:

  • Vælg kvalitet Lorena Drago, MS, en registreret diætist og diabetes pædagog med den europæiske sammenslutning af Diabetes Educators, har en fængende måde at huske de vigtige kriterier for en god snack:. "Jeg fortæller mine patienter til at tænke på deres Ps og Qs - P står for del og Q for kvalitet. "Holde snack portionsstørrelser små er vigtig, men det er at vælge kvalitet, sunde snacks. For eksempel er tre kiks med en skive ost en bedre kvalitet snack end en chokolade bar.
  • Få uddannet. Uddan dig selv om grundlæggende ernæring komponenter som kulhydrater, fedt og protein, så du er behagelig læsning ernæring etiketter. Drago rådgiver vælger snacks med "udholdenhed", dem, der vil forhindre dig i at spise for meget senere på dagen. Drago anbefaler snacks med noget fedt og noget protein til langsom mad absorption og holde dig følelsen fuld længere. Hold dig væk fra fødevarer tunge i kulhydrater, ligesom sukkerholdige desserter.
  • Planlægge. Plan snacks i forvejen for at sikre sunde valg er tilgængelige og til at forhindre overspisning.

Leve med type 2-diabetes: den mørke side af mellemmåltider

Mellemmåltider kan arbejde imod dig, hvis du tager det alt for langt. Thomas Wolever, MD, ph.d., professor i ernæringsmæssig videnskaber ved University of Toronto, siger, at forskning viser, at når folk med type 2 diabetes spiser seks måltider om dagen i stedet for tre, de har tendens til at spise for meget, og til gengæld, vægtstigning, som overvinder enhver potentiel fordel ved styring blodsukker og lipider.

Da vægtkontrol er ofte en primær bekymring for mennesker med type 2-diabetes, snacking omhyggeligt og strategisk er meget vigtigt. Nogle diabetikere kan have en hård tid at stoppe efter at have spist en håndfuld velsmagende cashewnødder - en tæt begrænset spise tidsplan kan arbejde bedre for disse mennesker.

Personer med type 2-diabetes bør undersøge deres egen livsstil, personlighed og medicin, før der træffes beslutning om, hvorvidt snacking er en sund tilgang til at tackle deres diabetes. Diabetes pædagoger kan hjælpe dig med at træffe disse beslutninger, og tilbyde forslag til, hvordan man kan passe forskellige tilgange ind i din livsstil. Den bedste mellemmåltider mønster for dig er en brugerdefineret plan, der vil passe komfortabelt i din livsstil og hjælper med at holde din type 2-diabetes under kontrol.