Evb2

Rita Wilson: spille mod type

Jillian Michaels Interviews...

Ligesom mange af os, jonglerer Wilson mange roller - kone, mor, forfatter, skuespiller, producer.

Jillian Michaels: Skifte gear her, jeg er nysgerrig af alle de roller, du spiller i spektret af dit liv (som en person, ikke en skuespiller), som er vigtigst for dig.

Rita Wilson: Jamen selvfølgelig vil jeg sige at være mor. Familie altid kommer først.

Professionelt har jeg den sjoveste og føler sig mest mig selv, når jeg optræder live, eller når jeg skriver.

Jm: Hvorfor?

Rw: Fordi med at skrive det er helt din stemme. Der er en Joan Didion citat, som jeg elsker: ".. Jeg skriver udelukkende for at finde ud af, hvad jeg tænker, hvad jeg ser på, hvad jeg ser og hvad det betyder hvad jeg vil og hvad jeg frygter" Skrivning er en genopdagelse af mine erfaringer, på en god måde, med min opfattelse er knyttet til den. Som for at udføre levende, er det en følelse af at være nøgen. Du er helt udsat for, uden nogen elementer, der kan ændre, hvad folk tror på det øjeblik. Der er renhed til det.

Jm: Af alle de dele, du har spillet som en skuespiller, hvilken del har du relatere til de mest og hvorfor?

Rw: Først, jeg virkelig, virkelig, virkelig elskede den scene, jeg gjorde i Søvnløs i Seattle, hvor karakteren taler om filmen An Affair To Remember. Og Nora (Efron, direktør for filmen)... Jeg ved ikke... vi bare klikkede. Når nogen virkelig tror på dig, du er åben og fri til at være uhæmmet. Hun helt bemyndiget mig at være denne karakter, og jeg elskede det, fordi det var første gang, jeg nogensinde havde haft denne oplevelse. Hun var også den første person, der støttede min skrivning og guidede mig gennem denne proces, så jeg elsker hende meget for.

Den anden ville være, når jeg gjorde Law & Order: Special Victims Unit og The Good Wife tidligere på året. Jeg gik til mine agenter, og jeg sagde: "Hvis jeg spiller en mere varm, forståelse mor, søster, kone, datter, jeg tror jeg vil brække. Du har fået til at finde mig nogle crazy-ass bitches. "Og det er, når de fandt mig roller på Law & Order og The Good Wife. Jeg var helt begejstret. Jeg følte befriet. Til at spille en karakter, der er intet som hvem du er som person er utroligt sjovt.

Jm: Hvad er din stolteste øjeblik?

Rw: Du nødt til at adskille dem. Du kan ikke kun sige familie og udelade dem, der har at gøre med arbejdet. Jeg er meget stolt af mit ægteskab og mine børn, og jeg er stolt over at have produceret My Big Fat Greek Wedding.

Jm: Krævende plads til en personlig og en professionel liv! Jeg vil være sikker og notere det. Fortsæt.

Rw: Som forælder ville jeg nødt til at sige noget, hvor du kan se, at hvad du har gjort som en forælder har påvirket dem positivt. At se dine børn blive virkelig dejlige unge voksne og mennesker er overvældende på nogle måder.

Professionelt, vil jeg sige den mest spændende og mest informative ting var at finde My Big Fat Greek Wedding, så Nia Vardalos til stjerne i det, og have det blevet den succes, som det gjorde mod alle odds. Det er virkelig valideret min overbevisning, at gode mennesker kan lykkes. Jeg vil gerne tro, at hvis du gør det rigtige du lykkes, fordi vi alle har set den modsatte ting ske. Og jeg var så glad for, at det skete på den måde.

JM: Det virker som en anden del af din succes er, at du er meget i kontakt - i kontakt med dine følelser og hvad der foregår kulturelt. Du trykker på og have tillid til at tro på din vision. Du har vist, at igen og igen i dit arbejde. Uanset om det er at producere My Big Fat Greek Wedding, hovedrollen i Chicago på Broadway, eller i din rolle som hustru og mor.

Rw: Jeg gør tillid til mine instinkter. Skal jeg lytte til dem hele tiden? Nej.

Jm: Ah, Du har bragt mig til mit næste spørgsmål. Hvad mener du fortryder og hvad ville du gøre anderledes, hvis du kunne gå tilbage i tiden?

Rw: For nylig var der et instinkt om en person. Andre mennesker talte mig ud af mine instinkter, og jeg gik med, hvad de troede, jeg skulle gøre, og det endte med at blive en katastrofe.

Jm: Vi har alle gjort det. Jeg ved, jeg har gjort det. Og Gud ved, jeg har betalt for det så godt.

Rw: Kender du Gavin de Becker? Han er en fantastisk forfatter, der skrev denne bog kaldet The Gift Of Fear. Det handler om at stole på dine instinkter. Han siger dit instinkt er som en muskel, der skal udnyttes, og jo mere du bruger det jo stærkere bliver det. Jeg er helt tror, ​​at. Nogle gange er livet kommer i vejen, du får travlt. Jeg personligt få rodet op, når jeg tænker: "Nå, skal disse mennesker ved mere end jeg gør om dette emne. Hvem er jeg til at sige nej til dette eller ja til det? De klart ved mere end jeg gør her. "Nu ved jeg, det er virkelig ikke sandt.

JM: Så tror du på en måde, smertefuld hændelse var en velsignelse, fordi du nu ikke vil tillade usikkerhed at sabotere dit instinkt?

Rw: Ja.