Evb2

Holde dine fødder sunde på ferie

Skal du på ferie kan være svært på dine fødder. Tage skridt til at passe til din fod helbred, når du rejser - dine fødder vil takke dig!

Dine fødder kan virkelig tage et bankende, når du er på ferie. Fra at gå barfodet gennem lufthavnens sikkerhed til at køre rundt hele dagen, når sightseeing, kan din mund sundhed være i fare, når du rejser. Men hvis du planlægge at tage sig af dine fødder, vil du blive mere behageligt, mens på ferie og mindre tilbøjelige til at vende hjem med fodproblemer.

Mange ferier involvere en masse flere walking end dine fødder er vant til. At komme i gang på højre fod, give dine fødder den engang-over til at vurdere din mund sundhed godt før de forlader på din rejse. Hvis du har mund smerter, nogen form for ubehag eller andre mund-relaterede problemer, se din læge eller en fod specialist, før du forlader. På den måde kan du løse problemet og holde det fra at blive værre på din rejse.

Mund sundhed på ferie: Valg komfortable sko

Dårligt tilpassede sko kan være skylden for de fleste fodproblemer. Når picking sko til din rejse, nøje overveje, hvor du skal hen, og hvilke typer af aktiviteter, du vil gøre. Mens sneakers er ofte et støttende og behagelig sko valg, er de ikke altid æstetisk tiltalende eller acceptable i alle dele af verden, såsom europæiske hovedstæder. Heldigvis skoproducenter dag gør støttende, behagelige sko i alle mulige stilarter og farver. Her er pejlemærker at huske på, når du vælger sko til at tage på ferie:

  • Fit. Mange mennesker køber og slid sko, der er alt for lille til dem, uvidende om, at deres fod størrelse kan stige over tid. Har dine fødder målt, hvis du køber nye sko til din ferie.
  • Comfort. Prøv på nogen sko du overvejer at tage med dig. Sæt på begge sko og gå rundt for at sikre, at de føler sig trygge og er rummelig nok, at du kan vrikke med tæerne.
  • Hælhøjde. For kvinder, høje hæle er ofte et fashionabelt sko valg, men de er normalt ikke praktisk for en tur, især hvis du vil walking en masse. Hvis stil er vigtigt for dig, overveje at bringe langs et par designer lejligheder i stedet.
  • Construction. Vælg sko, der er godt bygget til at understøtte og afbøde dig fødder, mens du går rundt.
  • Sko indlægssåler. Hvis du har eksisterende fodproblemer, såsom en lav bue eller hæl smerte, så spørg din læge, hvis du bruger over-the-counter shoe indlægssåler for dæmpning og støtte kan hjælpe. For mere alvorlige fodproblemer, kan din læge anbefale skræddersyede sko indlægssåler eller anden støttende enhed.

Selv med de rigtige sko, kan uheld såsom blister eller splinter forekomme. Pack en mund sundhed førstehjælp kit til at tage med dig. Det bør omfatte klæbebandager, et aktuelt antibiotikum, pincetter og toenail hækkesaks - lige hvad du behøver for at behandle eventuelle mindre mund sundhed problem, der måtte opstå.

Mund sundhed som du rejser

Når du begynder din ferie, tage skridt til at sikre mund sundhed på hver del af din rejse:

  • På lufthavnens sikkerhedskontrol. Lufthavn sikkerhed retningslinjer kræver rejsende til at tage deres sko væk samtidig med at gå igennem detektorer. For at gøre det lettere for dig og dine fødder, bære komfortable sko, der let glide af og på. For at reducere din risiko for at pådrage sig en fod infektion, såsom fodsvamp, fra lufthavnen gulvet, bære strømper eller lufthavnen-forudsat støvletter i stedet for bare fødder, som du gå gennem sikkerhedskontrollen.
  • På flyet. Vil undgå, at fødder svulmer, når du rejser, motion regelmæssigt i løbet af din flyrejse ved at bøje og peger dine fødder, vrikke tæerne, og gå rundt mindst en gang hver time.
  • I solen. Solskoldning på dine fødder kan være meget smertefuldt, gør du også ubehageligt at nyde din ferie. For at beskytte dine tootsies, være sikker på at nå hele vejen ned til tæerne, når du anvender solcreme.
  • Efter sightseeing. Hvis du bruger en masse tid med at gå, give dine fødder en pause i slutningen af hver dag. Læn dig tilbage, ophøje dine fødder, og spørg din rejseledsager at massere dem.

Din mund sundhed er en vigtig del af din samlede rejse sundhed, da mange fodproblemer kan stoppe dig i dine spor. Korrekt pleje dine fødder på ferie kan reducere din risiko for skader og tillade dig at mageligt nyde din rejse.