Evb2

Kæmp barndommen fedme som en familie

Forebyggelse barndommen fedme og diabetes er en del af god opdragelse. Få tip til at arbejde som en familie til at hjælpe en overvægtig barn tabe sig og holde det ud.

Barndom fedme fortsætter med at være et stort problem i Europa. Og da overvægt har været forbundet med helbredsproblemer lige fra diabetes til hjertesygdomme, til undervise børn opretholde en sund vægt for at undgå problemer senere er en vigtig del for at hæve et sundt barn. En meget effektiv måde at tackle problemet på er at have hele familien deltager i forebyggelse eller, hvis det er nødvendigt, behandling af fedme blandt børn.

Diætist Elisa Zied, MS, RD, forfatter for Ernæring ved hånden, og en talsmand for den europæiske Diætetiske Association, giver følgende tips til at hjælpe dine børn bo på en sund vægt eller opnå vægttab.

Bestanden op på sunde fødevarer

Hold sunde fødevarer i køleskabet og i bryggerset. Stock dit spisekammer med mini æblemos kopper, hele korn korn, nødder, tørret frugt og lavt fedtindhold, lavt sukkerindhold müslibar, siger Zied.

På samme tid, at du laver sunde fødevarer tilgængelige og synlige, satte usunde, ligesom cookies, på en høj hylde. "Keep nok af disse typer af godbidder rundt, så børn ikke føler sig fortabt, men holde dem på en høj hylde eller i et skab," siger Zied. Helt at forbyde slik kunne få børnene til at gå ud og binge på venners huse.

Spise sammen på ét sted

Prøv at spise en sund morgenmad og middag med dine børn, og gøre til en vane at sidde og spise sammen. "Prioriter måltiderne," siger Zied. "Forældre kan normalt ikke se, hvad deres barn spiser til frokost, men de har kontrol over morgenmad og middag."

Der er fordele udover at spise sundt, når familier spiser sammen. "Undersøgelser har vist, at børn, der spiser aftensmad oftere med deres forældre er mindre tilbøjelige til at bruge narkotika og ryger ikke så meget," siger Zied.

En anden god metode: Gør det til en familie regel kun spise i køkkenet eller spisestuen, siger Zied: ". At spise foran fjernsynet eller computeren kan føre til hjernedød spise"

Sæt et sundt eksempel

"Vær positiv om at spise og kropsbillede," siger Zied. "Fokus på sundhed og fitness i stedet for vægt. "Sig til børnene, hvad der er i det for dem, når de spiser sunde fødevarer. Spørg dem til at spørge dig, "Hvad gør mælken gøre for mig?" Så forklare, at det giver calcium, som kan gøre deres knogler vokse og hjælpe dem med at få stor og stærk. Ligeledes forklarer, at æbler og fuldkorn har fiber, som kan hjælpe dem at gå på toilettet.

"Børn forstår ikke sundhed, men børn bekymrer sig om hvad der er i det for dem," siger Zied. "Gør det relatable. Med preteens og teenagere, som er mere tilbøjelige til at bekymre sig om deres hud, så fortæl dem, at vand-rige grøntsager og frugter vil bidrage til at gøre dem til at se bedre. "

Praksis portion kontrol

Make up plader af fødevarer i køkkenet i stedet betjener familie stil. "På den måde kan du sætte små portioner mad på pladerne og lad din familie have sekunder, hvis de har brug for mere," siger Zied.

Med slanke børn, sørge for ikke at skubbe maden på dem være, advarer Zied: "Medmindre de er glide på vækst diagrammer, du ønsker børnene til at følge deres egne interne signaler for sult. Børn kan have mad jags. "Det er også vigtigt at respektere deres smag og mad præferencer. "Hvis de ender med ikke at ville noget, ikke gør et problem ud af det," Zied antyder.

Skift til sundere madlavning teknikker

Sundere madlavning vaner såsom at grille og bage end stegning. Og vær på vagt over for krydderier. "Gå let på saucer, dressinger, og smør," siger Zied. "Gør ikke gennembløde din salat i dressing."

Når madsted, deler portioner. Og prøv at skære ned på natrium, fedt og kalorier resten af ​​dagen for at tage højde for, hvad du vil spise på restaurant.

Put fitness ud foran

Motion er en vigtig del af vægttab og forebyggelse af fedme blandt børn. Opmuntre dine børn til at deltage i fysisk aktivitet og være sikker på dine børn se dig være fysisk aktive. Endnu bedre, deler en familie tur eller anden fysisk aktivitet sammen. Nøglen er at vælge øvelse, der er sjovt for hele familien. Tag cykelture eller vandreture, bowle, skiløb, eller skøjteløb. Når du får at flytte sammen, vil du ikke kun have det sjovere, men du vil også opretholde en sund vægt, mens du gør det.

Når du arbejder sammen som en familie for at opnå vægttab og forebygge fedme blandt børn, everybody fordele.