Evb2

Livstestamenter for prostatakræft patienter

Før du starter prostatakræft behandling, at du har alle de juridiske dokumenter, du kan have brug for.

Du ved, at du bliver nødt til at tage sig af både din fysiske og følelsesmæssige sundhed, når du har fået en diagnose af prostatakræft. Men du vil også nødt til at sørge for, at dine ønsker om din pleje er klare, dokumenteret og juridisk.

Især hvis prognosen er dårlig, bør mænd med prostatakræft være sikker på at de har juridiske dokumenter på plads, så deres familie og deres sundhedspleje team forstå de betingelser, hvorunder de kan eller ikke ønsker deres liv forlænget.

Et livstestamente direktiv
Hvis du har prostatakræft, skal du bruge et juridisk dokument, der hedder, hvordan du ønsker lægerne at behandle din kræft i tilfælde af at du ikke kan træffe beslutninger selv. Ellers vil lægerne være dem træffer beslutningerne.

"Læger og andre udbydere af sundhedsydelser er nødvendige af medicinsk etik at gøre alt menneskeligt muligt for at bevare menneskeliv," siger Lee Richardson, en ældre-advokat praktiserer i Louisville, Kentucky "Og i denne dag og alder, med medicinsk teknologi er, hvad er det, folk kan holdes i live i længere tid med maskiner.

"For at holde læger fra at bevare dit liv, er du nødt til at lade de fagfolk vide, at du ikke længere ønsker at leve under visse betingelser," Richardson siger. »Og den måde, du kommunikerer det til dem er med en levende vilje."

Livstestamenter lette byrden placeret på din familie, når det kommer til at træffe beslutninger om din prostatakræft behandling og tillade dig at beslutte præcis, hvad der sker med dig, hvis du ikke er i stand til at tale for dig selv.

"The livstestamente gør to ting," siger Richardson. "En, det beskytter den medicinske professionelle fra ansvar, hvis de ære det. Og to, den kommunikerer patientens eller kundens ønsker til lægen og familiemedlemmer."

Prostatakræft: andre juridiske dokumenter
Der er tre vigtigste juridiske dokumenter, som alle med prostatakræft bør overveje.

"Kunden skal have en vilje, en fuldmagt og en livstestamente direktiv," siger Richardson. "De kan enten have en økonomisk fuldmagt og et sundhedsvæsen fuldmagt eller gruppe de to sammen i ét dokument, hvis de er udnævnelse af den samme person for begge. Men kunden skal have alle tre af disse dokumenter på plads."

Og mens du ikke brug for en advokat til at underskrive en levende vilje direktiv, er der ofte meget strenge krav til, hvordan den udføres - specifikt kan der være et vidne, når underskriver dokumentet.

"The livstestamente Direktivet er en form dokument skrevet af lovgiver stedet for at blive skrevet af den advokat, men det har meget specifikke execution", siger Richardson. "Hvis du går til en advokat og underskrive, at sammen med andre dokumenter, kan du være sikker på det er udført med de korrekte formaliteter."

Hvis du vil have livsopretholdende foranstaltninger, der skal stoppes på et bestemt tidspunkt i din sygdom, så skal du tale med din læge om en "ikke genoplive" orden, kaldet en DNR.

"Der er DNR ordrer, at lægen har til at underskrive og sætte i din journal, og du ville diskutere det med din læge," siger Richardson. "Lægen sætter en ordre i din fil Normalt er dette, når du er på hospitalet A 'kode' eller 'no-kode» indtastes [mening genoplivning vil eller ikke vil ske] Der er ingen form -... Det er en indtastning i dine poster af lægen. "

Han foreslår også, at du giver kopier af dine livstestamente til din læge og andre medlemmer i din medicinske team, så det kan føjes til din medicinske journaler.

"Der er også en føderal lov, der siger hver gang du se dig selv ind på hospitalet, de er nødt til at spørge, om du har et livstestamente," siger Richardson. "Det er en god ide at tage din livstestamente med dig til hospitalet, hvis du kan, så de kan lave en kopi og sætte det i din journal."

Hvorfor juridiske dokumentation er afgørende
Et livstestamente, ifølge Richardson, "fritager en masse stress på familien."

"Det vigtigste betydning for en person, der er en kræftpatient, er, at [ved at underskrive en livstestamente] de kan udtrykke deres ønsker om, under hvilke omstændigheder, de ikke ønsker at have ekstraordinære foranstaltninger, der træffes for at holde dem i live," siger Richardson. "Ellers de forlader en frygtelig byrde på deres familie at træffe denne beslutning uden input fra patienten."

Gør dine ønsker om disse juridiske spørgsmål klart i god tid, kan være svært at tænke på nu. Men at gøre det, især med vejledning fra en jurist, vil betyde meget mindre stress på dig, din familie og dine pårørende, hvis behovet opstår.