Evb2

Komme i form uden at gå til gymnastik

For at forbedre din kondition uden at belaste din tegnebog, så prøv disse dagligdags måder at fakkel kalorier.

Hvis en gym medlemskab ikke er i dit budget og en personlig træner er for pebret, kan du stadig komme i form og tabe sig - gratis. Uanset hvor du motionerer, uanset i fitnesscenteret, udendørs eller derhjemme, betyder det ikke rigtig noget, siger Mickey Harpaz, ph.d., en ernæringsekspert og motion fysiolog og forfatter Menopause Reset!. Hvad betyder noget er, at du motionerer regelmæssigt. "Tricket er sammenhæng over en lang periode," siger han.

Når du planlægger din fitness rutine, så husk at det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse anbefaler, at voksne får mindst 150 minutter af moderat intensitet aerob motion hver uge, gennem aktiviteter som rask gang, cykling, jogging og svømning, og to tre styrke-træning sessioner om ugen. For at være sikker, så tal med din læge, før du starter en øvelse program - især hvis du har en helbredstilstand. Når du får grønt lys til at arbejde ud, så prøv disse budget-venlige muligheder.

Park langt væk. Det er fristende at parkere så tæt som du kan til indgangen på din destination. I stedet kan du presse noget motion ind i din dag bare ved parkering ved slutningen af ​​hver parti og gå resten af ​​vejen, uanset om du kommer til at arbejde, shopping i storcenteret eller se din læge.

Stå af bussen tidligt Dette er en anden måde at tilskynde arbejde ud -. Ved at gå til din destination. Walking er en af ​​de bedste øvelser du kan gøre, siger Bob Sallis, MD, en familie læge og sports medicin ekspert for Kaiser Permanente i det sydlige Californien. "Det kræver ikke særligt udstyr andet end et par behagelige sneakers, og det kan ske hvor som helst," tilføjer han.

Vælg trappen. Når du har mulighed for at tage trappen i stedet for en elevator, go for it. Klatring et par flyvninger på trapper flere gange om dagen er en fantastisk måde at arbejde ud gratis. Hvis du kører op ad trappen eller tage dem to ad gangen, kan du give dine glutes og lårmusklerne en toning boost.

Frivillige. Afsætte tid til organisationer som Achilles International, der støtter atleter med handicap gennem gratis walking og kører øvelser sideløbende raske frivillige. Lån gerne dine ben til den organisation eller anden lignende det et par gange om ugen for at forbedre din fysiske og følelsesmæssige sundhed.

Tænd for fjernsynet. Hvis du har et TV, kan du arbejde ud fra din stue. De fleste kabel-pakker kommer med gratis træningsprogrammer enten på bestemte tidspunkter eller on-demand, og du kan også finde gratis øvelser på YouTube og andre internetsider.

Træn online. Hvis du ikke er sikker på hvor du skal starte uden en personlig træner til at guide dig, så tjek den Europæiske Råd om motion gratis fitness bibliotek. Trin-for-trin instruktioner til øvelser for hver kropsdel ​​- abs, hofter, skuldre, arme og meget mere - vil have dig toning hjemme på ingen tid. Mange ACE øvelser kræver ikke udstyr til dem, der gør, at investere i et par af frie vægte overveje eller improvisere ved at holde konserves eller liter vand i hver hånd.

Øvelse i parken. Walk, jogge eller cykle gennem dit nabolag park, og din kalorie brænde igennem legemsvægt øvelser, såsom gåture lunges og tricep dips. Check med din by for at finde ud af, om de offentlige parker i dit område nogensinde tilbyder gratis fitness klasse: Fra kyst til kyst, er yoga, aerobic, pilates og Zumba klasser nu tilgængelig for gratis i uderum. Du kan også tjekke sociale netværkssider som MeetUp.com at se, om der er nogen lokale free-to-slutte motion grupper.

Gå til dans. Dans er god motion, uanset om du sporstikning rundt din stue eller ud på en klub med venner. Afhængig af din vægt og hvor anstrengende de bevægelser er, kan du brænde 60-140 kalorier på bare 15 minutter. Hvis du er ude i byen, så husk at springe kalorie-laden cocktails at undgå at ødelægge dit vægttab indsats.

Må gøremål omkring huset. Skrub etagerne. Rake blade. Garden. Rense ud i loftet og garagen. Klippe plænen. Vask vinduerne. Alle disse gøremål gøre store kalorieindhold-brænding øvelser. Som en ekstra fordel, vil dit hus ser "tonet", også.

Besøg dit bibliotek. Mange biblioteker har motion videoer eller dvd'er og bøger, som du kan låne og bruge til at arbejde ud på egen hånd. Selvfølgelig, vil du finde en endnu bedre valg på din lokale fitness butik - og selv hvis du køber et par, de stadig vil tilføje op til mindre end en gym medlemskab.

Hvad er dine favorit gratis øvelser? fortælle os i kommentarerne!

For mere fitness, kost og vægttab nyheder, Følg på Twitter fra redaktørerne af

Artikler