Evb2

Fuldkornsprodukter: bedre ernæring, bedre kost

Ernæringseksperter siger, du skal spise tre portioner af fuldkorn hver dag. Find ud af hvorfor fuldkorn er bedst for god ernæring, og den rolle de spiller i din kost.

Du har måske ikke endnu kender forskellen mellem hele korn fødevarer og raffinerede korn fødevarer, men chancerne er du sikkert allerede herunder nogle hele korn fødevarer i din kost. Hvis du har en skål havregryn til morgenmad eller nogle popcorn på film, er du spiser hele korn fødevarer. Den første ting du bør vide om fuldkorn er, at de har mere næring end raffineret korn, er bedre for dit hjerte, og kan hjælpe dig med at tabe.

Hele korn fødevarer er fremstillet af hele korn frø. Når en fuldkorn som hvede og ris er knust, revnet, eller kogt i behandling, kan dele af kernen, såsom klid og kim, tabt, og sammen med dem, nogle af de fibre, vitaminer og mineraler. Ifølge FDA, "hele korn" for en fødevare til at kalde sig selv skal indeholde mindst 51 procent fuldkorn.

Fuldkornsprodukter: de fordele,

"Hele korn fødevarer er en vigtig del af enhver sund kost. Hvis du forsøger at tabe sig eller spise en hjerte-sund kost, skal du medtage fuldkorn. Fuldkorn er et af de bedste eksempler på valg kvalitet kalorier i løbet tom kalorier, "siger Eric Plasker, DC, forfatter på 100 år Livsstil og et sundheds-, wellness og ernæring ekspert, der rejser rundt i landet giver seminarer om trivsel og leve et sundt afbalanceret liv.

Her er hvorfor Plasker anbefaler fuldkornsprodukter fødevarer:

 • Ernæringsmæssige fordele. Fuldkorn er rig på sygdomsbekæmpende antioxidanter, vitaminer og mineraler. "Fuldkorn er høj i fiber, så de hjælpe med at regulere din fordøjelse, "siger han.
 • Sundhedsmæssige fordele. Forskning viser, at fuldkorn reducere risikoen for hjertesygdomme, slagtilfælde, diabetes og cancer.
 • Vægttab. "Fordi fuldkorn er mere fylde, de hjælper du spiser mindre og kan hjælpe dig med at tabe," rådgiver Plasker. Folk, der jævnligt omfatter fuldkorn i deres kost har en lavere risiko for fedme og lavere kolesteroltal.

Fuldkornsprodukter: portion retningslinjer

I 2005 udstedte de kostråd for europæerne, der hvert femte år ved Department of Health og Human Services og Department of Agriculture, adskilt sin henstilling om fuldkorn fra raffineret korn for første gang. De opfordrer alle europæere til at omfatte mindst tre én-ounce portioner fuldkorn hver dag, halvdelen af ​​den foreslåede samlede i kornene kategori. Før 2003, selv om europæerne spiste omkring 10 portioner af korn hver dag kun én betjener var fra fuldkorn.

Her er nogle eksempler på hele korn fødevarer:

 • Brune ris
 • Bulgur
 • Popcorn
 • Hele korn majs
 • Hele rug
 • Vilde ris
 • Hel hvede
 • Hele havre

Fuldkornsprodukter: gør kontakten

Hvis du voksede op spise hvidt brød, kan skifte til hel-hvedebrød være noget af en justering. Faktorer, der bestemmer, om forbrugerne vil gøre overgangen til hele korn fødevarer omfatter bekvemmelighed, pris og smag, men undersøgelser viser, at smagen er den vigtigste faktor.

Når man vænner sig til fuldkorn, kan du opleve, at de har mere smag og konsistens. "Man kan se forskel bare ved at tage en pakke af hele korn brød og hvidt brød. Hele korn pakke er tungere. Det vil ikke gøre dig tungere, men det vil fylde dig op med smag og ernæring," siger Plasker.