Evb2

Depression forsinker ER behandling for hjerteanfald

Når patienter med en historie af depression kommer til skadestuen med symptomer på et hjerteanfald, det synes de er behandlet langsommere end dem med andre forhold såsom astma eller KOL.

Patienter, der ankommer i Skadestuen med både et hjerteanfald og depression er sandsynligvis lavt på prioriteringslisten på skadestuen, siger forskerne.


I en ny undersøgelse, var hjerteanfald patienter med tidligere depression signifikant mere tilbøjelige end andre patienter at få en lav triage score, ifølge Dr. Clare Atzema og hendes kolleger ved Institut for Klinisk Evaluering Sciences i Toronto.

De står også betydelige forsinkelser i diagnostisk test og endelige pleje, rapporterede Dr. Atzema og kolleger online i CMAJ.

Forskerne spekuleret på, at observationerne kan forklares ved en tendens af ER personale at tilskrive hjerteanfald symptomer hos patienter med depression enten for angst eller somatization af depression, snarere end iskæmi.


Spotting symptomerne på depression

Faktisk de fleste patienter, der kommer til skadestuen med hjerteanfald symptomer, såsom brystsmerter eller åndenød, er ikke at have en - så personale er aktivt på udkig efter andre mulige årsager til de symptomer, forskerne noteret.

Dr. Atzema og kolleger bemærkes, at flere undersøgelser har vist, at patienter med hjerteanfald gøre værre, hvis de også har depression, men tilføjede, at rollen af ​​ER pleje i disse resultater tilsyneladende ikke blevet analyseret.

For at hjælpe udfylde hullet, de så på registreringer af 6874 patienter behandlet for hjerteanfald over en etårig periode på 82 hospitaler selskaber i Ontario, Canada mest folkerige provins.

De fandt, at 10 procent af hjerteanfald patienter der havde en historie af depression, og næsten 40 procent af disse patienter fik en lav triage score sammenlignet med omkring 33 procent af resten af ​​patienterne - en signifikant forskel.

For patienter, der havde en historie af depression på deres diagrammer, fandt forskerne en 26 procent højere risiko for at få en lav triage score. På den anden side var der ingen signifikant øget risiko for at have en lav score for patienter med astma eller KOL.


Nye love kan påvirke depression behandling

Forskerne advarede om, at de ikke bekræft med en ekstern kilde diagnosen depression, der var på patientens ER diagram. Samt, sagde de, det er muligt, at der i nogle tilfælde var diagnosen forpasset triage og tilføjede senere af den behandlende læge.

"Vi har mistanke om, at mistriage af disse (depressive) patienter skyldes ikke målrettet forskelsbehandling skadestue personale, men snarere, at de fleste skadestue personale er uvidende om data, der tyder på en sammenhæng mellem depression og koronararteriesygdom," mente de.

Undersøgelsen havde støtte fra den canadiske Institutes of Health Research, hjertet og slagtilfælde Foundation of Ontario, og Institut for Klinisk Evaluering Sciences. Forskerne har ikke rapportere eventuelle potentielle konflikter.

Læs mere i vores Depression center.