Evb2

En autisme behandling oversigt

Adfærdsmæssige og medicinske terapier for autistiske børn kan hjælpe dem med at vokse og lære. Find ud af om fordelene ved aktuelt anbefalede autisme behandlinger.

Mens der er ingen helbredelse for autisme, der er mange adfærdsmæssige behandlinger og Behandlingsregimer der kan forbedre et autistisk barns symptomer, læring og livskvalitet.

»Der er to elementer til den bedste praksis i behandling af autisme. Man involverer principper for anvendt adfærdsanalyse, som bruger tidskoder og belønninger for at hjælpe børn med at lære, "forklarer Rebecca Landa, ph.d., direktør for Center for Autisme og relaterede lidelser på Kennedy Krieger Institute i Baltimore. "Det andet element indebærer anvendelse af udviklingsmæssigt passende praksis. Det betyder, at interventions mål for børn er defineret på en sådan måde, at den næste nemmeste færdighed eller viden er indholdet af den næste læring mål. På denne måde sker børn oplever succes og læring hurtigere. "

Adfærdsmæssige behandlinger for autistiske børn

To af kendetegnene ved autisme - vanskeligheder med kommunikation og vanskeligheder med socialisering - løses gennem adfærdsterapi og supplerende behandlinger, såsom tale-sprog interventioner. De anbefalede terapier for autistiske børn kan nævnes:

  • Anvendt adfærdsanalyse (ABA). Dette er en struktureret terapeutisk tilgang til at lære autistiske børn passende adfærd og samtidig hjælpe dem afbryde uønsket adfærd. ABA har flere årtiers forskning støtter dens brug.
  • Tale-sprog interventioner. "Kommunikation værdiforringelse er et centralt underskud på autisme. Derfor alle børn med autisme bør modtage nogle indgreb, der involverer tale og sprog udvikling, "forklarer Landa. Tale-sprog patologer kan hjælpe børn med autisme kommunikere mere effektivt og forstå de subtile punkter i sociale interaktioner.
  • Ergoterapi. Ergoterapeuter hjælpe autistiske børn lærer opgaver, de har brug for at gøre derhjemme og i skolen, såsom hvordan at få klædt, bruge en saks, og skriv tydeligt.
  • Fysioterapi. Fysioterapeuter arbejder med børn til at udvikle styrke, balance, kropsholdning og koordinering.

Autistiske børn i skolesystemet

Børn med autisme står over for mange udfordringer i skolen, men målet for terapi i og uden for klasseværelset er at hjælpe dem med at blive så vellykket som de kan være med skolearbejdet og med deres jævnaldrende. Med henblik herpå kræver føderale lovgivning offentlige skoler at yde bistand til autistiske børn i alderen 3 og 21 år gammel.

Integration autistiske børn med normalt udvikle børns er meget nyttigt for deres udvikling, hvis lærere og kammerater er forsynet med nogle retningslinjer så godt. For at hjælpe med dette, et team af fagfolk, herunder forældre, undervisere og terapeuter, udvikler en individualiserede Education Program (IEP) for hvert barn, der specificerer, hvilke ændringer og interventioner er nødvendige i løbet af skoledagen. IEP gennemgås regelmæssigt for at sikre, at det er passende.

Medicin til børn med autisme

Mens forskere, læger og forældre håber fortsat på en medicin, der kan behandle autisme, er der ingen medicin øjeblikket er til rådighed, der kan gøre det. I stedet kan forældre og læger bruger forskellige medikamenter til at behandle nogle af symptomerne på autisme, såsom hyperaktivitet, samt relaterede forhold, der påvirker livskvaliteten, såsom søvn forstyrrelser eller gastrointestinal ubehag.

"Medicin er hovedsageligt anvendes til behandling af adfærdsmæssige svækkelser forbundet med autisme, herunder agitation, hyperaktivitet eller impulsivitet, angst og gentagne adfærd. Medicin bør overvejes, når disse adfærdsmønstre er tilstrækkeligt forstyrrende, at de griber ind i barnets evne til at fungere i skolen, sociale eller hjemme-indstillinger "rådgiver Stewart Mostofsky, ph.d., medicinsk direktør for Center for Autisme og relaterede lidelser på Kennedy Krieger Institute.

Medicin, der bruges til at hjælpe styre de symptomer på autisme omfatter selektive serotonin reuptake hæmmere (SSRI), stimulanser, anti-angst medicin, tricykliske og antipsykotika.

Beslutningen om, hvilken medicin er passende, afhænger af det autistiske barns symptomer. Det kan tage lidt tid at finde den rette kombination af behandlinger for hver autistisk barn, men der er håb om, at med behandling, kan alle børn med autisme få hjælp med symptomer og med bedre navigere deres verden.