Evb2

Kørsel med type 1-diabetes

Du har allerede holde et ekstra dæk i bilen i tilfælde af en flad, så forberede en diabetiker nødsituation, også.

Når du har type 1-diabetes, ved du, at dit velbefindende afhænger balancere blodsukkeret. Hvis dit blodsukkerniveau falde faretruende lavt, du udvikle hypoglykæmi. Hvis de får for højt, du oplever hyperglykæmi. Disse yderpunkter kan resultere i søvnighed, forvirring, sløret syn, tab af bevidsthed, og beslaglæggelse.

Radikale ændringer i blodsukkeret kan udgøre et problem på noget tidspunkt, men kan være særlig farligt, hvis du er bag rattet i en bil. Undersøgelser viser, at folk, der har type 1-diabetes er mere tilbøjelige til at blive involveret i motorkøretøjer krak og har mere bevægelige krænkelser end mennesker uden diabetes. Dette er grunden til at overvåge blodsukkeret er så vigtigt, hvis du er en driver, og hvorfor du bør tjekke dem, før du sætter dig bag rattet. Hvis dit niveau er for lavt, ikke engang tænke dreje nøglen i tændingen.

Diabetes på vejen: hvad de skal holde i din bil

Type 1 diabetikere "skulle bære en sukker kilde med dem i lommen, og de bør holde nogle i bilen," siger Jennifer Goldman-Levine, PharmD, en diabetes pædagog og lektor i farmaci praksis på Massachusetts College of Pharmacy og Sundhedsvidenskab i Boston.

Når du føler som dit blod sukker er lavt, kan du bruge, at sukker kilde til at hæve dit niveau. Du bør holde snacks i bilen så godt, så du kan få noget at spise, når sukkeret kilden får blodsukkeret under kontrol.

En anden bil væsentlige er en ekstra blodsukkerapparat. "De fleste læger kontorer har frie glucometre," siger Dr. Goldman-Levine. "Det kunne være en smart idé at have mere end én."

Diabetes på vejen: at være opmærksom på tidlige tegn på hypoglykæmi

Ser efter tegn på hypoglykæmi kan lade dig vide, hvornår du har brug for at trække over.

Mennesker med type 1-diabetes "er nødt til at lære at lytte til deres krop. Hvis din mave rumler, er det nok tid til at spise," siger Goldman-Levine.

Goldman-Levine også de følgende advarselstegn på hypoglykæmi:

  • Surhed
  • Svedende
  • Hurtige hjerteslag
  • Svær irritabilitet

Umiddelbart pull off vejen til et sikkert sted, når du bemærker nogen af ​​disse signaler, da du ikke kan få kendskab til hypoglykæmi, når det virkelig sætter ind

Diabetes på vejen: håndtering af en begivenhed

Efter at have taget dit sukker kilde, 15 minutters vente med at se, hvis du føler bedre, før at køre igen, siger Goldman-Levine. Brug det ekstra glucometer du lægger i din bil for at afgøre, hvornår blodsukkeret er tilbage under kontrol, og det er sikkert at køre igen. Hun siger, at hvis du stadig føler som dit niveau er lavt, tage en anden sukker kilde, og vente 15 minutter. Hvis det ikke hjælper, eller hvis du har alvorlige symptomer, ringe 911.

Diabetes på vejen: forebygge komplikationer

Udover farlige ændringer i dit blodsukker, diabetes-relaterede komplikationer såsom synsproblemer og nerveskader, der forårsager følelsesløshed i fødderne kan forringe din kørsel. Arbejdet med at forebygge disse komplikationer ved at følge din medicinske holds anbefalinger til at holde blodsukkeret under kontrol.