Evb2

8 enkle måder at gøre hjerte-sunde beslutninger hele dagen

Tage sig af dit hjerte ikke kræver komplicerede ændringer. Uanset hvor travlt du er, kan du indarbejde disse enkle trin ind i din hverdag til at forbedre dit hjerte sundhed.

Du ved allerede, at godt hjerte sundhed er afgørende for dig og din familie. Men under rush af dagen, er det nemt at omstrejfende væk fra en sund livsstil: At krukke med chokolade på arbejdspladsen, de frister, der holder dig limet til dit skrivebord, trangen til at spare tid ved at tage en deep-dish pizza på vej hjem - en liste over usunde fristelser bliver ved og ved.

Men med lidt avanceret planlægning, kan du undgå disse dårlige vaner og tage ansvaret for dit hjerte sundhed - hjælper dig til at føle sig bedre i almindelighed. Et hjerte-sund livsstil, siger Amir Hedayati, MD, en kardiolog på St. Vincent Medical Center i Los Angeles, omfatter:


Men hvordan kan du holde på sporet i løbet af din travle dag? Her er otte tips til hjerte-sund livsstil, som alle kan gøre - uanset hvor meget disse chips, is, e-mails og Facebook-opdateringer kalder dit navn:

1.. Rens skabet. Den nemmeste måde at undgå fristelsen derhjemme er at give væk disse chocolate chip cookies optage værdifuld hyldeplads. Smide junk-food snacks, der er mest tilbøjelige til at blokere dine arterier, og erstatte dem med hjerte-sunde godbidder såsom mandler, ingen salt saltkringler, frugt, hummus og selleri med jordnøddesmør. Også, gør dig små pakninger af hjerte-sunde snacks til at holde i din taske eller skrivebord på arbejdet. På den måde, når du er sulten, du kan omgå kontoret automat og afdeling candy jar.

2.. Planlæg indkøbsture. Vil du skære ned på højt kalorieindhold fødevarer? Må ikke gå dagligvarer, når du er sulten, fordi du er mere tilbøjelige til at afhente opfedning fødevarer at formilde din knurren mave. Forbered en indkøbsliste af sunde fødevarer og holde sig til det, når du er i butikken. Ud over at læse varedeklarationer for at sikre, at du ikke plukke fødevarer, der er høj i natrium og fedt, shoppe omkredsen af ​​butikken - det er, hvor de friskeste, mest hjerte-sunde fødevarer lagerføres - og fokusere på frugt og grøntsager.

3.. Få en skridttæller. Den føderale regering anbefaler, at vi logger 10.000 skridt om dagen for optimal sundhed, så hvis din daglige motion består i at gå til bilen og tilbage igen, kan du blive overrasket over at opdage, at du kun komme i et par hundrede skridt om dagen. Ti tusind trin er den omtrentlige svarer gå fem miles, så lidt kreativitet kan være nødvendige for at nå dette mål. Strapping på en skridttæller og kontrollere den med jævne mellemrum kan hjælpe med at motivere dig til at tilføje ekstra trin ved at tage en tur under frokosten, går mall-walking i løbet af vinteren, eller gå på offentlige transit snarere end kørsel.

4.. Park langt væk. I dagtimerne, ser ikke for den nærmeste parkeringsplads. Sats på den ene, der er i slutningen af ​​partiet, så du er nødt til at gå lidt længere - eller endnu bedre, kan du prøve at gå eller cykle til arbejde eller i butikken, hvis muligt. Regelmæssig motion er bedst, fordi det får din puls op i længere tid, men hvis du ikke kan finde tid i en dag til at udøve for en fuld 30 minutter forsøge at bryde op dette mål i mindre stykker ved at snige mere fysisk aktivitet ind i din daglige rutine. "Enhver mængde af til fods, der kan gøres, er at foretrække frem for kørsel eller siddende," Dr. Hedayati siger.

. 5. Gå op Uanset om du er i butikken eller på arbejde, tage trappen -. Ikke elevator - op og ned. Klatring trappen er en glimrende aerob øvelse for et sundt hjerte. Hvis du er i god form, skal du være i stand til at gå flere flyvninger uden at komme ud af åndedrag. Men hvis du befinder dig forpustet, tale med din læge om måder at forbedre din evne til aerob træning.

6.. Tag 10.. "Stress og hjertesygdomme går hånd i hånd," Hedayati siger. Selv enkle trin, såsom at tage små pauser i løbet af dagen, kan hjælpe med at reducere stress. Rejs dig op fra dit skrivebord og strække en gang i timen, eller gå udenfor i 10 minutter et par gange om dagen for at få noget frisk luft. Snarere end sende en e-mail til en kollega, levere dit budskab i person. Hvis du kan, presse nogle yoga eller meditation ind i din dag for at hjælpe med at reducere stress - og hvis du tager dig tid til et par yogastillinger og meditation i morgen, vil du bære beroligende virkninger med dig hele dagen.

7.. Skær ned på koffein. For de fleste mennesker, er en kop eller to af almindelig kaffe om morgenen okay. Men hvis du drikker koffeinholdige kaffe senere på dagen, kan det holde dig vågen om natten. En god tommelfingerregel er at undgå koffein - uanset i kaffe, sodavand, energidrikke, eller te - for mindst fire til seks timer før sengetid. "Nogle undersøgelser tyder på folk, der har afbrudt søvn har højere blodtryk, og højt blodtryk virkninger hjerte sundhed," Hedayati siger.

8.. Medbring din egen. Vær proaktiv om at spise en hjerte-sund kost, uanset hvor du er. At gå til et middagsselskab? Spørg værten om du kan bringe en skål for alle, og derefter sikre, at det er en hjerte-sund én. En elegant salat, vegetabilske Lasagne eller mørk chokolade-dyppet jordbær er gode muligheder. Kom klar til arbejde? Pak din frokost de fleste dage, så du er sikker på at spise for et sundt hjerte. En nærende brune taske frokost kunne omfatte en kalkunbryst sandwich på fuldkornsbrød stablet højt med veggies, en kop yoghurt og et stykke frugt. Du er mere tilbøjelige til at gå på afveje, hvis du er nødt til at Grib frokost fra fastfood-restaurant rundt om hjørnet.

Selvom du måske være omgivet af mange ikke-så-sund forhindringer og fristelser hele din dag, at tage sig af dit hjerte er afgørende og kræver en ekstra indsats. Ved at gøre disse enkle ændringer, vil du drage fordel dit hjerte samt din generelle sundhed.