Evb2

Christian depression citater: hvordan salmer kan hjælpe dig med at overvinde de blues

En vigtig praksis, der har hjulpet mig til at afværge den blues er min daglige vane med at læse salmerne. Faktisk holder jeg en dagbog ved siden af ​​min seng, jeg har skrevet vigtige vers, der hjælper mig til at starte min dag med en positiv attitude. Af alle de depression citater, jeg har læst og brugt i årenes løb, har de været nogle af de mest effektive i mit liv. Det er nemt for mig at se hvorfor, da kong David, forfatteren af ​​størstedelen af ​​Salmerne ofte kæmpet med fortvivlelse. I Salmernes Bog er jeg vidne til Kong Davids kamp - og hans triumf.

Salme 100 begynder ved at sige,
"Råbe af fryd for Herren, hele jorden.
Tilbede Herren med Glæde;
komme før ham med glade sange. "

Denne salme har været medvirkende til at hjælpe mig med at overvinde en følelse af depression, fordi det leder "hele jorden" for at prise Gud, ikke kun mennesker, der får en nem tid i livet. Salmisten forklarer betydningen af ​​dette direktiv ét vers senere, når han skriver, at man kan "Enter Hans porte med taksigelse og hans domstole med ros..."

Skønheden i dette vers er, at hvis jeg føler deprimeret

Skønheden i dette vers er, at hvis jeg føler mig deprimeret, kan jeg træffe det valg at synge lovsange og takker Herren for alle de gode ting i mit liv. Selvfølgelig, i en tid af depression er det svært at tænke på gode ting. Det er netop grunden til denne salme har så mange gode citater til kamp depression. Når jeg føler dårligt, og jeg begynder at takke Gud for ting såsom den regn, der vandes min have, sikkerheden for min familie og kæledyr, og gaven for husly over mit hoved, de vanskeligheder, som jeg står i mit liv begynder at aftage. Denne taksigelse hjælper mig at "komme hans Porte", som jeg tænker på som værende Guds glæde og fred.

Kong David havde mange fjender, der forsøgte at vælte sit rige og tage hans liv. I Salme 62, skriver han om, hvordan hans fjender er to-faced og søger at ødelægge ham. Så skriver han,

"Ja, min sjæl, finde hvile i Gud;
mit håb kommer fra ham.
Sandelig Han er min klippe og min frelse,
Han er min borg, vil jeg ikke blive rystet. "

Disse vers minder mig om, at mit håb ikke kommer i form af en pille, andre folks meninger, eller mine livsomstændigheder. Denne salme er en af mine favoritter til at læse højt, da ordene "Jeg vil ikke blive rystet," virkelig genlyd hos mig.

Den berømte konge fortsætter med at sige, at folk skal "Stol på ham på alle tidspunkter," og "udøse jeres hjerter til ham." Ordet "alle" er igen medtaget, hvilket betyder, at jeg altid skal have tillid til, ikke tvivl eller fortvivlelse. Og enhver, der nogensinde har oplevet depression ved hvor svært det ofte er at tale med andre om problemer, af frygt for sladder eller dom. Det er betryggende for mig, at når jeg har et problem, at jeg simpelthen ikke kan snakke om - eller alle andre er vokset træt af at høre om - jeg kan "udøse mit hjerte" om dette problem til Gud og efterlade det i hans hænder.

Disse Salmerne er kun begyndelsen, når det gælder om at finde depression citater, der vil hjælpe til at afværge fortvivlelse. Mange andre Salmernes har ligeledes opmuntrende råd, ligesom resten af ​​den bibelske kanon. Min vane med at læse disse ord har indlejret dem i mit hjerte, at holde mørke i skak.