Evb2

Overgangsalderen: visdom fra rejsen

Ændring af livets symptomer

Menopause eller forandring af livet symptomer begynder gradvist, omkring fem til 10 år, før en kvinde når overgangsalderen. Da jeg var i min tidlige fyrrerne, mine perioder blev uregelmæssige og mere smertefuld, og jeg havde en tendens til at føle sig varm, når andre mennesker at sætte på jakker. Jeg havde indtastet perimenopause, som er den fase, der fører til afslutningen af ​​en kvindes menstruation.

Perimenopause symptomer er blot begyndelsen

Mange symptomer kan overflade, når en kvinde begynder perimenopause. Humørsvingninger, hedeture, vaginal tørhed, vægt gai, n og søvnforstyrrelser er almindelige symptomer, der opstår som en kvindes reproduktive hormon niveauer forandring. Som æggestokkene producerer færre æg, progesteron niveauer falde og menstruationscyklus bliver uforudsigelige.

Jeg er 50 år og har oplevet søvnløshed, hot Flashe, s og humørsvingninger og tænde for de sidste 10 år. Jeg bemærkede også tyndere hår for to eller tre år, og jeg vejer nu mere end jeg nogensinde har vejet. Alt dette, og jeg har ikke engang nået faktiske overgangsalderen, hvilket vil ske et år efter min sidste menstruation.

Håndtere dem ændring af livets symptomer

Som en herbalist, var min første indskydelse at behandle perimenopause symptomer med naturmedicin. En fedtfattig kost, motion, og krydderurter såsom sort cohoshhave dramatisk lettet mine symptomer. Nogle undersøgelser siger, at E-vitamin kan lindre milde hedeture, jeg helt sikkert have færre hedeture, når jeg tager dette tillæg. Det første kop kaffe om morgenen synes at udløse svedeture, så jeg er også at skære ned på mit koffein indtag.

Selv om mange læger ordinere hormonbehandling for menopausale symptomer, min læge fremhæver kost og livsstilsændringer. Daglige ture til gymnastik hjælpe mig at opretholde en sund vægt og holde mit humør på ret køl. Phytoestrogens såsom lignaner og isoflavoner, er plante-baserede østrogener, der kan lindre symptomerne, så jeg inkluderer fuldkorn, bælgfrugter og andre fødevarer rige i fytoøstrogener i mit daglige kost. En kvinde med en historie af brystkræft bør spørge sin læge, før du tager phytoestrogen kosttilskud.

Mine humørsvingninger faktisk har hjulpet mig til at erkende uafsluttede og uhelede sår. Som selvstændig forfatter, har jeg modvilligt bremset at tage flere pauser. Mit selvværd har forbedret nu, at jeg give mere tid til sjov, afslapning og refleksion. Jeg lærer at se frem til denne nye begyndelse kendt som ændringen af ​​livet.

Overgangsalderen naturmedicin

Mine forældre lærte mig om naturmedicin, da jeg var barn. Urter og sund kost var en dagligdags del af min opvækst år, så jeg tog undertiden, at viden for givet. Men som jeg nærmer overgangsalderen, er naturmedicin blevet dyrebare gaver, der nærer mig og støtter mit helbred. Forskere fortsætte med at studere disse løsninger som mulige behandlinger for hedeture og andre symptomer. Faktisk anbefaler min læge kostændringer for symptomlindring oftere, at receptpligtig medicin.

Naturlægemidler for menopausale symptomer

Jeg har oplevet perimenopausal symptomer, herunder uregelmæssig cyklus og humørsvingninger, i de sidste fire eller fem år. I hele denne tid har naturmedicin medvirket til at holde mit humør og min indre termostat på ret køl. Selv om jeg normalt føler varmere end andre mennesker i et rum, jeg har haft meget få hedeture.

Nogle undersøgelser tyder på, at naturlægemidler, herunder sort cohosh, dong quai, og ginseng, kan hjælpe med at lindre hedeture og andre symptomer på overgangsalderen. Jeg har taget sort cohosh tinktur og slukke i løbet af de seneste fem år, som når jeg føler irritabel eller finde mig græde nemt. Jeg ved ikke, om denne urt er helt ansvarlig, men mit humør har udjævnes og mine hedeture er svundet til en eller to hver anden måned.

Jeg har haft mere blandede resultater fra andre naturlægemidler. Da jeg tog ginseng, for eksempel, følte jeg mere opmærksomme og energisk, men jeg havde ulidelig menstruationssmerter, som forsvandt efter jeg stoppet med at tage ginseng. Jeg undgår dong quai, fordi jeg har en tendens til at have tunge perioder med spotting når jeg tager denne urt.

Kost og motion for menopausale symptomer

Kost og motion er to naturlige retsmidler, der har dramatisk forbedret mine symptomer. Selv når jeg gik kun 15 til 20 minutter om dagen, jeg sov bedre og følte sig mere optimistiske. Nu, hvor jeg arbejder på en elliptisk maskine i 30 minutter fem dage om ugen, jeg har mere energi, grine oftere og sove igennem om natten.

For min generelle sundhed, anbefaler min læge en kost rig på fuldkorn og friske frugter og grøntsager. Nogle forskere mener, at østrogenlignende stoffer i soja fødevarer kan lindre hedeture og humørsvingninger, så min kost indeholder miso, tempeh og andre sojaprodukter. Jeg er ikke sikker på, hvilket naturligt middel er ansvarlig for, men mit humør, energi og indre termostat har helt forbedret og stabiliseret.

Jeg hører og læser rådgivning fra mange kilder om overgangsalderen. Naturlig retsmidler har været en del af mit liv fra begyndelsen, og de fortsætter med at hjælpe mig, da jeg bliver ældre.

Perimenopause spotting eller lysblink?

Min perimenopausal rejse begyndte, da jeg var i min sene trediverne, men ændringerne i min cyklus ikke begynde, før jeg var i min midten af ​​fyrrerne. I de sidste par år, især har uregelmæssige eller lys menstruationscyklus gjort det nødvendigt for mig at være klar til noget, når som helst. I seks måneder, var min flow så let, at jeg spekulerede på, om jeg var faktisk lige spotting mellem perioder.

Lær om perimenopausal symptomer

Da mine symptomer begyndte, læste jeg så meget som jeg kunne om perimenopause, spotting og andre emner relateret til overgangsalderen. Som Everyday Health forklarer, at sojaprodukter og urten er kendt som sort cohosh lindre nogle symptomer på overgangsalderen, så jeg ændret min kost og forsøgte naturlægemidler. Og selvom jeg har bemærket en dramatisk forbedring i nogle symptomer, lyset eller springes perioder fortsatte.

Jeg var ikke sikker på, om jeg var pletblødning, springer eller går i gang på 12 på hinanden følgende periode-fri måneder, der bebuder faktiske overgangsalderen. Min sædvanlige PMS symptomer, herunder weepiness, kramper og cravings for slik, undertiden ville komme og gå med ringe eller ingen månedlige periode. Menstruationen, der sluttede den PMS symptomer svundet ind til et par dråber. Så cykler afkortet, efterfulgt af længere perioder med strøm.

Fortæl din læge om dine perimenopausal symptomer Læs mere »

Kraftig blødning i overgangsalderen

Mine perioder blev uregelmæssig omkring fem år siden. Jeg ikke noget imod de springes perioder, men jeg frygtede oversvømmelser og voldsomme kramper, der opstod som regel en måned eller to senere. Jeg førte en konstant kamp for at have nok puder på hånden for at holde trit med den kraftige blødninger. I overgangsalderen, tilføjer denne irriterende, ofte invaliderende symptom på den elendighed af mine humørsvingninger og søvnløshed.

Tunge perioder: årsager

En menstruation, der varer mere end syv dage, eller som får dig til at skifte puder eller tamponer seks til otte gange om dagen er en tung periode. En bred vifte af faktorer kan forårsage kraftig menstruation. Hormonelle forandringer, såsom dem, der typisk forekommer i overgangsalderen, er en væsentlig årsag. Dog kan andre forhold, såsom stress, fibromer, eller endda kræft, også forårsage kraftig blødning, se din læge, hvis unormalt kraftig strøm forstyrrer din evne til at fungere, eller hvis du har tre tunge perioder i træk.

Jeg har aldrig spurgt min læge om min egen kraftig blødning i overgangsalderen, fordi oversvømmelserne skete kun lejlighedsvis. Mine tungeste perioder opstod, da jeg var i min midten af ​​fyrrerne og går gennem perimenopause. Jeg vil springe to eller tre perioder, og antager, at mine perioder var slut. Jeg vil glemme alt om at holde styr på kalenderen og ikke gider at holde pads på hånden. Så jeg ville vågne op en morgen efter et par dage af weepiness og hovedpine, og finde mig dryppende blod på gulvet, når jeg stod op. En måned senere, ville jeg springe over eller har en lys periode.

Behandlinger for tunge perioder Læs mere »

Sort cohosh ekstrakt for menopausale symptomer

Selv før jeg begyndte min perimenopausal rejse, jeg var klar over sort cohosh ekstrakt. Denne urt er et populært middel mod overgangsalderen symptomer, herunder hedeture, vaginal tørhed, og humørsvingninger. Indfødte europæere værdsat sort cohosh rod som et middel for symptomer på overgangsalderen, og Tysklands Kommissionen E har godkendt det som en behandling for præmenstruelle, menstruationssmerter, og overgangsalderen symptomer.

Plantestoffer bod for overgangsalderen

Forskning på sort cohosh har givet blandede resultater. Selv om mange kliniske studier tyder på, at ekstrakt er et effektivt middel mod overgangsalderen symptomer, andre har fundet, at urten ikke lindre symptomerne. Forskning tyder på, at sort cohosh reducerer hedeture og nattesved med 26 procent, ifølge University of Maryland Medical Center.

Men eksperter opmærksom på, at forskerne ikke har bestemt sikkerheden af ​​sort cohosh efter seks måneders kontinuerlig brug. Undersøgelser tyder på, at det er et sikkert alternativ til hormonbehandling, men kvinder med en historie af brystkræft bør spørge en autoriseret sundhedspleje udbyder, før du prøver denne urt, ifølge Mayo Clinic. Jeg har ikke haft brystkræft, men jeg har aldrig tage dette ekstrakt uafbrudt i mere end en måned eller to.

Min erfaring med sort cohosh ekstrakt

Jeg har taget sort cohosh og tænde for de sidste otte år for menstruationssmerter og menopausale symptomer. Da jeg var i min tidlige fyrrerne, mine alvorlige kramper og irritabilitet ville stilne inden for få minutter efter jeg tog ekstraktet. Jeg ved ikke, om sort cohosh rod er ansvarlig, men jeg ved, at jeg er 50 år og sjældent har hedeture. Jeg tager sort cohosh regelmæssigt for en eller to måneder og stoppe doser indtil søvnløshed, nattesved, eller andre menopausale symptomer.

Naturlige retsmidler kan give bivirkninger og interagere med medicin, så jeg fortælle min læge, hvis jeg bruger en urtemedicin. Som jeg fortsætte med at bruge ekstrakt, vil jeg se efter nye forskningsresultater og drøfte eventuelle problemer med min læge. I århundreder har kvinder vendt til sort cohosh rod som en urtemedicin og moderne forskere er ved at lære mere om denne lægeplante.