Evb2

Punk rockstjerne kommer ud som transseksuelle

Dr. Laura Berman om kærlighed og sex

Against Me! sanger viser, at kønsidentitet ikke er én og den samme som seksuel orientering.

Tom Gabel, forsanger i punk rock-gruppen Against Me!, Meddelte for nylig, at han er transseksuelle og vil snart begynde sin overgang til en kvinde. Han vil gennemgå hormonbehandling og elektrolyse til at hjælpe ham overgangen fra mand til kvinde, og har allerede valgt sin nye navn: Laura Jane Grace.

For Gabel, var den sværeste del af at komme ren om sine følelser frygten for, at hans kone (med hvem han har en to-årig datter) ville ikke forstå eller støtte hans beslutning. Heldigvis, det var ikke tilfældet, og de ​​to vil forblive gift og engageret til hinanden.

For nogle mennesker, kan dette virke meget forvirrende, og sandheden er, at kønsidentitet kan være ganske kompliceret. Kønsidentitet er ikke det samme som seksuel orientering: Der henvises ikke til køn en person er tiltrukket af. I stedet henviser det til, hvordan en person føler indeni, og om de identificerer som en mand eller en kvinde. De, der er transkønnede føle, at de lever i en krop, der er galt for dem. I de fleste tilfælde føler disse personer fra en meget tidlig alder, at de ikke er hjemme i deres egen krop, og instinktivt og stærkt identificerer sig med det modsatte køn.

Men bare fordi nogen identificerer som det modsatte køn ikke, at de er homoseksuelle. De fleste bøsser og lesbisk mennesker er tilfredse med deres køn, de er bare tiltrukket af mennesker, der er de samme køn de er. Det er vigtigt at holde dette i tankerne, når vi diskuterer spørgsmål om kønsidentitet. Ingen ønsker at blive misforstået, og alligevel sker for mange transseksuelle enkeltpersoner, selv inden for lesbisk, bøsser, biseksuelle og transseksuelle (LGBT) samfundet. Dette er grunden til historier såsom at Tom Gabel er så vigtig. Gabel er ikke en homoseksuel mand, der ønsker at være sammen med en mand, han stadig ønsker at blive gift med sin partner. Brave personer som Gabel er uvurderlige bandlyse uvidenhed og forvirring, og de ​​bidrager til at uddanne samfundet og udvide vores forståelse. Og det faktum, at han er en rockstjerne er også vigtig: Det viser, at nogen (selv en hård punk rocker) kan transseksuelle, og at der er absolut intet galt eller skammeligt med at være en del af det transseksuelle samfund.

Vi er på vej ind i en ny tidsalder, når det kommer til at forstå og omfavne seksuel orientering, men det er vigtigt, at vi er lige så forstående og støttende for transgender samfunds spørgsmål - som de er i virkeligheden, to separate enheder. Uanset ens seksuelle orientering eller kønsidentitet, vi alle fortjener respekt og lige rettigheder samt retten til at elske dog og hvem vi vælger.

Laura Berman, phd er en førende sex og forholdet pædagog og terapeut, populære tv-og radiovært, New York Times bedst sælgende forfatter og assisterende klinisk professor i ob-GYN og psykiatri ved Feinberg School of Medicine på Northwestern University i Chicago. Hun er stjernen i Par i krise, på den Everyday Health Channel, hver torsdag kl 01:00 EST.