Evb2

Grøn te vægttab: undersøgelser viser det hjælper

Når folk har alvorlige vægt til at tabe

Når folk har alvorlige vægt til at tabe, ideen om en trylledrik (som grøn te vægttab) er fristende. Men jeg kan fortælle dig fra erfaring, at det ikke er så simpelt. Jeg har haft nogle gode succes i at jeg har taget 70 pounds off og holdt det ud til det bedre del af et år nu. Men jeg har omkring en hundrede til at gå, så hviler på mine buttede laurbærrene er ikke en mulighed.

Jeg har kæmpet denne bule og tænde for år nu, og jeg har oparbejdet en krig brystet af ting, der hjælper mig ud, der omfatter grøn te for vægttab. Grøn te ikke direkte øge stofskiftet, som nogle mennesker tror, ​​men der er solid forskning bag det bag det for fordøjelse og vægttab.

Hvorfor grøn te for vægttab? hvad med regelmæssige iste?

Regelmæssig iste, som er normalt lavet af sort eller oolong te, er en meget sund drik, der er også fuld af sygdomsbekæmpende antioxidanter, så længe det ikke er forvandlet til det sukkerholdige sydlige favorit, "søde te." Sort eller oolong te er en oxideret blad af Camellia sinesis anlægget. Grøn te kommer fra den samme plante, men er ikke oxideres, så det bevarer flere catechiner, forbindelserne menes at bekæmpe sygdomme og at fremme vægttab.

Hvor meget grøn te skal jeg drikke?

Det er ikke altid ligetil at regne ud. Forskere taler om milligram af catechiner, men jeg drikker kopper grøn te. Hvor stor er en kop? Hvor mange af dem skal jeg drikke for at få den rette mængde af catechiner forskerne siger jeg skal have for at få den grønne te vægttab virker for mig?

Ifølge USDA

Ifølge USDA, "en 6-ounce kop (ca. 173 gram) grøn te har omkring 235 milligram catechiner." The Starbucks Venti hel-blad grøn te jeg nipper dag er omkring tre af dem, eller 705 mg catechiner, som undersøgelser viser er omkring det beløb, det tager at vise nogen form for ydelse fra grøn te. Et dobbelt-blind undersøgelse af sunde japanske mænd viste, at 690 mg catechiner per dag i 12 uger medførte et gennemsnit af en 2-centimeter fald i taljen størrelse, samt forbedret kolesterol og kropsfedt numre. Selv om dette ikke er nok til at producere betydelige vægttab, betyder det viser, at grøn te kan være i stand til at øge fedtforbrændingen som del af en kost-og motionsplan. Forskerne konkluderede, at grøn te kan være nyttig til forebyggelse af fedme.

Hvad er den bedste måde at drikke grøn te for vægttab?

Når du drikker grøn te for vægttab, er det vigtigt at springe prebottled te, der ofte er fyldt med ekstra sukker. Jeg kan godt lide min grønne te lige ud af potten, men jeg også nyde det med en smule appelsinjuice presses i at blande tingene lidt op. For partier, er der denne sofistikerede Iced mint grøn te opskrift, der tilføjer et par ekstra kalorier, men langt færre end de fleste cocktails eller sukkerholdige sodavand. Grøn te har naturligvis omkring halvdelen af ​​koffein af sine mørkere fætre, og det er også tilgængelig koffeinindhold. Nej, grøn te er ikke en trylledrik til at tabe sig, men det har været en velsmagende low-cost, lavt kalorieindhold, no-brainer for mig.