Evb2

Fysiske behandlinger for gigt smerter

Ledsmerter forårsaget af gigt kan behandles med mere end blot medicin. Fysiske behandlingsformer kan være en effektiv mulighed for at hjælpe med at styre arthritis symptomer.

Hvis du er træt af at stole på medicin til at styre din gigt smerter eller narkotika simpelthen ikke gør jobbet så effektivt som de brugte til, kan det være tid til at overveje andre arthritis retsmidler. Fysisk terapi kan hjælpe manipulere beskadigede led for at gøre dem mere mobil - og dermed hjælpe dig til at blive mere aktive.

Typer fysiske behandlingsmetoder, der anvendes til behandling af arthritis

Selvom der ikke er nogen kur mod gigt, ledsmerter og andre arthritis smerter symptomer kan ofte med held med en kombination af behandlinger.

Her er nogle muligheder for at overveje:

  • Fysioterapi. Dette er et almindeligt anbefalede behandling for gigt smerter, fordi det virkelig hjælper. Fysisk terapi virker for at styrke leddene, der er blevet svækket af skader og inflammation. Fysisk terapi øvelser kan hjælpe med at reducere ledsmerter og stivhed, samt forbedre vifte af bevægelse, hvilket gør dig mere mobil.
  • Ergoterapi. Dette er en anden form for terapi, der lærer patienterne, hvordan man håndtere gigt smerter, og arbejde omkring det at opnå et højere niveau af mobilitet og komfort. En ergoterapeut kan vise dig, hvordan du bedst beskytter dine led fra stamme og skader, der kan føre til mere ledsmerter. Der er visse aktiviteter og holdninger, for eksempel, som er kendt for at forværre gigt smerter, og ergoterapi, vil du lære, hvad de er, og hvordan man kan undgå dem, mens engagere sig i dine sædvanlige daglige aktiviteter.
  • TENS terapi. Transkutan elektrisk nervestimulation eller TENS, er en fysisk terapi metode, der bruger små pulser af elektricitet til at målrette områder af gigt smerter. Elektroder placeres på huden, der dækker den smertende led, og lave niveauer af elektricitet ledes ind i den fælles, midlertidigt lindre smerte. Proceduren kan udføres af en fysioterapeut, andre medicinske fagfolk, eller endda ved hjælp TENS udstyr derhjemme.
  • Diatermi. Denne form for varme terapi bruger ultralyd, radio eller mikrobølger eller elektriske strømme til opvarmning af væv inde smertefulde led. Varmen dræber beskadigede celler, der forårsager ledsmerter, lette din arthritis symptomer.
  • Massage. En massage terapeut kan hjælpe dig med at administrere gigt smerter ved at massere, æltning, og gnide muskler og led til at øge blodcirkulationen til de smertefulde områder. (Dårlig blodcirkulation kan bidrage til ledsmerter.)

Er disse gigt retsmidler arbejde?

Ingen individuelle gigt terapi kan slippe af alle dine gigt smerter, og ikke hver metode vil være en succes for hver person, der prøver det. Disse behandlingsmuligheder er beregnet til at hjælpe dig med at forbedre og vedligeholde brug og vifte af bevægelse af dine gigtplagede led, reducere smerter og stivhed, og holde dig aktiv og uafhængig. Og når du finder én, der hjælper, betyder det ikke, at det vil fortsætte med at arbejde for evigt. TENS, for eksempel kun har vist sig at være effektive til at styre smerte på kort sigt, men er ikke anvendelig for kronisk, langvarig smerte.

Også, det ofte tager mange sessioner for at opnå optimal gigt smertebehandling - fysioterapi i enhver form er ikke en one-shot deal. Du kan have til at fortsætte disse behandlinger på ubestemt tid for at holde din gigt smerter under kontrol. Du bør også huske på den tid og omkostninger forpligtelser som disse typer af behandlinger kræver, før du går i gang.

Gigt retsmidler: hele pakken

Løsningen til styring gigt smerter er ofte at bruge en kombination af behandlinger, herunder medicin, motion, varmt og koldt terapi, og et vilkårligt antal fysioterapi muligheder.

Så hvad er de bedste valg, når det kommer til gigt retsmidler for ledsmerter? Dem, der administrerer din smerte.