Evb2

Rejser med type 2-diabetes

Du kan holde din type 2-diabetes under kontrol når du er på farten. Planlægge og vedligeholde din almindelige diabetesbehandling og spise tidsplaner. Pak ekstra diabetes medicin.

Travel kan være kompliceret, når du har type 2 diabetes. Diabetesbehandling normalt afhænger af din stikning til en regelmæssig tidsplan og en ferie eller forretningsrejse kunne kaste dine omhyggeligt lagte planer ud af vinduet. Du kan blive fristet af rige fødevarer og eksotiske drinks, eller sidder fast i et møde, når du er formodes at være indsprøjte insulin. Skifte tidszoner og spredningen natur rejse kan medføre, at du glemmer at tage din medicin.

Men med forberedelse og omhyggelig planlægning kan du rejse næsten overalt i verden, uden at forstyrre din diabetesbehandling og ledelse. Bare husk, at type 2-diabetes ikke tager en ferie. At forblive sunde, er du nødt til at holde øje med dit blodsukker, uanset hvad der ellers sker.

Type 2-diabetes: planlægning og forberedelse

Før en tur, kan du besøge din læge for at sikre din diabetes er i skak. Vær sikker på at planlægge eksamen tidligt nok til at foretage justeringer og få din diabetes under kontrol, hvis dit blodsukker er slukket. Få, hvad vaccinationer, du har brug for mindst en måned før turen, så hvis de skud medføre, at du bliver syg, du har tid til at komme sig.

Husk at bære dokumentation, der viser, du har type 2 diabetes, så du vil være i stand til at have dine leverancer i din carry-on taske, hvis tager en flyvning. Spørg din læge til at skrive et brev - på hans officielle brevpapir - beskriver din diabetesbehandling regime og notering enhver insulin, sprøjter eller medicin, du bruger til at kontrollere din diabetes.

Du har måske også overveje iført en medicinsk identifikation armbånd eller halskæde, der siger du er diabetiker. Endelig bør du få din læge til at forberede recepter for insulin og medicin, du tager, i tilfælde af en nødsituation.

Type 2-diabetes: få pakning

En tommelfingerregel for emballering, er at bringe mindst dobbelt så mange forsyninger, som du tror, ​​du har brug for din diabetesbehandling. Pack omkring halvdelen i en pose du holder på din person, så dine leverancer er altid med dig. Vær sikker på at medtage:

  • Blod-eller urinprøver for at teste dit blodsukker
  • Alle dine medicin
  • Insulin og sprøjter (hvis relevant)
  • En isoleret taske til at gemme din insulin, så det ikke bliver for varmt eller for koldt
  • En snack pack, skal dit blodsukker køre lav.

Fortæl sikkerhedspersonale i lufthavnen, at du er diabetiker og transporterer diabetesprodukter forsyninger med dig, og få lægens bogstav for at vise dem. Hvis du bruger en insulinpumpe, lad kontrolpersonalet ved, du kan ikke gå igennem metaldetektoren, og du kan ikke fjerne pumpen.

Type 2-diabetes: på farten

Hvis du flyver, nogle flyselskaber tilbyder diabetisk måltider, som du kan anmode når du køber dine billetter. Men nogle diabetesprodukter eksperter siger, du skal bare medbringe din egen mad. På den måde kan man spise, når du har brug for i stedet for at vente på kabinepersonale service.

"Undgå fly mad," siger R. Paul Robertson, MD, præsident, medicin og videnskab, Europa Diabetes Association, og professor i medicin og farmakologi ved University of Washington i Seattle. "Det er ofte forfærdeligt for dig. Medbring din egen mad."

Hvis du er nødt til at injicere insulin mens du flyver, være forsigtig med ikke at injicere luft ind i din flaske af insulin. Trykforskelle kan gøre det svært at arbejde en sprøjte, der forårsager stemplet til at modstå din indsats. Vær særlig omhyggelig med at måle din insulin præcist.

Når du rejser i bil, skal du sørge for at tjekke dit blodsukker før kørsel. Hvis du er på insulin, bør du stoppe op og re-check blodsukkerniveauet hver par timer.

Type 2-diabetes: mens du er der

Vær sikker på at holde sig så tæt som muligt på din normale måltid, snack, og medicineringsfejl tidsplaner.

"Jeg fortæller mine patienter til at tænke i 12-timers segmenter versus 24-timers segmenter," Dr. Robertson siger. Ved at bryde op din dag på den måde, kan det gøre det lettere at tilpasse sig enhver tidszone ændringer.

Også opretholde den samme mængde motion du normalt udfører i din diabetesbehandling regime derhjemme, som slacking off kan påvirke dit blodsukker.

Hvis du har en nødsituation og skal købe forsyninger, mens du besøger et fremmed land, huske på, at insulin kan komme i en styrke end Europa »standard for U-100 - det er, kan du finde insulin dispenseres i styrkerne U-40 eller U-80. Husk at købe nye sprøjter til at matche insulin styrke, så du ikke laver en fejl i din dosis, og du vil tage alt for lidt insulin, hvis du bruger U-100 sprøjter til at injicere U-40 eller U-80 styrker.

Rejser med type 2-diabetes er meget doable. Det bare tager nogle planlægning, og huske at holde sig til det normale skema.

Retur til type 2-diabetes center