Evb2

Gør og don'ts for hjerte sundhed

Hjertesygdom er stort set forebygges, så det er vigtigt at vide, hvad du skal gøre for at forbedre dit hjerte sundhed, samt hvad du skal ikke. Find ud af, hvad eksperterne har at sige om valg af livsstil.

Everyday sundhed: Hvis du kunne foreslå bare et skridt folk kan tage hver dag for at forbedre deres hjerte sundhed, hvad ville det så være? Omvendt, hvad ville én ting, du fortæller folk at stoppe med at gøre, der vil forbedre deres hjerte sundhed?

Dennis Goodman, MD ( dennisgoodmanmd.com, hdlbooster.com )


Rygere - Stop med at ryge! Og for alle de andre, stoppe med at spise ude, især på fastfood steder. Kog middag derhjemme med friske råvarer, fisk og økologisk fjerkræ og magert kød. Prøv det i et par uger, og jeg garantere du vil blive overrasket over hvor meget lettere det er at tabe sig og føle sig bedre.

Nieca Goldberg, MD ( niecagoldbergmd.com )

Start øge din fysiske aktivitet - gå en tur! Motion mindsker stress hormoner, og reducere stress er altid godt for dit hjerte. Regelmæssig aerob motion fordele dit hjerte på mange måder: Det reducerer mængden af ​​adrenalin i omløb i din krop og afslapper blodkarrene, hvilket resulterer i en langsommere puls og lavere blodtryk. Styrketræning reducerer også blodtryk, ændringer fedt til muskler, og øger dit stofskifte.

Stop med at ryge! Hvis du ryger, er det den eneste bedste ting du kan gøre for dig selv. Utallige undersøgelser link cigaretrygning til koronar hjertesygdom, som fører til hjerteanfald. En rygers risiko for at dø af hjerte-kar-sygdom er to til tre gange større end en ikkeryger er.

Klip, eller i det mindste skære ned på alle de højt fedtindhold fastfood. Fødevarer såsom pommes frites, stegt kylling og stegte fisk er lastet med mættet fedt og transfedt. Mættet fedt findes i smør, svinefedt, fløde og kød, og spise fødevarer, der indeholder disse fedtstoffer øger niveauet af LDL (dårligt) kolesterol og din risiko for hjertesygdomme.

Se dine portionsstørrelser - i en alder af "super-size me" er det ikke underligt så mange mennesker har problemer med vægten. Må ikke bekymre dig! Du vil ikke have at slæbe rundt målebægre, fordi du altid har en indbygget guide for hvor meget at spise: Det er i din hule hånd! Det er omtrent på størrelse med en 3-ounce del af kød eller fisk, og 3 ounce gøre en servering. For veggies, kan du generelt holde en kop i hånden, hvilket svarer til en portion eller servering. En portion af protein, sammen med en kop grøntsager, plus den samme størrelse servering af korn gør et måltid! Følge det op med en håndfuld frugt som dessert.


Find ud af, hvilke fødevarer der er de mest hjerte-sund.


John mandrola, MD, FACC ( drjohnm.org )

Hjertesygdom er stadig vores mest forebygges sygdom. Vi kan hjælpe os selv. Langt, er den allervigtigste skridt i forebyggelsen af ​​hjertesygdomme til at danne en daglig strategi, der inkorporerer beskyttet tid til motion. Omvendt den mest hjerte-sund ting at ophøre hermed er at tage fat, hvad opflammer dig mest: Hvis du ryger, så stop, hvis du er stillesiddende, flytte, hvis du bliver overbelastes, søger balance.

Den ene ting, der er et must er motion. Motion forbedrer hjerte sundhed ved at forbedre kroppens kolesterol, sænke blodtrykket og mindske chancerne for at udvikle diabetes. Desuden kan motion hjælpe med at kontrollere vægten. Der er også tegn på, at motion forbedrer hjernen sundhed, knogle sundhed, humør, og evnen til at bekæmpe forkølelse, samt mindske risikoen for kræft. Selv en beskeden mængde motion kan hjælpe, og det er aldrig for sent at starte.

Lisa matzer, MD, FACC ( drmatzer.com )


En ting, som jeg ville fortælle folk, er at undgå at se mere end to timers tv om dagen. En nylig undersøgelse, i virkeligheden, er knyttet har TV-kiggeri med hjertesygdomme.