Evb2

Hjælpe en elsket håndtere atrieflimren

Mennesker med atrieflimren har brug for at leve en sund livsstil, overvåge deres sygdom, og tage deres medicin. Din fysiske og følelsesmæssig støtte kan være deres livline.

Atrieflimren er en type af uregelmæssig hjerterytme, der er forbundet med en række forskellige sundhedsmæssige betingelser, det er almindeligt udløst af stress og, afhængig af sværhedsgraden, kan det behandles med livsstil justeringer eller medicinske behandlinger. Og hvis du har denne tilstand, kan det være svært at bære ansvaret for din pleje alle ved dig selv, siger Frederick Ehlert, MD, en kardiolog på ColumbiaDoctors Eastside i New York City.

Hvis du har en elsket en, der er blevet diagnosticeret med atrieflimren, der er mange måder, du kan pitche til at gøre hverdagen nemmere. Du kan starte lige ved at tilskynde din elskede til at klæbe til sunde livsstilsvaner, såsom at spise et hjerte sund og efter en plan af sikre øvelser for atrieflimren.

Hvordan du kan hjælpe

Din elskede med atrieflimren kan brug for din støtte til bedre at håndtere tilstanden og leve et lykkeligt, sundt liv. Her er nogle ting, du kan gøre for at hjælpe:

Gå videre til lægernes udnævnelser. Lægen kan præsentere en masse oplysninger, Dr. Ehlert siger. Går med din elskede til lægernes aftaler giver "et andet sæt øjne og ører til at hjælpe processen alt, hvad du får at vide," siger han. "Det kan være af reel værdi."

Hjælp til at overvåge tilstanden. Atrieflimren forvaltning omfatter hjælp af en blodtryk og puls monitor. Du kan hjælpe din elskede med manchetten enhed, der bruges til at tage disse aflæsninger.

Indstil medicin påmindelser. Læger er tilbøjelige til at ordinere medicin, der styrer puls og hjælpe med at forhindre slagtilfælde, en risiko for dem med atrieflimren. Det er vigtigt, at din elskede man tager disse medikamenter på tidsplanen. Du kan være i stand til at indstille alarmer i løbet af dagen for at hjælpe med at sikre hver enkelt medicinen tages på tid. Der er også tidspunkter, hvor disse medikamenter skal justeres og din støtte kan foretage ændringer lettere at udføre.

Give følelsesmæssig støtte. Mennesker med atrieflimren kan føles, som om deres hjerte er at hoppe ud af deres bryst. "Det er ikke livstruende, men det kan føles at dem, som om de er at have et hjerteanfald, eller de er ved at dø," Ehlert siger. Styrke den idé, at mens de kan føle sig bedrøvet, betingelsen er styrbar. "Den slags følelsesmæssig støtte er meget nyttigt," Ehlert siger.

Være en øvelse kammerat. Forskning viser, at folk, der er alvorligt overvægtige har større risiko for hjerteproblemer, herunder atrieflimren. En måde at håndtere vægten er med regelmæssig motion, men din elskede kan være bange for at motion alene på grund af betingelsen. Tilbyd at gå en tur, gå til dans, eller deltage i en øvelse for atrieflimren jer begge nyder. "Atrieflimren betyder ikke, du ikke kan eller bør ikke træne," Ehlert siger. "Ja, motion er meget nyttigt for din elskede er velvære og vægtkontrol."

Spise måltider sammen. Hvis din elskede med atrieflimren tager en blod tyndere, kan han eller hun nødt til at se K-vitamin indtag, fordi det kan være i konflikt med stoffet. Desværre, en masse af ernæringsrigtige fødevarer er høj i vitamin K, herunder asparges, broccoli, spinat og grønkål. Hjælp din elskede pind til en atrieflimmer kost ved at planlægge sunde menuer og tilberede måltider sammen, Ehlert siger. Du vil også være sikker på kosten er lavt natrium (salt), fordi saltindtag påvirker blodtryk og højt blodtryk også kan bidrage til deres tilstand.

Begræns alkohol indtag. Nogle alkohol er okay i et atrieflimren kost, men moderation er afgørende. Spørg lægen for retningslinjer for alkoholindtagelse til en person med atrieflimren, og hjælpe din elskede holde sig til det, når du spiser måltider sammen derhjemme såvel som når du spiser ude.

Hjælp omkring huset. Mennesker med atrieflimren kan have gode dage og dårlige dage. "I det mindste i de tidlige stadier, kan symptomerne kommer og går," Ehlert siger. "Nogle dage de føler stor, fordi deres hjerte er i normal rytme, og nogle dage, de er ikke i rytme og kan have brug for mere hjælp med daglige opgaver, såsom vaskeri, opredning og oprydning i køkkenet." On dem dage, kan du nødt til at pitche og gøre det meste af det huslige arbejde.

Vedtage en ikke-ryger politik. Rygning kan forværre atrieflimren. Cigaretter indeholder nikotin, en stimulans, der kan midlertidigt øge puls og forårsage andre hjerte problemer. Hvis din elskede man ryger, opmuntre ham eller hende til at holde op og tilbyde støtte gennem alle faser af enhver rygestop-program.

En sidste bemærkning: Mennesker med atrieflimren kan nemt få deprimeret. Hjælpe løfte din elskede ens humør ved at organisere udflugter - i biografen, på stranden eller til en favorit restaurant. Planlægning behagelige aktiviteter, du kan nyde sammen, vil have positive fordele for jer begge.