Evb2

Vide, hvad ADHD behandling til voksne virker bedst: stimulanser som ADHD behandling til voksne

Nogle læger er tilbageholdende med at ordinere visse typer medicin til en række forskellige årsager. Mange læger er uvillige til at ordinere stimulerende stoffer som den primære ADHD behandling til voksne. Jeg har for nylig opdaget, at min postordre apotek ikke længere var villig til at udfylde disse recepter. Jeg har ingen problemer med noget andet, bare stimulerende stof, der behandler min ADHD. Den føderale regering har strenge retningslinjer for dokumentation af ordinationer af stimulerende stoffer, der anvendes i behandling af ADHD. Min læge har til at bruge en speciel recept form, der har alle mulige indbyggede sikkerhedsfunktioner for at forhindre skruppelløse mennesker fra at prøve at smede recepter.

Signifikante forskelle i lægemidler, der anvendes til behandling af ADHD til voksne

Jeg har aldrig forstået, at der var sådanne væsentlige forskelle i de forskellige lægemidler, der anvendes til behandling af ADHD - både for voksne og børn. Mange læger insistere på, at der ikke er en stor forskel mellem mærkenavn narkotika og deres generiske tilsvarende. Nogle patienter kan føle, at dette er sandt. Det har aldrig været min erfaring, når det kommer til medicin, jeg tager for ADHD. For mig er den generiske version af Ritalin omkring halvt så effektivt som det navn, mærke. Jeg tager nu noget, der hedder Concerta ®. Det er en gang om dagen form for Ritalin, og jeg har haft bedre resultater med dette lægemiddel end med noget andet, jeg har truffet.

Jeg forstår ikke helt de kemiske forskelle i lægemidler, der anvendes til behandling af ADD eller ADHD. Hvad jeg ved i hvert fald fra personlig erfaring, at lægemidler virker forskelligt i kroppen, og min krop kan ikke behandle visse typer af lægemidler. For mange år siden, samtidig med at den generiske Ritalin, opdagede jeg, at stoffet ikke fungerer effektivt på alle. Jeg var i graduate skole, og jeg tog en meget intens sommer klasse, der kræves mig at gøre enorme mængder af forskning for at lære alle mulige forskellige forskning teknikker. Jeg blev diagnosticeret med ADD og ADHD et par år tidligere, og jeg blev til sidst lære at tilpasse sig til den tilstand, og for at finde ud af tricks, der ville hjælpe mig bruge min tid mest effektivt.

Jeg kontaktede min læge assistent, og vi diskuterede mulige ændringer i lægemidler. Den psykiater, der var på opkald og derefter kom i og de to af dem enige om, at jeg skulle prøve et andet lægemiddel. De foreskrevne dextroamphetamine, men min krop ikke metabolisere dette stof i enhver normal vis. Jeg stoppede med at tage den, men symptomerne fortsatte. Omkring en uge senere, jeg vendte tilbage til at se min Lægens assistent. Jeg måtte gå til hospitalet, men jeg havde ikke lyst til at afvikle på en psykiatrisk afdeling. Desværre, det var, hvad der skete.

En hård lektie

En blodprøve viste, at niveauet af dextroamphetamine i mit blod var langt over det normale, især i betragtning af jeg ikke havde taget stoffet i over en uge. En mekanisme i min krop var ikke fungerer korrekt, fordi under normale omstændigheder, kroppen metabolizes lægemidlet og den arbejder sig vej ud af blodet inden for ca 12 timer. Jeg tilbragte flere dage på hospitalet gennemgår en detox. Jeg blev taget ud alle mine medicin - bortset blodtryksmedicin, og på grund af effekten af ​​dextroamphetamine på min krop, havde jeg brug for, at mere end nogensinde.

Jeg kan ikke nogensinde tage, at narkotika igen

Jeg kan ikke nogensinde tage, at narkotika igen. Jeg har også lært, at ingen enkelt terapi er nok til behandling af ADHD for voksne. En kombination af diæt, tidsstyring, medicin, og en velorganiseret tidsplan hjælpe mig klare sygdommen.