Evb2

Når kun en paryk vil gøre

Når hår extensions er ikke nok til at kompensere for hårtab, kan en paryk være det bedste svar. Få tips til at vælge et hår-piece stil, der vil give dig den mest naturlige look.

Et godt udformet hår stykke er en nem måde at maskere permanent eller midlertidig hårtab. Der er mange forskellige typer, stilarter, teksturer, farver og prisklasser til rådighed, når det kommer til syntetiske og menneskehår parykker og hår stykker - tage sig tid til at gøre nogle forskning vil gøre det muligt for dig at finde en, der passer dig bedst.

Hvordan en paryk hjælper

Når du oplever hårtab, hver dag er en dårlig hår dag - og det kan tage en følelsesmæssig vejafgift på dig. Hårtab kan have en negativ indflydelse på din selvværd og gør dårligt helbred endnu vanskeligere at håndtere. Uanset om dit hårtab er fra kræftbehandling, en ernæringsmæssig mangel, en lidelse i skjoldbruskkirtlen, eller de midlertidige hormonelle forskydninger, der ledsager graviditet og fødsel, kan hår stykker hjælpe. For eksempel, hvis du er syg, kan iført en syntetisk eller menneskehår paryk hjælpe du føler dig bedre om dig selv og din tilstand. Hvis du oplever en form for hårtab - den medicinske betegnelse for hårtab, en paryk, der kompenserer for skaldethed eller udtynding hår vil forbedre din selvtillid.


De psykologiske virkninger af hårtab

Typer af hår Parykker

Der findes mange forskellige typer af hår stykker til at overveje. En blonde-front paryk er et populært valg, fordi dens konstruktion giver et mere naturligt udseende langs fronten hårgrænse. Dit hår er bundet ind i en blonde-mesh stof cap, som giver din egen hovedbund til at blive set gennem blonder mesh når håret skiltes. En fuld blonde cap tilbyder den samme naturlige look hele vejen rundt, også på nakken, vigtigt, hvis en hestehale er din stil præference.

Du bliver nødt til at træffe beslutninger ikke kun på klippe, farve og stil, men også på den type af hår bruges til at gøre paryk:

  • Syntetisk hår paryk. Denne type paryk er let at style (med styling værktøjer lige til parykker), og som regel den billigste løsning. Når du ønsker en kortsigtet fix til at dække midlertidig hårtab fra en hormonel ubalance, svampeinfektion, eller fejlernæring, dette er en mulighed, der ikke kræver en stor investering.
  • Menneskehår paryk. Disse er dyrere hår stykker, fordi de er lavet af ægte hår og har et mere naturligt udseende. Nogen med permanent hårtab eller komplet hårtab, der vil tage lang tid at vokse tilbage måske ønsker at investere i et menneskehår paryk på grund af levetiden af ​​denne type hår stykke. Ud over den højere pris, er den største ulempe for menneskehår parykker tage længere tid at style.

Der er også store forskelle i, hvordan håret brik er konstrueret:

  • Custom-made hår stykker. Disse parykker er de dyreste og også den mest naturlige leder. De kan tage måneder at skabe, men du generelt ikke kan fortælle forskellen mellem brugerdefinerede hår stykker og ægte hår, hvilket gør dem en god mulighed for folk med permanent eller total hårtab, der får brug for et hår stykke for en længere periode.
  • Hånd-bygget hår stykker. Disse er lavet af knuder enkelte hårstrå på en hætte, der passer over kraniet. De ser meget naturligt og er godt lavet hår stykker, der koster mindre end brugerdefinerede stilarter.
  • Machine-bygget hår stykker. Den billigste løsning, og ofte den nemmeste at finde, har de tendens til at se mindre naturligt end de dyrere hår stykker. Sektioner af hår er syet sammen til dannelse af en paryk. Disse hår stykker kan være et godt valg for folk, der har pris i tankerne, og har brug for en kortere sigt fix for deres hårtab.

7 ting ikke at gøre for hårtab

At købe en syntetisk eller menneskehår paryk

Når det kommer til parykker, der er en enorm prisklasse. Forvent at betale fra 30€ for en billig syntetisk til omkring 750€ for en blonde-front paryk med menneskehår og endnu mere for en skræddersyet stil.

Overvej det udseende, du ønsker, når du vælger en paryk - kort eller lang, mørk eller blond, krøllet eller lige. Hvis ændre din frisure ofte er vigtig, vælge en paryk, der let kan styles, og find ud af om du kan gøre det styling, eller bliver nødt til at have det professionelt udført.

Tænk på din paryk som en investering i dig selv, og vælge den rigtige type baseret på, hvor længe du bliver nødt til at bære det for, og om du vil bære det hver dag. Spørg din personlige frisør til råds om at finde en velrenommeret paryk butik og om korrekt pleje din paryk, herunder eventuelle særlige styling værktøj og andre produkter, du bliver nødt til at holde det ser godt ud.