Evb2

Være venlig at en øm bagefter

Når du er fanget på toilettet med hæmorider, diarré eller forstoppelse, du ønsker beroligende forsyninger i nærheden. Denne handy indkøbsliste vil sikre at du har, hvad du har brug for.

Før eller senere er vi alle fanget på toilettet, længsel efter lindring fra en smertefuld posterior. Forstoppelse, hæmorider, og diarré er blandt de sædvanlige mistænkte, der kan holde dig der. Og hvis du har været igennem dette, ingen tvivl om du har brugt noget af det badeværelse tid overvejede de leverancer, du ønsker du havde på hånden. Stocking dit badeværelse proaktivt kunne føre til en vis lettelse til fremtidig ubehag.

Hudlæge Benjamin Barankin, MD, fra Dermatology Center i Toronto, Canada, giver listen.


Har fordøjelsesproblemer? Find en gastroenterolog i nærheden af dig.

Dr. Barankin starter med to ting, du ikke skal købe: fugtet toiletpapir og fugtes klude. Barankin siger, at du kan udvikle allergi over for toiletpapir. I stedet gå efter en høj kvalitet, tykt, blødt toiletpapir uden nogen tilsætning duft eller fugt. Og mens du normalt kan støtte genbrugsvarer, være opmærksom på, at genbrugspapir toiletpapir tendens til at være ru på tush. Med hensyn til de fugtes klude, de også kan føje til dine problemer.

Her er nogle af de ting, du måske ønsker at overveje at have på hånden i tilfælde af at forstoppelse, diarré, eller hæmorider holder dig tilbage på toilettet engang snart:

 • Antibiotisk salve. Dette er "rimeligt at prøve, hvis huden er øm eller pus eller lugt [er] indlysende," siger Barankin. Men i så fald bør du også se din læge.
 • Bidet. Dette kunne være en dyr post. Men hvis du har en masse problemer med elimination, kan det ikke være en dårlig idé at installere en, så du kan give dig selv en blid, beroligende og sanitære vask efter toiletbesøg.
 • Polstret toiletsæde. Disse er let tilgængelige og let at installere. Uanset om du har brug for én er helt et spørgsmål om personligt valg, siger Barankin. Nogle mennesker har masser af naturligt pude, men andre kan finde, at sidde i lange perioder på et hårdt sæde bliver smertefuldt.
 • Hemorrhoid creme. En medicineret creme kan være nyttigt, hvis hæmorider er årsag til dine problemer.
 • Hydrocortison creme. Dette er ikke et dårligt element at have på hånden for rød eller kløende hud, men du ikke ønsker at bruge det for ofte, da det kan have en hud-udtynding virkning. Og hvis rødme eller kløe ikke løser hurtigt søge lægehjælp for at udelukke andre betingelser.
 • Sitz bad. Dette er en specielt formet bassin du fylder med varmt vand og plads på toiletsædet. En Sitz bad er "beroligende til enhver ømme bum-området," siger Barankin. Men hvis du finder dig selv behøver at bruge det til mere end syv dage, se en læge til behandling af mulig infektion med bakterier eller gær.
 • Vaseline. "Almindelig gamle Vaseline salve er en stor fugtighedscreme og hæmmer også bakterievækst," siger Barankin. En lille bøtte de ting skal vare lang tid.

Endelig, så glem ikke at holde en god forsyning af basale hygiejne elementer såsom håndsæbe, rene håndklæder, og desinfektion gel. Du ønsker at følge op på TLC du vise din bund med en god håndvask regime.

Håndtag med omhu

Barankin siger, at de fleste problemer faktisk kommer fra over-renlighed. Selvfølgelig, når du har at gøre med en situation, der er fysisk ubehageligt renlighed er ønskelig. Men uanset hvad produkter du beslutter dig for at købe, Barankin rådgiver undgå:

 • Aftørring for aggressivt
 • Bruge skrappe, tørring sæber i lysken eller bageste
 • Skrubbe aggressivt
 • Anvendelse af produktet med duft, som kan være irriterende for følsom hud

I stedet vedtage denne grundrengøring rutine, uanset de problemer, der plager dig:

 • Brug en mild, fugtgivende sæbe
 • Brug tre lag, blødt toiletpapir
 • Klappe dig selv tørre snarere end at gnide
 • Cover ømme eller meget tørre områder med en "fedtet salve" ligesom vaseline

Barankin siger, at hvis din bund fortsætter med at være øm, tør eller sprukken efter omkring en uge - eller viser tegn på infektion - besøg din læge. Husk, så pinligt som dette kan synes for dig, din læge har sandsynligvis set det før.