Evb2

Sandheden om freshman 15

Late-night pizza binges og mellemmåltider på chips kan være en del af den typiske kollegium rutine, men en ny undersøgelse siger, at kollegiet livsstil ikke er, hvad fører til vægtøgning.

Den 03:00 pizza. Pommes frites og ubegrænset is på spisesale. De fem-pund pose slik din roommate 's mor netop sendt. Med alle disse fristelser, er det ikke underligt at "freshman 15" er blevet sådan en populær idé. Men ifølge en ny undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Social Science Quarterly, har den gennemsnitlige universitetsstuderende ikke får nogen steder tæt på en fuld 15 pounds, og vægtændringer skyldes at blive voksen, for ikke at alt for mange højt kalorieindhold alkoholiske drikke.

Hvorfor universitetsstuderende vinde vægt?

Forskerne fandt, at 25 procent af eleverne rent faktisk mistede vægt i løbet af deres tid på campus, men takket være de ændringer og friheder, der kommer med første år på college, stadig nogle elever pakke på ekstra pounds.

"Grunden til, at vægtøgning normalt sker skyldes livsstilsændringer - nyt miljø med nye fødevarer valg, tilføjede stress af at være nyligt væk fra hjemmet, og nye ændringer i fysisk aktivitet," siger Gretchen Peyton, RD, en diætist på Center for partnerskab Medicine på Northwestern Memorial Hospital i Chicago.
En ny undersøgelse offentliggjort i European Journal of forebyggende medicin konstateret, at ændringer i aktivitetsniveauet kan være den største faktor i freshman vægtøgning. Samlet erhvervsfrekvens falder pludseligt, når eleverne, især mandlige studerende, gå væk på college, undersøgelsen fundet, og at aktivitetsniveauet ikke samle op efter endt uddannelse. Dog kan alt dette ikke tilføje op til out-of-control kollegium vægtøgning.

Ohio State forskere siger, at de fleste studerende ikke få så meget som 15 pounds over fire år på college - kvinder fik et gennemsnit på 8,9 pounds, mens mændene sat på et gennemsnit på 13,4 pounds.

Når freshman vægtøgning sker

"My freshman 20 kom fra ikke at have regelmæssigt planlagte måltider," siger Marcie Wingfield Jeffreys af Frankfort, Ky "Jeg var stadig at få næsten lige så meget motion - jeg var med hovedfag i dans, så jeg dansede hver dag, "siger hun, men den forudbetalte måltid card og altid åben spisesal tilladt for meget fri fodring.

Hvad enten i snackbaren eller spisesal, spiste hun at undgå at studere eller blot besøge med venner. Før hun vidste af det, var hun spise hele måltider og mellemmåltider flere gange i løbet af dagen - det var ikke bare morgenmad, frokost og middag længere.

Efter at indse, hvad de alt store portioner for mange gange om dagen gjorde til hende, begyndte Jeffreys opmærksomhed. "Var jeg virkelig spise hvad jeg havde brug for at spise, eller var jeg bare spise for sjov? Jeg stoppede 'sport spiser," siger hun, og kom tilbage til en sund vægt og sunde spisevaner.

Måder at springe vægtøgning

Selv hvis "freshman 15" er misvisende, bør universitetsstuderende stadig tage skridt til at bevare deres helbred. Peyton tilbyder disse tips:

Må ikke springe måltider. "Sørg for at du vågner op tidligt nok til at have en skål med højt fiberindhold korn eller havregryn før klassen," Peyton siger. Du ønsker ikke at forlade dig selv sulter, i hvilket tilfælde du vil henvende sig til hurtig og nem junkfood og spiser mere end du har brug for.

Træffe sunde frokost valg. "Tage tid på cafeteriet for at lave en sund salat i salatbaren, tilføjer masser af veggies, magert protein som kylling, og lette vinaigrette dressing," byder Peyton, tilføjer bør du vælge en let protein med masser af grøntsager til middag, også.

Vær forberedt med bedre snacks. Hvis du bliver sulten, mens han studerede i de wee timer, eller har brug for noget mad til at hjælpe med at bekæmpe studere stress, skal du ikke blive fristet af junk i automater. Hold frisk frugt, mandler, eller Granola barer handy, antyder Peyton.

Skær ned på de koffeinholdige drikkevarer. Har du tendens til ned Mountain Dew eller iskaffe at holde sig vågen, når du føler dig stresset over morgendagens eksamen? Disse drikkevarer ofte pakke hundredvis af tomme kalorier. I stedet holde sig til almindelig sort kaffe eller grøn te, som ikke har nogen kalorier.

Bestil sundere pizza Du kan stadig spise pizza -. Bare være smartere om det. Peyton foreslår bestiller en veggie pizza i stedet for én fyldt med pepperoni og pølse, eller bede om kun halvdelen af ​​osten. Og begrænse dig selv til kun én eller to stykker plus en sund salat.

Praksis moderation. Når du er træt, alt for sulten eller stresset, kan du henvende sig til mad. Vær opmærksom på portion kontrol, sammen med at gøre sundere valg. Du kan have en lille smule af de lækre (men usundt) godbidder, bare begrænse dig selv. Og, siger Peyton, højde for eventuelle ekstra kalorier med nogle øvelse tidligere på dagen, før du finder dig selv kværnet for tiden.

Følg disse trin, og du vil være i stand til at nyde det hele college erfaring uden pakning på de ekstra pounds.