Evb2

Spise ud med diabetes

Bekymret over snyd på din diabetes kost, når de spiser ude? prøv disse restaurant tips til at beordre klogt og nyde dit måltid.

Det er ikke hemmelighed: Restaurant mad tendens til at være mindre sunde forhold til mad, du lave mad derhjemme. Men du behøver ikke antage, at bare fordi du har diabetes, som du ikke kan nyde en middag ude. Alt det kræver er lidt forudgående planlægning for at finde sunde fødevarer for diabetes på menuen. Prøv disse restaurant tips til at planlægge det perfekte måltid:

Gør dit hjemmearbejde. Når du ved, hvor du skal spise ude, forske restaurantens menu online. "Det er nemt at gøre en søgning efter navnet på restauranten og" ernæring fakta «eller» ernæringsmæssige oplysninger, "siger Melissa Joy Dobbins, MS, RD, en diætist og diabetes pædagog til North Shore University Health System i Evanston, Ill., og en national talskvinde for Academy of Nutrition og diætetik (tidligere Det Europæiske Diætetiske Association). Eller bruge din smartphone til at downloade en af ​​de mange gratis spise-out apps nu tilgængelig. "Hvis du gør dette på forhånd, kan du vælge de bedste løsninger baseret på mængden af ​​kulhydrater, kalorier, natrium, og mere," Dobbins siger.

Må ikke ankommer sulten. Ligesom du ikke bør gå til købmanden, når du virkelig sultne, ikke gå til en restaurant på en tom mave. Det er nemt at lave usunde valg (og føler sig fristet af brødkurv), når du er så sulten. Har en lille snack før overskriften ud til restauranten. Sørg også for du ikke er tørstig, fordi det er nemt at forveksle tørst efter sult og spise for meget, især når madsted.

Se drikkevarerne. Modstå højt kalorieindhold, sukker-laden drikke som sodavand og sødet iste. Hvis du bestiller en lille sukkerholdige drikkevarer, stoppe ved bare én - lad ikke vente personale påfylde din glas. For bedre drikkevarer valg, gå med vand, klub soda eller Seltzer eller usødet te og tilføje smag med en skive citron eller lime. Hvis du vil have en alkoholholdig drik, bestille et glas tør rød-eller hvidvin eller lys øl, og nippe det langsomt, så du ikke bliver fristet til at have en anden.

Spis kun halvdelen. Mange restaurant dele er langt mere end nogen bør spise, men når du spiser ude er det fristende at rengøre din plade. Her er to restaurant tip til spisning med diabetes: "Spørg tjeneren at kassen halvdelen af dit måltid før at bringe det til dig, så du ikke behøver at forsøge at stoppe med at spise halvvejs igennem," Dobbins antyder. "Eller har tjeneren opdele Hovedretter for dig at dele." Selv om der er et tillæg til deling, betaler du mindre, end hvis du bestiller separate entrées, og du vil holde fast i din diabetes kost. Til side retter, bestille en dobbelt portion dampede grøntsager snarere end pommes frites eller en vegetabilsk kvæles i smør.

. Må ikke gå tabt i oversættelsen fleste restauranter er villige til at imødekomme specielle ønsker om sunde fødevarer for diabetes - du behøver kun at sige op.

  • Fortæl din tjeneren at sætte enhver saucer, dressinger, eller cremet krydderier på siden.
  • Sørge for at han eller hun konstaterer, at kokken bør holde salt og springe smørret.
  • Når du spiser italiensk mad, bestille røde saucer i stedet for cremet saucer, fordi de typisk har mindre fedt og færre kalorier.
  • Ligegyldigt hvilken type køkken du spiser, gå til dampede, bagte, broiled eller grillet entrees over stegt paneret eller.

Tip: Hold øje med tricky menu lingo - f.eks regel "sprød" forstås paneret og friturestegt. Altid spørge, hvordan en parabol er forberedt, hvis du ikke er sikker.

Indgå kompromiser. Hvis restauranten har lækre brød, kan du tillade dig selv et stykke, men så springe kartoffel eller dessert.

Bestil ud over det sædvanlige Du behøver ikke altid at bestille en Hovedretter -. Undertiden en salat og en appetitvækker kan gøre en tilfredsstillende måltid, og har den rigtige mængde af kalorier, næringsstoffer, natrium og kulhydrater for dig. Nogle restauranter vil lade dig bestille fra børnemenuen for en mindre del eller fra menuen frokost, uanset tidspunktet på dagen, især hvis du forklare, at du har brug for at begrænse dine portionsstørrelser på grund af diabetes.

Være smart om salat. Du tror måske salat er altid et godt valg på grund af de friske grøntsager, den indeholder, men det afhænger af hvad der ellers er i salat, siger Jessica Crandall, RD, wellness direktør for Sodexo motivation Solutions i Denver og en talskvinde for Academy of Nutrition og diætetik. En salat fyldt med croutoner, ost, bacon bits, og stykker af stegt kylling er ikke så sundt, og det kan sandsynligvis indeholde flere kalorier og fedt end nogle af de sundere ikke-salat elementer på menuen. Hvis du vil have salat, orden en, der er fyldt med friske veggies, bede om en fedtfattig dressing på den side, og bruge "gaffel-metoden": Dyp din gaffel i dressing og derefter salat, Crandall antyder. Mange restauranter tilbyder fedtfattig eller fedtfri dressinger, men disse kan stadig være høj i sukker og kalorier. Hvis du kan tjekke ernæring oplysninger, før du bestiller, vil du vide, hvilke valg der er bedst. Olivenolie og citronsaft er en god mulighed, hvis du ikke kan finde andre sunde salatdressinger på menuen.

Nyd dessert. Du behøver ikke at springe dessert, bare fordi du følger en diabetes kost. Deling er en stor mulighed, hvis du beder om en sød treat, Crandall siger. Nogle gange bare to eller tre bid er nok til at tilfredsstille dig, og den lille mængde skal passe ind i din diabetes kost, siger hun. Andre restaurant tip til dessert omfatte påbud et valg lavere i kulhydrater, ligesom en ost plade, eller at bestille frisk frugt.

Tag det roligt. Uanset om du spisning eller spise derhjemme, nyde dit måltid. Når du spiser langsomt og stop, når du er fuld, vil du føle tilfreds og ikke frataget, fordi du har diabetes.

Når du planlægge og bestille klogt, kan du spise ude sundt med diabetes. Du vil ikke kun nyde maden, men også den tid du bruger madsted med familie og venner.