Evb2

Overvinde depression og alkoholisme

Alkohol er et depressivt og kan gøre depression værre. Lær om farerne ved selv-behandling af depression ved hjælp af alkohol.

Fordi alkohol er et stof, der er let at få, og er socialt acceptabelt, at mange mennesker vælger at drikke, når de føler sig trist eller angst, eller har problemer med at få til at sove. Bruge alkohol for nogle mennesker kan være en måde for selv-medicinering, men selvom alkohol kan gøre du føler dig bedre i små doser, er effekten kun midlertidig.


Den nedadgående spiral af depression og alkoholisme

"Alkohol er et centralt nervesystem depressivt, hvilket betyder, at det sinker krop og sind. I moderat til tunge mængder, kan det gøre nogen mere deprimeret. Hvis nogen er allerede nede, vil drikke alkohol blot øge depression," forklarer Richard Shadick, ph.d., direktør for rådgivningscenter og adjungeret professor i psykologi afdeling på Pace University i New York City.

Symptomer på depression og alkoholisme

Ifølge det nationale institut for alkoholmisbrug og alkoholisme er alkoholisme defineret ved følgende fire symptomer:

  • Savner: Du har et stærkt ønske om at drikke.
  • Manglende evne til at stoppe: Du mister kontrollen over, hvor meget du drikker.
  • Tilbagetrækning: Du føler dig syg, når du stoppe med at drikke.
  • Tolerance: Du har brug for mere alkohol for at få høj.

Almindelige symptomer på depression opleves af folk, der misbruger alkohol omfatter intens sorg eller håbløshed. Andre tegn på depression omfatter ændringer i søvn eller appetit, irritabilitet, skyld, værdiløshed, tab af interesse i ting, du engang havde, og tanker om selvmord.

Farerne ved depression og alkoholisme

Når depression opstår med alkoholisme eller stofmisbrug, er det nævnt som en "dobbelt diagnose." Den største fare for dobbelt diagnose er, at når både depression og alkoholisme er ubehandlet, hver sygdom gør den anden værre. Det er også vigtigt at erkende og behandle begge betingelser, da behandling ene uden at behandle den anden er usandsynligt, at være effektiv.

Den største fare for depression og alkoholisme er selvmord. Ifølge Det Europæiske Institut til forebyggelse af selvmord, bevirker kombinationen af ​​depression og alkoholisme mere end 75 procent af alle selvmord. "I nogle mennesker med depression, er der en stærk sammenhæng mellem alkohol og selvmord," siger Dr. Shadick. "For eksempel, selvmord dødsfald i college-alderen individer ganske ofte involverer alkoholmisbrug på tidspunktet for dødsfaldet. Det menes, at alkohol svækker deprimeret enkeltes evne til at tænke klart og de handler impulsivt på et ønske om at dø, og afslutte deres løbende smerter. "

Behandling af depression og alkoholisme

Kombinationen af ​​depression og alkoholisme er en af ​​de mest kostbare lidelser, som påvirker vores sundhedssystem. En nylig gennemgang af 44 kontrollerede kliniske forsøg vedrørende brug af antidepressiv medicin til behandling af alkoholisme og depression blev offentliggjort i Journal of European Medical Association. Den konkluderede, at antidepressiv medicin har fordele, men er ikke en stand-alone behandling. Den bedste behandling for alkoholisme og depression er en kombination af behandling af afhængighed, medicin og psykoterapi.

Hvis du kæmper med depression og alkoholisme, især hvis du har haft tanker om at skade dig selv, er du nødt til at få hjælp. "Der er meget effektive former for behandling af selvmord, og enhver person, der føler selvmordstanker bør se en mental sundhed professionel så hurtigt som muligt", opfordrer Shadick. Alkoholisme og depression er en farlig kombination, men de er begge meget behandles sygdomme og ikke moralske svagheder eller tegn mangler.