Evb2

Den Marthas Vineyard kost detox

Med denne afvænning kost, vil du blive nipper grønne drinks, spise purerede grøntsager, idet lavementer, og tabe sig. Men diætister tror miste for meget for hurtigt er ikke en sund måde at gå.

Sundhed eksperter typisk tyder på, at folk, der ønsker at skære ned bør sigte for omkring et pund eller to af vægttab pr uge. Men en bog fra 2007 har til formål at give hurtig vægttab og rense din krop af toksiner, også kendt som en "detox", gør tilfældet for kaste vægt meget hurtigere.

Detox: om Marthas Vineyard kost

I 21 Pounds i 21 dage: Den Marthas Vineyard Diet Detox, Roni DeLuz, en naturopathic læge og sygeplejerske, udstikker et program med juice, kosttilskud og lavementer, hvor den gennemsnitlige person mister omkring 24 pounds i mindre end en måned.

Dette detox vægttab plan er baseret på en flydende diæt, herunder frisk juice og vegetabilske supper. Den fokuserer på den idé, at "slimet slam" hober sig op i tyktarmen, der forårsager op til 25 pounds af giftigt materiale til at samles i orglet i mange mennesker, og som kræver visse kosttilskud, herunder "grønne drinks", "bær drikkevarer," fordøjelsesenzymer, og en såkaldt urte udrensning formel.

Kost detox: prøve menu

Forvent ikke at gøre en masse tygge på denne afvænning kost, men du vil være at drikke væske, og du vil blive "rødmen." For eksempel klokken 8, vil du gøre det "Indre Rens Daytime Formula" efterfulgt af nogle "flydende bær", fordøjelsesenzymer, urtete og en otte-ounce glas vand. Til frokost, purerede grøntsager, og på middag, er pureret suppe, sammen med andre væsker, på menuen. Du drikker forskellige væsker i løbet af dagen.

Kost detox: pros

På kort sigt, er du faktisk kan se vægttab. En del af dette kan være, fordi detox ofte er koden for udluftning eller gå på toilettet en masse, siger diætist Susan Burke March, RD, en tidligere vice president for ernæring tjenester på eDiets.com og forfatter Making Weight Control Second Nature: Living Thin naturligt.

Kost detox: cons

Marts siger, at tabe dette hurtigt er ikke nødvendigvis en sund ting at gøre, da det kan efterlade dig dehydreret eller få dig til dårligt optage næringsstoffer. Derudover er der intet videnskabeligt grundlag for tanken om, at du har brug for at befri din kolon af slam, siger diætist Mary Beth Kavanagh, MS, RD, LD, en ledende instruktør i ernæring ved Case Western Reserve University i Cleveland, Ohio.

"Du tabe meget hurtigt," siger marts. "Alle undersøgelser viser, at hurtige vægttab er forbundet med hurtig genvinde. Der er nogle undtagelser, men for det meste, ønsker raske mennesker til at miste 1 til 2 pounds en uge. "

Også, kan det vægttab, du ser på skalaen ikke bare være på grund af væske dræne fra din krop, da dette er en lav-protein kost. "Du ville være at miste muskelmasse," Kavanagh påpeger. "Uden protein i kosten, er der et reelt problem med hensyn til immunforsvar. Vi ved, at fem dage af en hurtigt uden nogen protein kommer til at begynde at kompromittere dit immunforsvar. "

Kost detox: kortsigtede og langsigtede virkninger

"Jeg ville ikke opfordre folk til at gå på denne", siger klinisk diætist Susan Kasik-Miller, MS, RD, af Sacred Heart Hospital i Eau Claire, Wisc. Kasik-Miller siger, at hun forventer, at vægttab ville forsvinde efter folk gå væk fra detox program og gå tilbage til deres tidligere mønstre af spise og drikke.

Hun siger også, at der satses en uholdbar måde at spise. Selvom forfatterne gør touch på en langsigtet vedligeholdelse kost med mere traditionelle fødevarer, er det vigtigste fokus i bogen ikke viser læserne, hvordan man sammensætter en sund, afbalanceret kost plan.

Kost detox: forfatternes position

Forfatterne mener til gengæld, at der i de kommende år vil diætister og læger skal ændre deres sind om detox-programmer. "Kost detox har et dårligt ry. Vi forsøger at ændre definitionen af ​​detox til maksimal ernæring i små doser," siger Roni DeLuz, RN, ND. "Den gennemsnitlige person, der gør [dette program] får mere næring på én dag end den gennemsnitlige person får i en hel uge." Hertil kommer, på grund af deres salt kost er typisk europæere bærer rundt for meget vand bloat, siger hun. "Jeg tror, ​​det sværeste stykke arbejde for os er at uddanne folk, at detox ikke er fastende Jeg kan ikke hurtigt -. Jeg har brug for at spise," tilføjer DeLuz. "En masse af diætister er gammeldags. Dette er en ny måde. Vi kommer til at se en masse af folks liv ændrede sig med detox".

Hendes medforfatter, James Hester, der gik gennem DeLuz s Marthas Vineyard tilbagetog i 2003, og nu gør detox program flere gange om året, er enig. "Jeg har vundet 21 pounds i 21 dage i min levetid, og jeg tror, ​​det er mere farligt end at miste 21 pounds i 21 dage" griner han. "Seks år senere ser jeg og føler sig bedre end jeg nogensinde har set i hele mit liv, så jeg kan ikke være enig med diætister på denne ene."