Evb2

5 fordele ved interval træning

Ønsker du at fjerne kedsomhed, forbrænder flere kalorier, og tilføje nogle intensitet til din træning? interval træning kan være vejen at gå. Her er hvorfor.

Du er nødt til at ryste op dit træningsprogram og tabe sig, men du ikke rigtig har nogen mere tid til at afsætte til det. Den perfekte Svaret kunne være høj intensitet interval træning eller HIIT for korte. Interval træning er ikke kun for eliteidrætsudøvere længere - alle gør det.

Høj intensitet interval træning kræver indflette byger af intens aktivitet i din almindelige fitness-program. "Det er en form for fitness træning, suppleanter højintensive arbejdsindsats med lav-til moderat intensitet" nyttiggørelse "indsats," forklarer Leigh Crews, en personlig træner i Rom, Ga, og en talskvinde for Det Europæiske Råd om motion.

Må ikke forveksle interval træning med kredsløb uddannelse. Circuit træning bevæger sig fra station til station for at fuldføre et sæt øvelser. Circuit træning kan være alt aerob motion, alt styrketræning, eller skiftevis mellem cardio indsats og styrketræning. "Mange mennesker fejlagtigt kalder dette interval træning, når det i virkeligheden er det et kredsløb," Crews siger.

Når du er kredsløb uddannelse, behøver du ikke hvile mellem øvelser, som du gør i rækkefølge. Når du er interval træning, du ønsker at tage korte pauser mellem intense gentagelser af et enkelt træningspas.

Hvordan interval træning hjælper

Tilføjelse interval træning til dit træningsprogram har både psykiske og fysiske fordele:

  • Du tabe sig hurtigere. Jo mere energisk din træning, jo flere kalorier forbrænder du, så selv korte byger vil hjælpe dig med at tabe.
  • Det fjerner kedsomhed. Ved at variere intensiteten af dine øvelser, det ændrer tingene op. Ikke blot vil dit træningsprogram gå hurtigere, men du vil ikke opleve den hårde, der kan komme fra at gøre det samme rutine hver dag.
  • Ingen ekstra behov. Du har allerede det udstyr, du har brug for din interval træning, fordi du allerede laver den grundlæggende træning. Interval træning kræver ingen særlige færdigheder - det eneste der kræves, er en større indsats fra din side.
  • Du øger din fitness niveauer. Du vil forbedre din evne til at udøve og øge din udholdenhed over tid.
  • Du reducerer tiden brugt på motion. Du bruger mindre tid på at øve, men du brænder de samme eller flere kalorier som med din normale rutine.

Kom godt i gang med interval træning

Enhver kan tilføje intervaltræning til en fitness rutine. For begyndere, der går udendørs, til motion, vil du nødt til at finde genstande på jævnt fordelte afstande, når du går eller kører, såsom telefonpæle, og bruge dem til at bedømme dine intervaller. "Du vil måske starte ud rask gang fra den ene til pol til den næste, og derefter gå i en lettere tempo i tre poler," Crews siger. Som din fitness niveau stiger, øge hastigheden på din gåtur eller køre for et ekstra pæl eller to.

Hills er en anden måde at tilføje interval træning til din kører eller jogging træning. Du motionerer mere intenst, når du klatre op ad bakken og har en forholdsvis let indsats, som du kommer ned. Du kan være nødt til at ændre dit kursus til at tackle flere bakker.

En mere struktureret mulighed er at gå ved siden af ​​uret. Gå eller køre på en intens tempo i et minut. Derefter gå eller jogge i et minut på et afslappet tempo. Hvis du er virkelig seriøs omkring det, Crews siger bruge en timer og et hjerte-rate skærm til tid og tempo dine intervaller. Du kan tage den samme fremgangsmåde, når du cykler eller svømning.

Når interval træning, er det vigtigt at skabe en oplagt skelnen mellem dine arbejdsindsats og dit genopbygningsindsats. Sørg for at du arbejder i "lidt svært" til "hårde" kategorier for arbejdet, Crews siger, og "lav" til "moderate" kategorier for inddrivelse. Planlæg din interval træning i en til tre gange om ugen. Du bør ikke gøre det hver dag, Crews siger.

Hvis du ønsker at anvende interval træning for at gøre din styrketræning træning mere intens, blot afkorte hvileperioden mellem sættene. Ikke blot vil din træning tid vil blive reduceret, men du også vil holde din puls op. En højere puls kan hjælpe dig med at forbrænde mere fedt under din træning.

Hvorfor interval træning er ikke for alle

Interval træning er meget krævende. Din krop har brug for at være i stand til at håndtere stress og for at inddrive fra de skader, du vil pådrage sig. Hvis du har nogen hjerteproblemer eller kredsløbsproblemer spørgsmål, interval træning er ikke for dig. Andre, der bør undgå HIIT omfatter mennesker med diabetes, mennesker, der er overvægtige, og dem der meget ud af form.

En kvalificeret personlig træner kan hjælpe dig med at designe det rigtige interval uddannelsesprogram for din kondition og dine personlige mål. Husk altid at tale med din læge, før du starter et nyt træningsprogram.