Evb2

Lange afstande tyktarmskræft forældreadfærd

Nutidens teknologi kan hjælpe med at gøre caregiving langvejs fra meget lettere og mere hjælpsomme.

Er langt fra venner og familie er normalt mærkes mest, når nogen bliver syg, især med en alvorlig sygdom som tyktarmskræft. Hvis du bor for langt væk til at give hands-on hjælp, kan du føler dig frustreret. Men der er meningsfulde former for forældreadfærd du kan give. Du vil måske ikke være der til at køre frem og tilbage fra tyktarmskræft behandlinger, men der er måder at være en del af forældreadfærd holdet.

Tyktarmskræft omsorg: opholder sig tilsluttet
Tag telefonen. En trøstende stemme i den anden ende af telefonen kan være meget terapeutisk. Sørg for at du har den bedste langdistance telefonordning på din fastnet-eller mobiltelefon. Flade månedlige rater betyder ubegrænset taletid. Hvis du både har mobiltelefoner, et par dollars mere kan oversætte til flere hundrede ekstra minutter pr måned. Internet telefon muligheder, såsom Skype, tillade dig at have samtaler uden over internettet, hvis du har begge computere med programmet installeret. Andre tjenester kræver, at du ringe til et bestemt nummer, før telefonnummeret, og disse er normalt til rådighed for et beskedent honorar.

Internetindstillinger. E-mail, sms, blogs, video chat, og tidsskrifter er alle måder at holde kommunikationslinjerne åbne. Nogle gange er det nemmere at skrive tanker end at sige dem. Men du behøver ikke stole helt på Internet kommunikation, fordi meget kan gå tabt eller blive fejlfortolket gennem det skrevne ord. Hvis du bruger Skype, iChat på en Mac, eller en form for instant messaging, ved at installere et videokamera, kan du også se hinanden som du taler.

Tyktarmskræft omsorgsfuld: samling ressourcer
Selvom du er miles væk, kan du stadig udvikle et lokalt netværk af venner og familie, samt betalt og frivillige hjælpere. Hvis du etablere relationer, før de er nødvendigt, vil du ikke nødt til kamp i en krise.

Selv om det ikke er nemt at finde ressourcer til din elskede en fra en afstand, med nutidens teknologi, kan du gøre langdistance benarbejde at finde lokale tjenester, der kan hjælpe. Ved blot at skrive "tyktarmskræft pleje", og byen og staten i en søgemaskine som Google, får du masser af programoversigter. Du kan endda bruge denne strategi til at finde et lokalt marked eller restaurant til at levere en frisk tilberedt måltid til din elskede en gang om ugen, hvis det er, hvordan du gerne vil hjælpe.

Bruge ressourcer på de nationale cancer grupper til at finde lokal hjælp. Hvis du søger efter "tyktarmskræft" på den europæiske Cancer Society hjemmeside, vil du finde en masse information om emnet. Hvis du går til "Find ACS i dit samfund", vil du finde lokale ressourcer.

Lav en fil lokale redningstjenester, virksomheder, der leverer lejede hjælp, og hjemmesygeplejerske foreninger. Foretage telefonopkald eller sender e-mails til at introducere dig selv og finde ud af, hvad de tilbyder. Opfølgning for at være sikker på at du har den information du har brug for og ajourføre den regelmæssigt, hvis tyktarmskræft behandlinger fortsætter over en lang periode.

Ring til kontoret for den behandlende læge, hvis det er muligt, og være sikker på, at dine kontaktoplysninger er aktuel. Hvis du er den pårørende, så spørg din elskede at give tilladelse til lægen for at underrette dig om udvikling og besvare spørgsmål, hvis det er nødvendigt. Uden denne tilladelse, er sundhedspersonale ikke lov til at frigive medicinske eller sundhedsmæssige oplysninger, også selv om den elskede er en forælder eller dit vokset barn.

Tyktarmskræft pleje: holde kontakten med det punkt person,
Ting som regel køre mere gnidningsfrit, hvis der er nogen lokale, der kan afhang som det punkt person, - den der ved, hvad der foregår, og hvem der skal kaldes, hvis der er en nødsituation.

Pointen person kan være den go-to ressource, hvem venner, familie og andre sundhedsarbejdere kontaktperson for information, snarere end at forstyrre patienten eller hospitalspersonalet, hvis patienten er blevet indlagt. At være i tæt kontakt med det punkt person vil også lade dig vide, hvor din hjælp er mest behov for.

Caregiving fra en afstand kan være hårdt, men med dagens teknologi er det meget nemmere end det plejede at være.