Evb2

Undgå kost fristelser, når du forsøger at tabe sig

Modstand mod disse fristende fødevarer kan være nemmere end du tror. Prøv disse simple tricks til at holde sig til din kost og sige nej til kalorie-laden cravings.

Everyday sundhed: Kan du omarrangere dit liv på nogen måde at gøre det lettere at undgå kost fristelser?

Douglas schooler, phd ( douglasschooler.com )

Det er et spørgsmål om at omarrangere dit sind. Du bliver nødt til at få dit sind til at se disse "fristelser", som helt utiltalende, som om de var gift. Nogle mennesker kan gøre dette på egen hånd, andre har brug for professionel hjælp til at tilpasse deres sind på denne måde.

Martin Binks, phd ( Drbinks.com )

Svaret på dette er en overvældende ja. Jeg tror faktisk, at dette er en nødvendighed for langsigtet vægtkontrol. For virkelig at tage kontrol over dit helbred og ændre den destruktive vej man kan være på, er det ofte nødvendigt at genopfinde sig selv til en vis grad. Jeg har fundet i mit arbejde med tusinder af patienter i årenes løb, at de, der er mest vellykket grundigt har forvandlet deres livsstil, og hvordan de ser deres deltagelse i det.

Arbejde hver dag for at øge din bevidsthed om, hvordan hver beslutning links tilbage til sundhed, og justere dine beslutninger, når det er muligt, vil begynde processen med at omdanne dig ind i en person, der tænker og handler sundt hele deres dag - ud over bare besat om omfanget og mad valg til at omfatte hele dit liv som en del af din plan for sundhed.

Walter E. Jacobson, MD ( walterjacobsonmd.com )

Ganske vist kan vi re-arrangere vores liv for at undgå kost fristelser. For én ting, vi ikke gå til Starbucks hver morgen, hvis vi vil være fristet til at få en scones. Selv en fedtfattig muffin beder om problemer. Vi har ikke hænge ud i medarbejderne loungen, hvis det er fyldt fuld af donuts og klejner. Vi har ikke drevet forbi bageren på vej hjem, hvis det er et stop, vi ofte gør. Når vi laver planer med venner, vi har planer fokuserede mindre på mad-aktiviteter og mere på andre interaktive oplevelser. Hvis vi har mad begivenheder, som er vanskelige at undgå, kan vi re-arrangere vores liv, så at sige, ved at foreslå sundere steder at spise, der tilbyder muligheder, der er mindre tilbøjelige til at opsluge os i kalorier. Vi bringer vores frokost i stedet for at gå ud til frokost.

Alysa bajenaru, rd, CPT ( inspiredrd.com )
Diætist, personlig træner

Absolut. Den bedste måde at undgå fristelser er at være forberedt. Tage lidt tid på søndag til at planlægge ud måltider for ugen. Tag dig tid hver aften til at forberede snacks og måltider til næste dag. Altid holde en sund snack ved hånden i din pung eller taske, så du ikke bliver fristet til at snack fra en automat.

Jenny Sansouci CHC, AADP ( myliferecipe.com )
Certificeret Health Coach

Yes! Kig efter sunde restauranter i dit område og opfordre dine venner og familie til at slutte dig. Lær at tilberede sunde, lækre opskrifter. Medbring sunde snacks, når du er på farten eller på arbejde, så du aldrig falde i den fælde af at være sulten og gøre dårlige valg. Det er mere vigtigt at ændre din tankegang, end at omarrangere hele dit liv. Hvis du begynder at tænke på at være sunde, som at have det sjovt, lære nye ting, og føler stor, er det lettere at træffe valg, der nærer dig. Tror ikke på det som afsavn - tænk på det som berigende dit liv med nye smag og oplevelser!

Lauren O'Connor, MS, RD ( nutrisavvysblog.wordpress.com )
Ernæringsmæssige konsulent

Ja, du helt sikkert kan! Det hele starter i din husstand. Hvis du har chips, småkager og is til din rådighed, vil de være de første ting du slå til, når du har fået munchies. Smide junk (eller give det væk) og i stedet fylde dit køkken med sunde hæfteklammer (f.eks valnødder, mandler, enkelt betjener yoghurt og frugt i skiver og grøntsager). Dette vil gøre sunde elementer let tilgængelige til snack på, og gøre det mindre praktisk at snack på junk food. Sure det kræver lidt planlægning og omhyggelig shopping, men det vil være værd at din indsats.

Judith Beck, phd ( beckinstitute.org )

Det er vigtigt at lære, hvad de skal sige til dig selv, fordi du altid vil stå kost fristelser. (For eksempel, "Jeg kan spise, hvad jeg vil, når jeg vil, eller jeg kan være tyndere. Jeg kan ikke have det på begge måder."), Og det er vigtigt for dig at lære at tolerere en vis mængde af sult og trang. Men på kort sigt, er det nyttigt at begrænse eller fjerne fødevarer fra dit hjem, der typisk fører til overspisning. Et kreativt dieter jeg arbejdede med bad sin mand til at sætte sine chips i bagagerummet af sin bil. De var ude af syne og ude af sind og let for hende at undgå.