Evb2

Minimering indendørs allergener i en ældre hjem

Ældre boliger er ikke nødvendigvis mindre sundt, men bor i dem, kan stadig give udfordringer, især for dem med allergi. Find ud af hvad design og allergi eksperter har at sige om at fastholde ældre huse.

Everyday sundhed: Hvis du bor i et hjem, der blev bygget årtier siden, er der særlige ting, du bør gøre for at begrænse din risiko for allergi eller reaktioner på ting som maling, isolering, byggematerialer?

Paula bager-Laporte, FAIA ( econesthomes.com ): Ældre hjem tendens til at have mindre petrokemisk baserede toksiner, og de ​​har haft en chance for at afgasse. Ældre huse kan også indeholde produkter, der blev forbudt efter deres konstruktion som bly og asbest. En gammel hjem har en historie at fortælle. Er der vand pletter? Er der nogen rådnet træ under gulvet eller over loftet? Hvad er historien om pesticidanvendelse? Hvor gammel er varmesystemet? Vær forsigtig, når bringe en ældre hjem op til de nuværende energipriser standarder - du kan blive uforvarende skaber nye problemer. Et gammelt, utæt hus kan have haft mange måder at slippe af med for meget fugt på indersiden ved at gøre det strammere - overveje nye krav til ventilation for at udveksle luft. Selvfølgelig, når du vælger de nye elementer til renoveringen være sikker på at undgå at indføre nye toksiner.

Ron og lisa Berès bbei, CGBP ( greennest.com ): Det er ironisk, fordi der er en misforståelse, at ældre huse er naturligt usundt. Sundheden for et hjem, ikke nødvendigvis med en alder af hjemmet og i mange tilfælde er ældre huse sundere! Siden 1970'erne har boliger efterhånden blevet mere energieffektive, hvilket er gavnligt på mange måder, men det har nogle ulemper, når det kommer til indendørs luftkvalitet. For startere, skal du stramt lukkede huse ikke tillade kladder af frisk luft, ældre huse tillader. Dette, til gengæld tillade kan toksiner bragt ind i hjemmet gennem møbler, finish og byggeprodukter til at re-cirkulere inde og skabe et giftigt bryg. Utætte boliger er ikke svaret, men tilstrækkelig ventilation, der giver vores hjem for at bogstaveligt indånder.

Boliger bygget før 1978 kan indeholde bly maling, og det er en alvorlig bekymring, når remodeling fordi selv små mængder af bly er neutron-giftige, og du ønsker at undgå at forstyrre området og indånde bly støv under en renovering.


Related: kan jeg beholde mit hjem rent uden brug af skadelige kemikalier?

Caroline blazovsky, CMR, cie, SDC ( healthyhomeexpert.com, myhealthyhome.info ): Hvert hus har sin egen vifte af problemer og projekter. Ældre huse kan have bedre ventilation på grund af mindre energieffektive produkter, og dermed kan faktisk trække vejret bedre, fældefangst mindre flygtige organiske kemikalier (VOC). Nye boliger på den anden side kan være tæt med bedre isolering og have færre energiomkostninger, men vil have en hårdere tid udluftning kemikalier og luftbårne forurenende stoffer. Dette kan kræve at installere et mekanisk ventilationssystem. Ældre huse kan have beskidte kanalsystem fra år af skæl og støv, der kan bidrage til allergi. Et nyere hjem kan have mindre støv og skæl, men flere kemikalier fra nyere byggeri og nyere produkter.

Ruth DELF, asid, LEED ga, og Kathy Hoffman, asid, LEED GA ( susanfredman.com ): Giv dit hjem en grundig rengøring. Vær sikker på at få de svære at nå steder og husk at inkludere closets og nedenunder senge. Eliminer ting, der fælde støv og allergener, såsom væg-til-væg tæppe. Selv hvis du ikke kan fjerne tæppe fra hele huset, vælger at tage det ud af rum, hvor familiemedlemmerne tilbringer mest tid. Når du køber nye madrasser, kigge efter dem, der er fremstillet af certificeret økologisk bomuld og forarbejdede øko-uld uden tilsat kemikalier, herunder flammehæmmere, møl proofing og efterbehandling behandlinger.

Peter di Iorio ( diorhomes.com ): Brug en lav emitting maling, der er tredjeparts certificeret (GREENGUARD Children & Skoler, GreenSeal, for eksempel). Uddan dig selv: Lav-og ingen flygtige organiske forbindelser maling betyder ikke, de er lave udsender.

Tag forholdsregler for at mindske unødvendig udsættelse for skimmel, bly og asbest. Brug masker, øjenbeskyttelse og beskyttelsestøj.

Ann louise gittelman, Ph.D ( annlouise.com )
Forfatter af zapped


Insister på, at dit hjem revurderes for bly maling, asbest, og især mug. Jeg ville så remodel med ny maling, isolering og byggematerialer, som ikke udsender giftige dampe og har en neutral duft. Stråling risici er endnu ikke på de fleste menneskers radar (undskyld ordspillet), men de bør være - især elektromagnetisk forurening fra celle-og trådløse telefoner, defekte ledninger, mikrobølgeovne og trådløse routere.


Relateret: kontrollerende husstand skimmel

Brad Hankins ( mistergreenguy.com ): "Syg building syndrome" kom ikke om, før vi begyndte at bruge manipuleret materialer, plast, og fancy olieprodukter som branchestandarder. Gamle huse er bygget med ægte træ, ægte rock, og reelle gips. De er langt mere naturligt end nyere huse, og som et resultat, sundere. Hvis dit hus er flere årtier gammel, er det sandsynligvis ikke har nogen isolering. Fastsættelse det er ikke så simpelt som at pumpe jord-up aviser i dine vægge gennem lidt huller. I virkeligheden er at isolere det korrekt kompliceret og vil være dyrt, men det skal gøres.

Debbie Hindman, LEED AP og Amy depierre, LEED AP ( associates3.com ): Ældre huse medbringe deres egne særlige og unikke udfordringer, mindst som er, at de ofte indeholder en form for materiale, der skal afbødes, da de fjernes eller udskiftes. Når arbejdet bliver gjort, uanset om det er fjernelse eller installation, holde ud af rummene, medmindre du er ordentligt beskyttet, kan være den vigtigste ting du kan gøre. Holdes væk børn, kæledyr, ældre, og enhver, der har et svækket immunforsvar eller er gravid. Undgå at indånde forureninger, da de forværre allergi, og som minimum respiratorisk sygdom, som kan skabe langsigtet helbredsskader forårsage.

Norma Lehmeier hartie ( harmoniousenvironment.com ): Glasfiber isolering skal erstattes med en af de nye og grønne isolering valg. Asbest, en kræftfremkaldende, bør fjernes af en specialist. Hvis væggene er i dårlig form, bør blyholdig maling fjernes, men det skal ske med forsigtighed for at undgå støv. Hvis væggene er i god form, dog vil et frisk lag maling indkapsle det.

Linda mason hunter ( hunterink.com ): Brug kun lave giftige og ingen giftige byggematerialer og passe med bly maling og asbest.


Cindy Meehan-Patton ( shelterecology.com ): Brug en kombination af UV ozon generation (men kun når du er ude af huset) til bekæmpelse mug, støv, pollen, og til at nedbryde pesticider eller andre kemiske / VOC-typen spørgsmål. Så, når du har en tidsplan for rutinemæssig ozonisering på plads, følge det op med en god luft-rengøringssystem, fortrinsvis for hele huset, men hvis du ikke har råd til det eller ikke har en central air-system, så brug en god bærbar luft filtreringssystem.

Jill Salisbury ( el-furniture.com ): Hvis det er muligt at evakuere under nedrivning, jeg varmt anbefale at gøre det. Hvis dette er en gør-det-selv-projekt, vil jeg anbefale, at du investerer i en faglig vurdering at identificere eventuelle farlige materialer. Uddannede fagfolk bør fjerne eventuelle giftige stoffer, før du begynder at renovere. Under nedrivning fase, slid altid øjenværn, handsker, stål-tåede støvler og en ventilator. Hold vinduer åbne om muligt at give frisk luft udveksling.

Lynn Schrage ( thekohlerstore.com ): Som du bringe nye produkter ind i dit hjem, især møbler, være meget opmærksomme på deres byggematerialer og efterbehandling metoder. Hvis lavet konventionelt kan flygtige organiske forbindelser og dampe frigives i dit hjem fra disse produkter. Kig efter møbler, der uden tilsat formaldehyd og overholder VOC-emissioner standarder gennem uafhængige certificering programmer.

Dave Wentz og Myron Wentz, phd ( myhealthyhome.com )
Medforfattere, The sundt hjem

Hvert hjem, især ældre huse, bør testes for en række forurenende stoffer, herunder radon, bly, asbest, og mug. Disse velkendte, men skjult husstand farer kan have dramatiske konsekvenser for den langsigtede sundhed af din familie. Testning for forurenende stoffer vil være godt værd at den lille investering.

Mange boliger bygget før 1950'erne har en fritliggende garage, som kan drastisk forbedre dit hjem luftkvalitet. Reduktion af flygtige organiske forbindelser (VOC), der ofte rejser ind i dit hjem fra en vedhæftet garage vil sandsynligvis have en positiv indvirkning på familiemedlemmer, der lider af allergi og astma.