Evb2

Rolle af urter og vitaminer i alzheimers behandling

Er forskningen understøtte brugen af ​​memory-styrke urter, vitaminer, eller kosttilskud i lempelsen af ​​Alzheimers symptomer?

En række alternative behandlingsformer - urter, vitaminer og kosttilskud - er ved at blive promoveret som måder at forebygge eller forsinke udviklingen af ​​Alzheimers sygdom. Eksperter advarer dog, at disse såkaldte "Alzheimers behandlinger" ikke bakkes op af solid forskning og bør ikke anvendes i stedet for medicin ordineret af lægen og godkendt af Food and Drug Administration.

Malaz Boustani, MD, en assisterende professor i medicin ved Indiana University School of Medicine, og et center videnskabsmand med Indiana University Center for Aldringsforskning, siger, at han har en tendens til at rangere medicinske indgreb fra A til D, afhængigt af niveauet af videnskabelig dokumentation for, at har akkumuleret. A-niveau interventioner er blevet bevist af streng medicinsk forskning, D-niveau terapier er næsten ikke understøttet af rygter. Han rangerer "naturlige" eller "ernæringsmæssige" alternativ Alzheimers behandlinger i sidstnævnte kategori.

"Beviserne for alle disse over-the-counter-produkter er en D," siger Dr. Boustani. "Det er det samme som din bedstemor fortæller dig at sætte på sokker, så du ikke vil fange en forkølelse. Der er ingen solide beviser for at bevise det virker."

Brug alternative Alzheimers behandlinger
Boustani ikke objekt, hvis folk bruger over-the-counter produkter til at behandle eller forebygge Alzheimers, så længe de har ryddet dem med deres læge. "Hvis de ikke kommer til at skade dig, så er det dit valg, om du bruger dem eller ej," siger han.

Men eksperter siger, du skal huske på, at kosttilskud producenterne ikke behøver at rapportere til FDA, så sikkerheden af ​​deres produkter, og hvor godt de virker er ukendte. Der er ingen tilsyn med produktionen af ​​disse kosttilskud, og producenter er ikke forpligtet til at indberette dårlige reaktioner rapporteret af forbrugerne. Desuden kan alle disse kosttilskud skadelige interaktioner med medicin regelmæssigt ordineret til mennesker med sygdommen. Af alle disse grunde er det vigtigt at tale med din læge, før du tager nogen tillæg.

En nedslidt af alternative Alzheimers behandlinger
Nogle af de urter og kosttilskud er knyttet til Alzheimers behandling og annonceret til at hjælpe med at forbedre hukommelsen og afværge sygdommen omfatter:
  • Vitamin E. Dette næringsstof har den bedste forskning bag det, og nogle læger ordinere vitamin E for Alzheimers patienter. Undersøgelser har vist, at høje doser af E-vitamin, en potent antioxidant, let forsinket patienternes manglende koordinering, der giver dem mulighed for at forblive ude af døgninstitutioner længere. Dog kan tage høje doser uden tilsyn være farlige. "I visse mennesker, kan det også øge risikoen for hjerte-kar-sygdom," Boustani tilføjer.
  • Coenzym Q10. Denne antioxidant, også kendt som ubiquinon, forekommer naturligt i kroppen. Mens det ikke er blevet forsket specielt til Alzheimers. undersøgelser er blevet udført under anvendelse af en lignende, fremstillet version af CoQ10, kaldet idebenon, med blandede resultater. Læger er heller ikke sikker på, hvad en sikker øvre dosis af coenzym Q10 er.
  • Coral calcium. Dette supplement er fokus for en klage fra Federal Trade Commission og FDA. Agenturerne sige at der er ingen videnskabelige beviser for initiativtagere påstande, at det kan helbrede Alzheimers, kræft, knogleskørhed og andre alvorlige sygdomme. Koral calcium er calciumcarbonat siges at blive taget fra koralrev skaller, men bortset fra nogle ekstra spormineraler, er det materiale, den samme som almindelige kalktilskud.
  • . Ginkgo biloba Denne planteekstrakt brugt i traditionel kinesisk medicin menes at have antioxidant og anti-inflammatoriske virkninger, Ginkgo har længe været anvendt til behandling af kredsløbslidelser og forbedre hukommelsen. Nogle mener, at det kan forbedre klar tænkning og koordinering, som en Alzheimers behandling. Men en stor undersøgelse offentliggjort i november 2008, fandt, at gingko ikke udkonkurrerer en placebo (sukker pille eller simuleret behandling) at bremse udbrud af Alzheimers eller bremse forringelse af hukommelse eller tænkning.
  • Huperzine en. Anden kinesisk urtemedicin, Huperzine A er en mos ekstrakt med egenskaber svarende til kolinesterasehæmmere, en FDA-godkendt klasse af Alzheimers medicin. Mindre undersøgelser har fundet, at huperzin A kan være så effektiv til behandling af Alzheimers som de godkendte lægemidler. En stor føderal undersøgelse af Huperzine A som en Alzheimers behandling er nu i gang.

For nu, er det bedste råd om anvendelse af alternative medicin og kosttilskud en nem en: Sæt sikkerheden først, og altid holde din læge i sløjfen.