Evb2

Spise ud med svangerskabsdiabetes

Stikning med din kost plan i restauranter behøver ikke at være svært. Lær hvordan du bestiller sunde fødevarer, når du går ud for at spise.

Svangerskabsdiabetes er diabetes, der opstår for første gang, når du bliver gravid. Som i andre former for diabetes, fører svangerskabsdiabetes til alt for meget sukker i blodet.. Hvis du har svangerskabsdiabetes, bliver du nødt til at kontrollere dit blodsukker med motion, en svangerskabsdiabetes kost, og nogle gange med medicin.

Men bare fordi du har svangerskabsdiabetes betyder ikke, du kan ikke gå ud at spise. Du skal bare nødt til at følge de samme regler som du ville derhjemme og gøre sunde valg. "Vi anbefaler en kost for en kvinde med svangerskabsdiabetes, der får omkring 50 procent af kalorier fra kulhydrater," siger Kelly O'Connor, en registreret diætist og certificeret diabetes pædagog på Mercy Medical Center i Baltimore. "Gode kilder til kulhydrater er hele korn brød og korn, frisk frugt, fedtfattige mejeriprodukter, kartofler, fuldkornspasta og brune ris. Vi forsøger at have kvinderne forbruge så tæt på den samme mængde kulhydrater hver dag som muligt, "siger O'Connor.

Én ting at huske på, hvis du går ud for at spise, er timing. "Vi anbefaler kvinder med svangerskabsdiabetes spise hver to til tre timer, hvilket svarer til tre måltider om dagen og 2-3 mellemmåltider om dagen. Sætte en moderat mængde kulhydrater i din krop hver par timer holder blodsukkeret stabilt hele dagen, " rådgiver O'Connor. Du kan undgå problemer ved at foretage reservationer, der falder sammen med dine almindelige spisetider. Prøv at gå til restauranter på mindre travle tidspunkter, så du ikke går i stå at vente for længe for en tabel.

Nogle tips til madsted med svangerskabsdiabetes

"Med hensyn til at spise ude, behøver dine valg ikke at være meget forskellig fra dine valg derhjemme. De bedste valg er en balance af magert protein, kulhydrat, og en lille mængde fedt," siger O'Connor. Du er nødt til at tælle dine kalorier, når du går ud på samme måde som du ville gøre derhjemme.

  • Vælg den rigtige restaurant. Stick med restauranter, der tilbyder "hjerte-sunde" markeringer. Nogle restauranter tilbyder kalorie og fedt oplysninger om menuen. Spørg hvis kokken kan forberede fedtfattigt for dig med magert kød, eller kylling uden skind. En restaurant med en større menu kan give dig flere valgmuligheder.
  • Vær opmærksom på de portionsstørrelse. Mange restaurant portioner er meget større end hvad du ville tjene derhjemme. Undgå jumbo, deluxe, og super-size måltider.
  • Watch out for forbindinger og skysovs. Spørg om din dressing, saucer og sovs skal forkyndes på siden og derefter bruge dem sparsomt for at undgå overskydende kalorier. Ordre fedtfattig salatdressing hvis den er tilgængelig.
  • Planlæg dit måltid. "Hvis man tager en rulle før måltidet, der har at være regnet ind i din samlede kulhydrater. Hvis du planlægger at spise en dessert, skal du budget dine kulhydrater for at give plads for enden," siger O'Connor. Spørg om erstatninger: Få en ordre af grøntsager eller haven salat i stedet for en side af fries.
  • Husk at tælle hvad du drikker. "Mange drikkevarer kan tilføje en masse kulhydrater. Almindelig sodavand, juice, frugtdrikke, limonade, sødet te og kaffe kan alle ophøje dit blodsukker hurtigt," advarer O'Connor. Også huske, at alkohol bidrager ekstra kalorier til dit måltid, ofte uden nogen næringsværdi.
  • Watch out for fastfood. Selv om det er muligt at få et sundt måltid på en fastfood restaurant, huske på, at den gennemsnitlige fastfood-måltid har 1.000 kalorier eller mere og kan forårsage en kraftig stigning i dit blodsukker. Fastfood også en tendens til at være højere i salt og fedt, og selv hvis du vælger kylling eller fisk, kan de panerede eller dybe stegt. Kig efter grillet eller bagt muligheder i stedet.

Spise ud er sjovt og meget nemmere end madlavning og rengøring op derhjemme. Hvis du har svangerskabsdiabetes du bare nødt til at planlægge, vælge den rigtige restaurant, og træffe de rigtige valg af fødevarer, når du kommer derhen. Så længe du følger den grundlæggende regel for at tælle dine kalorier, og spise en afbalanceret måltid af kulhydrater og magert protein med begrænset fedt, kan du nyde en aften i byen og stadig holde dit blodsukker under kontrol.