Evb2

Osteoporose forebyggelse valg, du kan begynde at gøre i dag

Fra øvelse til kost, finde ud af hvordan du kan reducere din risiko for knogleskørhed.

Omkring 10 millioner europæere har osteoporose, ifølge National Osteoporosis Foundation. Og en anden 34 millioner skønnes at have lav knogletæthed, hvilket øger deres risiko for osteoporose i fremtiden.

Kunne disse mennesker har gjort noget for at forhindre den betingelse? Ja. Men ifølge en undersøgelse foretaget af NOS og Harris Interactive, mange mennesker er ikke klar over de vigtigste sund livsstil foranstaltninger, der kan forhindre sygdommen. For eksempel mente kun 50 procent af de adspurgte kvinder, at motion kan forebygge knogleskørhed og blot 27 procent mente, at kosten kan påvirke deres knogle sundhed.

I virkeligheden, kan du i høj grad reducere din risiko for osteoporose med sådanne livsstilsændringer. Osteoporose Forebyggelse bygger primært på en sund, calcium-rig kost, tilstrækkelig D-vitamin indtag, vægtbærende motion, og andre sunde vaner. Træffe de rigtige valg nu kan få alvorlige konsekvenser dit niveau af osteoporose risiko senere i livet.

"Forebyggelse er nøgleordet, at vi ikke sige nok. Vi taler om, hvad der skal ske, når en person er blevet identificeret til at være i et tidligt stadie af sygdommen. Folk skal være meget bevidste om deres egen adfærd, "rådgiver Lenard Kaye, ph.d., direktør for University of Maine Center på Aging. Kaye og hans kolleger for nylig afsluttet en række nationale fokusgrupper med kvinder og sundhedspersonale til at vurdere prioriteringer og bevidsthed omkring osteoporose forebyggelse og styring. Han fremhæver flere livsstilsvalg, der har vist sig at hjælpe med at reducere risikoen for knogletab og osteoporose:

  1. Forøg din calcium indtag. Både calcium og D-vitamin er afgørende for knogle sundhed. Du kan sikre, at du får den anbefalede daglige doser af hvert ved at tage et dagligt calciumtilskud - voksne kræve omkring 1.000 mg calcium om dagen - og ved at få 15 minutters sollys (da D-vitamin er lavet naturligt i kroppen i løbet af sollys). D-vitamintilskud på 400 IU kan også hjælpe med calcium absorption.
  2. Kast dig ud i vægtbærende motion. "Betydningen af vægtbærende motion i osteoporose forebyggelse kan ikke overvurderes. Vi anbefaler begynder tidligt, "siger Kaye. Regelmæssigt at engagere sig i vægtbærende øvelser, som løb, gang, styrketræning, aerobic, hoppe reb, og yoga - noget, der kræver dine knogler til at understøtte din vægt - vil bidrage til at styrke integriteten af ​​dine knogler.
  3. Forny din kost. Calcium, D-vitamin og magnesium er vigtige, men du også nødt til at have den energi og evne til at forblive aktive. Kaye siger, at dette betyder, at for nogle kvinder, kan en lav-kalorie diæt være nødvendig for at kontrollere fedme, så de kan være aktive og engagerede. En kost med højt salt eller koffein kan også bidrage til knogletab. Tal med din læge eller en diætist, hvis du ikke er sikker på den overordnede kvalitet af din kost.
  4. Opretholde en sund kropsvægt. Dine knogler har den bedste chance for langsigtet helbred, hvis du er hverken over-eller undervægtige.
  5. Kaste sodavand. Kulsyreholdige drikkevarer er blevet vist at bidrage til knogletab. Dette kan skyldes, at kulsyre påvirker calcium i knoglerne, eller det kan være, fordi hvis du drikker sodavand eller mousserende vand, er du ikke drikke en mere nærende drik, såsom mælk eller berigede appelsinjuice, som kan hjælpe med at opbygge stærkere knogler.
  6. Stop med at ryge. Der er en sammenhæng mellem rygning og en øget risiko for osteoporose.
  7. Overvåg dit alkohol indtag. Mens nogle undersøgelser tyder på, at den lejlighedsvise glas vin kan styrke knoglerne, er alkoholmisbrug vist sig at bidrage til tab af knoglemasse. Kvinder bør ikke have mere end én alkoholisk drik om dagen, og mænd bør begrænse sig til to drinks.
  8. Tal med din læge om medicin, der kan have en negativ indflydelse på dine knogler. Hvis du tager kortikosteroider langsigtede for astma eller en autoimmun tilstand, såsom lupus eller leddegigt, tale med din læge om, hvad du kan gøre for at beskytte dine knogler fra negative bivirkninger af disse lægemidler.
  9. Få screenet. Hvis du mener, at du er i risiko for osteoporose, så tal med din læge eller sygeplejerske om at få en knogletæthed screening. De fleste af sundhed planer betale for disse tests, der ikke er invasive, lange, eller smertefuld.
  10. . Tal med venner og familie Ifølge NOF / Harris undersøgelsen bliver 85 til 90 procent af voksne knoglemasse erhvervet af den tid pigerne fylder 18 og drenge drej 20 - hvilket gør det vigtigt for forældre og bedsteforældre at sikre, at børn er træffe de rigtige kostvalg og få nok motion.

"Nogle folk har en temmelig pessimistisk syn på osteoporose og andre betingelser. De enten har den fatalistiske opfattelse, at det er uundgåeligt, eller de fortsætter med at bilde sig selv til at tro, at de er uovervindelige. Enten perspektiv er fejlbehæftet. Hvad du ønsker, er for folk at tage på et realistisk syn på sig selv og deres evne til at forebygge en lang række kroniske sygdomme, "siger Kaye og knogleskørhed er ingen undtagelse.