Evb2

Prænatal vitaminer

Når din graviditet kost er mindre end perfekt (og kommer på, hvis ikke?) Kan en prænatal vitamintilskud udfylde de ernæringsmæssige huller. Hvad mere (meget mere), popping at prænatal kan beskytte din baby-til-være fra fosterskader.

Ingen gør ernæring bedre end naturen. Ikke alene kroppen syntetisere de næringsstoffer, der forekommer naturligt i hele fødevarer bedre end noget manufacturered i et laboratorium, men naturens hævdvundne opskrifter (til at gulerod, de linser, som fersken, disse valnødder) sandsynligvis også indeholde et væld af næringsstoffer forskere paradis 't engang opdaget endnu. Alt dette gælder dobbelt for vordende mødre travlt forsøger at fylde de ernæringsmæssige behov hos to voksende kroppe - og alle god grund til at vælge og vrage en graviditet kost, der vandhaner i naturens sunde dusør af hele fødevarer.

I teorien er det. I det virkelige liv, er det nemt at gå glip af den ernæringsmæssige mærke når som helst - men især under graviditeten, (i en ironisk twist), når Moder Natur kaster mødre-til-være nogle alvorlige curveballs der gør spise godt udfordrende.... gange to. De bedste intentioner er nogle gange ingen konkurrence, trods alt, for morgenkvalme (du pligtskyldigt spiste din havregryn, derefter straks gav det gamle hive-ho). Eller fordøjelsesbesvær (du blev alle fyret op for det grillet kylling og broccoli... indtil halsbrand antændt brystet). Eller endda udmattelse (du helt beregnet til at stoppe på markedet for salat ingredienser... men sofaen kaldes, og man endte med ringe Dominos i stedet).

Enter: Den prænatal vitamin. Ingen erstatning for naturens ernæringsmæssige fineste (ingen pille kan træde i stedet for en afbalanceret kost), men en temmelig kyndige supplement, en, der er videnskabeligt designet til at udfylde de ernæringsmæssige huller, når din virkelige liv kost falder kort. Tænk på det som et ernæringsmæssigt forsikring (en du bør overveje at tage ud, før du forventer, samt mens du ammer ). Bemærkelsesværdige blandt de næringsstoffer, de leverer? Ekstra jern og folinsyre, begge afgørende for sundheden for din graviditet og din baby. Faktisk viser undersøgelser, at kvinder, der tager prænatal vitaminer før og under graviditeten drastisk sænke deres risiko for at få babyer med rygmarvsbrok og ganespalte - og kan også sænke deres risiko for at levere for tidligt. Ikke dårligt for en en-a-dag.

Hvilken prænatal vitamintilskud er bedst?

Hvorfor kan du ikke bare holde popping vitamin-mineraltilskud, du altid har taget - den der har gjort et godt stykke arbejde for at holde dig sund indtil nu? Fordi graviditet kommer med et helt nyt sæt af ernæringsmæssige krav, som prenatals netop er designet til at fylde (men lige så vigtigt, ikke overfyldes). For eksempel indeholder prænatal vitamintilskud højere niveauer af disse væsentlige graviditet næringsstoffer (såsom jern og folinsyre) end almindelig en-en-dage gør.

Ikke sikker på, hvilke prænatal til at starte popping? Spørg din praktiserende læge for en anbefaling (eller for en recept, hvis din sygeforsikring plan vil dække det). Men også huske på, at over-the-counter sorter kan være lige så god som (og meget billigere end) recepten art. Kontroller etiketterne til sammenligningen.

Selvom doser varierer fra mærke til mærke, vil din praktiserende læge sandsynligvis anbefale et supplement, der indeholder følgende vitaminer og mineraler i disse generelle beløb:

 • Vitamin A: Højst 4.000 IE (800 ug). Tager for meget A-vitamin kan være farligt. Derfor er mange producenter har reduceret mængden af ​​vitamin A i deres vitamintilskud eller har erstattet det med beta-caroten, en langt sikrere kilde til vitamin.
 • Folinsyre: Mindst 400-600 mcg. Folinsyre er også kendt som folat.
 • Calcium: 250 mg. Husk på, at calcium kravet under graviditet er 1.200 mg, så du bliver nødt til at få nok ekstra calcium fra din kost for at holde dine knogler og dit barns knogler stærke - eller tage et ekstra tilskud.
 • Jern: 30 mg. Fordi dine jern behov er så stor under graviditeten, kan Deres læge anbefale en ekstra jerntilskud efter uge 20 for at beskytte mod jernmangelanæmi.
 • Vitamin C: 50 til 100 mg
 • Zink: 15 mg
 • Kobber: 2 mg
 • Vitamin B6: 2 mg
 • D-vitamin: 400 IE
 • Vitamin E: Mindst 15 mg (eller 22 IU)
 • Thiamin: Mindst 1,4 mg
 • Riboflavin: Mindst 1,4 mg
 • Niacin: Mindst 18 mg
 • Vitamin B12: 4 mcg

Nogle prænatal vitamintilskud kan også indeholde magnesium, fluor, biotin, fosfor, pantothensyre, DHA (en essentiel fedtsyre), eller en kombination af disse.

Tænke mere er mere? Det er absolut ikke under graviditet. Nogle vitaminer og mineraler er skadelige i alt for høje doser, og nogle kosttilskud indeholder urter, der ikke er graviditet-safe. Så du skal ikke tage nogen ernæringsmæssige eller vitamintilskud uden at prænatal uden din praktiserende godkendelse.