Evb2

Oprettelse af en nøjagtig familiens sundhed tidsskrift

En nøjagtig sundhed tidsskrift af din familie sygehistorie er et vigtigt redskab for din læge. Fra allergi over arvelige sygdomme, her er hvad der skal medtages.

Tendensen i dag er at gøre mere end blot aflire dine symptomer til lægen. Kyndige patienter afleverer et omhyggeligt detaljeret sundheds tidsskrift med deres familie sygehistorie, der omfatter alt fra allergi til arvelige sygdomme.

"Jeg har bemærket, at patienterne i stigende grad at holde en fil af tidligere sygehistorie og familiens historie," siger Thomas J. Vento, MD, en familie læge i privat praksis i Reisterstown, Md

Det er altid godt for din læge for at få et præcist billede af dit helbred, når de foretager en diagnose og beslutter mellem behandlingsmuligheder. En medicinsk tidsskrift "er helt sikkert en fordel, når vi er forvirret over, hvad der sker med en patient," Dr. Vento siger.

At have en sundheds-journal giver god mening for en række forskellige årsager, både når du er hjemme og væk, i tilfælde af eventuelle uforudsete lægebesøg.

Oprettelse af en sundheds-journal: hvad der skal medtages

Hvad du lægger i din dagbog er lige så vigtigt som at holde en. Uanset om du notere dit helbred oplysninger i en notesbog eller beholde oplysningerne i din computer, er det en god idé at dække følgende områder af familiens sundhed:

Kroniske sygdomme. Medtag eventuelle kroniske sygdomme, du eller dine børn har, såsom astma, gigt, diabetes, eller højt blodtryk, sammen med det år, at betingelsen først blev diagnosticeret.

Medicin og kosttilskud med doser. At undgå lægemiddelinteraktioner, er du nødt til at fortælle din læge om alle dine over-the-counter eller receptpligtig medicin, herunder vitaminer og andre kosttilskud, plus dosering.

Allergi. Angiv eventuelle medicin du er allergisk over for, men vær sikker på at du kender forskellen mellem en allergi og en intolerance, Vento siger. En intolerance kan være et stof, der forårsager en mild maveproblemer. Symptomer på ægte drug allergier omfatter:

  • Hudreaktioner, såsom kløe, udslæt eller udslæt
  • Gastrointestinale problemer, som brænder i munden og svælget, ledsaget af kvalme, opkastning, mavesmerter, eller svær diarré
  • Luftvejsproblemer, herunder næse, løbende næse, nysen, hiven efter vejret, og vejrtrækningsbesvær
  • I sin mest alvorlige form, en livstruende anafylaktisk reaktion, der involverer et fald i blodtryk og åndedrætsbesvær

Hvis du siger, du er allergisk over for penicillin, når du rent faktisk kun har en intolerance over for det, det begrænser antibiotika din læge kan give dig, Vento forklarer.

Immunizations. Notér datoerne for alle vaccinationer i dit helbred tidsskrift. Fordi vacciner som stivkrampe kræver en booster skudt hvert 10 år, kan det være svært at huske, når du er på grund af for en, hvis det ikke er skriftligt.

Hvis du har brug for at komme op i fart på din families immunisering rekord, spørge receptionist på lægens kontor for en kopi. "I mit kontor, det er et simpelt klik på musen til at udskrive en hel immunisering rekord," Vento siger.

Tidligere medicinske tests og datoer. Hvis din læge kender den sidste gang du havde en mammografi eller koloskopi, vil han vide, hvornår du får brug for en anden.

Indlæggelser. Medtag de datoer og årsagen til enhver indlæggelse.

Familiær arvelige sygdomme. Hold regnskab enhver familie historie af kræft, hjertesygdomme, slagtilfælde, diabetes, gigt og andre vigtige betingelser din familie har behandlet, Vento siger. Medtag de oplysninger, du har om dine forældre, søskende, bedsteforældre og tanter og onkler.

Oprettelse af en Health Journal: Hvad ikke at medtage

En ulempe ved at dele en sundheds tidsskrift med din læge er, at han måske tror du er en hypokonder, hvis du nævne dem alle mindre sygdom, du nogensinde har haft, Vento siger. Så sørg for at fokusere på kun større sygdomme eller kroniske sygdomme. Gigt, diabetes, lungebetændelse, og selv brækkede knogler bør føjes til dit helbred tidsskrift. Hoste, forkølelse, og halsbetændelse bør ikke.

Oprettelse af en sundheds-journal: betydningen af nøjagtighed

Som du sætter din journal sammen, husk at være præcis og specifik om din families sygehistorie. Snarere end notering "mave kirurgi," din læge brug for at vide, du havde galdeblæren kirurgi, Vento siger.

Også kontrollere din recepter og være sikker på, at du staver hver medicin korrekt. "En masse medicin lyde ens," Vento siger. "Hvis nogen fortæller mig, det er den grønne pille og det starter med et 'P' det betyder intet for mig."

Når dit helbred tidsskrift er færdig, skal du ikke være genert over at give din læge en kopi. "De fleste læger vil sætte pris på noget, der forenkler deres liv," Vento siger.