Evb2

Rygning og hjertesygdomme risiko

Rygning er en af ​​de vigtigste årsager til hjertesygdomme, men Afslutning er ofte meget vanskeligt. Få tips fra eksperterne til at sparke vane for god.

Everyday sundhed: Rygning er tæt knyttet til risikoen for hjertesygdom. Hvilket råd ville du give til læsere, der kæmper for at stoppe med at ryge?

Jacob Delarosa, MD ( portmed.org )

Jeg tror rygning eller nikotin afhængighed er en sygdom og bør behandles som sådan. I min praksis 97 procent af de patienter, jeg behandler, er enten rygning eller har røget i fortiden. Hjerte-karsygdomme og rygning går hånd i hånd. Jeg anbefaler altid at tage rygestop trin for trin. Jeg har haft stor succes ordinering Chantix (vareniclin) samt at patienterne går til terapi og ryge-ophør klasser tilbydes i min institution (Idaho State University Portneuf Medical Center). Jeg hører ofte, at Champix er dyre og til tider ikke er dækket af en forsikring. De samlede omkostninger til at stoppe med at ryge er omkring 225€ over en tre-måneders periode med Champix. Hvis en patient er rygning en pakke om dagen, udgifter til cigaretterne langt overstiger omkostningerne ved at bruge Champix. Tal med din læge, hvis og når du beslutter du er klar til at holde op.

Niloo M. Edwards, MD ( surgery.wisc.edu / profile / Niloo-edwards )

Erkend og forstå sundhedsrisiko - ikke bare på papiret, men håndgribeligt. Tænk på dig selv: "Hvis jeg ryger det kan jeg ikke være her for min datter graduering..."

Vide, at der er ikke sådan noget som bare én cigaret.

Tilmeld en ven eller en ægtefælle til at hjælpe dig med at holde op.

Handle en dårlig vane for en god en. Børst dine tænder eller motion, når du ønsker en cigaret.

Forstå, at rygestop er en psykologisk spil. Finde ud af de ting, der gør du ønsker at ryge, og så undgå dem. For eksempel, jeg altid ville have en cigaret med en kop kaffe, så jeg stoppede drikke kaffe.

Kirk Laman, do, FACC ( drlaman.com, wholeheartedcardiologist.com )

Hvis du ønsker at forebygge hjertesygdomme, stoppe rygning er en af ​​de vigtigste ændringer, du kan gøre i dit liv. Hvis du har undladt før, skal du ikke forsøge at gøre det alene. Søge lægehjælp. Nyere medicin, akupunktur, og selv Rådgivning kan være meget gavnligt i kampen for at stoppe med at ryge. Og det er aldrig for sent. Fordelene ved rygestop er til stede i enhver alder. Du kan standse ilden, der kan sætte dig i risiko for et hjerteanfald. Lad ikke dit liv gå op i flammer.

Dave Montgomery, MD, ph.d. ( Davemontgomerymd.com )

Vide, hvad de skal forvente, når du stopper. Mange patienter siger ofte, at de var uforberedte for alle de ændringer, som deres krop ville gå igennem (hoste, frustration, intens trang, angst, vægtændringer, og mere). At være opmærksom på disse ændringer holder dig i kontrol og hjælper med at forhindre tilbagefald.

Start med at ændre din adfærd langsomt, inden du afslutter. Kun røg i visse begrænsede områder, hvilket gør de steder, du tilbringer mest tid (stue, kontor, soveværelse) røgfrit.

Fortæl alle omkring dig om din hensigt at være røgfri og bede om hjælp, især fra dem, der bruges til at ryge.

Find to alternativer til rygning, som du kan lide. Disse vil være afgørende i tider, når du støder din typiske rygning udløser, ligesom stress eller drikke alkohol.