Evb2

Sådan vinder krigen mod kræft? bedre sko, færre vitaminer

Daily Dose Med Jillian Michaels

On 'daglige dosis med Jillian Michaels,' Jillian samtaler med kendte onkolog David Agus om hans kontroversielle tilgang til krigen mod kræft, sine tanker om multivitaminer, og en skjult dræber i dit eget skab.

Flere mennesker frygter at få kræft end Alzheimers kombineres og hjertesygdomme, ifølge forskning fra MetLife Foundation.

For halvdelen af ​​alle mænd og en tredjedel af alle kvinder i Europa, vil denne frygt går i opfyldelse. Men det behøver ikke at være sådan, siger David Agus, MD, verdenskendte onkolog og forfatter til den bedst sælgende bog The End of Illness.

Agus, der var på det hold af læger, der behandlede Steve Jobs, sagde, at han mener, at vi kan vinde krigen mod kræft - men ikke den måde, vi kæmper det nu.

"Vi har gjort næsten ingen indvirkning på at gøre folk lever længere med kræft," siger han i et interview for Daily Dose Med Jillian Michaels, at bemærke, at dødeligheden er nede kun 8 procent over de seneste seks årtier.

En del af problemet, fortæller han Jillian, er den måde, vi tænker om sygdommen. "I stedet for bare at forsøge at skrumpe kræft, som køber en lille smule tid, ønsker jeg at ændre hele staten af ​​din krop. Men jeg ved, som en kræft læge, jeg er ikke så god. Og jeg ved, at jeg mister to eller tre patienter om ugen -. Og jeg ønsker ikke at gøre det længere "

Løsningen, forklarer han, er ikke at behandle sygdommen, men at stoppe det i at ske i første omgang. "De fleste kræftformer kan forebygges. Vi har fået til at tage aggressive holdninger i denne henseende. "

Her fem ting Dr. Agus anbefaler at bringe os et skridt tættere på at slutte sygdom:

Få at vide din mad. En sund kost er nøglen til at forebygge sygdomme, Dr. Agus fortæller Jillian. Og det betyder at vide ikke bare, hvad du spiser, men hvor det kom fra. Stil spørgsmål, når du går til en købmand eller restaurant: Er det laks vilde? Er det oksekød græs-fodret? Er disse kyllinger fritgående? Kig efter enkle ingredienser (tænk reelle vs forarbejdede fødevarer) og årstidens råvarer. Og ikke får hængt op på, om noget er "økologisk" - det er mere vigtigt, at det er frisk. "Folk siger, 'Organic er bedre." Nå, kan det være bedre, men en økologisk frugt eller grøntsag, der har siddet på hylden for to eller tre dage har nul næringsværdi. Det forringer, "Agus forklarer. "Du ønsker at få, hvad der er rejst lokalt. Gå til landbrugerens marked, eller hvis du ikke kan gøre det, få flash-frosne, hvilket i almindelighed er meget bedre end noget, der har siddet på det fancy økologiske butik for et par dage. "

Bær behagelige sko. Enhver kvinde, der nogensinde har vaklede rundt på 4-tommer stiletter for en dag ved, at stil kommer til en pris. Men blærer er blot udbetalingen: Den reelle pris, Dr. Agus siger, er en kortere levetid og en højere risiko for alvorlig sygdom. "Inflammation er roden til kræft, hjertesygdomme og neuro-degeneration, "forklarer han. "I slutningen af ​​dagen, hvis dine fødder gør ondt, det er inflammation."

Grøft din multivitamin. "Et vitamin er noget kroppen ikke kan syntetisere eller oprette på egen hånd. For eksempel har en mus genet, hvor det kan gøre C-vitamin, så C-vitamin er ikke et vitamin til en mus, "Agus forklarer. Det er et vitamin for os, men der er sundere måder at få det - såsom i fødevarer - end ved at poppe et dagligt tilskud. Forskningen siger vitaminer viser ingen signifikant effekt på kræft overlevelse og kan rent faktisk skade dit DNA.

"Når du giver en stor dosis i en pille, du nedregulere receptoren og skru op hele signalering," Dr. Agus fortæller Jillian. "The organ, for eksempel skal 10 til 15 enheder af E-vitamin, men en pille har 400 enheder. Hvem sagde mere er bedre? "

Faktisk kan flere være værre, ifølge en nylig undersøgelse fra Journal of European Medical Association, der så på effekten af multivitaminer på 39.000 kvinder. "De kvinder, der tog multivitaminer var faktisk sundere - [de havde] lavere BMIs, havde mindre diabetes går i, og de udøvede mere," Agus siger. "[Men de havde også] en 15 procent højere dødelighed." Hvilket ikke at sige vitaminer - de næringsstoffer, ikke de piller - er dårligt for dig. "I mad, [er de] awesome. Spis rigtig mad. "

Angribe problemet, før det starter. Vanetænkningen om kræft fortæller os, du kan ikke angribe sygdommen, indtil du har det, men Agus siger vanetænkning er forkert. "Jeg vil have læger til at behandle i retning af sundhed og ikke mod sygdommen," skriver han i sin bog. "Vi har glemt, at kurere kræft starter med at forebygge kræft i første omgang." Et godt eksempel på, hvordan du gør dette, fortæller han Jillian er en undersøgelse fra 2004, hvori brystkræft overlevende fik enten placebo eller et stof, der bygger knogle for osteoporose. "Folk sagde, 'Hvorfor ville du gøre det? Disse mennesker kan have år til at leve. Hvorfor sætte dem på et klinisk forsøg? "Agus forklarer. "Jamen, [fordi] brystkræft går til knogle. Du ændre jorden, er frøene ikke vokse. "

Tal med din læge. Dr. Agus understreger, at hans recept for at leve sundt ikke er en "one-size-fits all"-doktrin, men en vejledning betød at antænde diskussion og debat mellem læger og patienter. Statiner, for eksempel, har vist sig at nedsætte sygelighed og hjælpe folk lever længere - men de kan ikke være rigtigt for personer med høj risiko for diabetes. Pointen er ikke, at alle bør tage statiner, det er, at alle skal mindst snak om statiner. "Jeg ønsker, at samtalerne skal ske," Agus fortæller Jillian. "Jeg vil ikke have en fyr eller pige bag et gardin træffer beslutningerne for dig. Jeg vil have dig til at gå sammen med de data, og diskutere det. "

Tjekke nye episoder af Daily dosis med Jillian Michaels hver dag ved middagstid ET.