Evb2

Jared koch: sund mad, sundt liv

Everyday Health Spotlight

Forfatter og ernæring konsulent Jared koch samtaler med dagligdags sundhed om hans sunde spise vejledning, ren plader, og tilbyder os nogle af hans vigtigste sundhedsrådgivning.

Jared Koch altid haft en interesse i sundhed og ønskede selv at være en læge, men han sætte disse planer på hold tidligt i sin karriere at forfølge en iværksætter sti. Efter endt uddannelse pre-med fra University of Michigan i Ann Arbor, forsinket Koch tilmelding til Albert Einstein Medical School til at lancere en vellykket underholdning selskab med sin bror.

På trods af hans virksomhedernes succes, stadig Koch følt behov for at tage sig af sundhed og velvære af andre. Han solgte sin aktiepost i underholdningsbranchen og begyndte 10 års wellness studier med folk som Drs. Andrew Weil og Deepak Chopra og rå mad guru David Wolfe. Efter at være blevet en certificeret ernæringsforsker, skabte Koch Clean Plates som en ressource for hans klienter, der ønskede at få adgang til sunde fødevarer indstillinger på-the-go. Først skrevet som en guide til Manhattans sundeste spisesteder, har bogen siden udvidet til også at omfatte restauranter i Brooklyn og Los Angeles.

"Jeg indså, at uddanne og støtte mine klienter var vigtigt, men hvad var konsekvent fører til reel forandring var at give dem praktiske ressourcer, der gjorde det nemt og sjovt for dem at finde og spise bedre fødevarekvalitet," forklarer han.

Skrevet til at appellere til foodies over hele linjen, de rene plader bøger og web-site point madelskere til de sundeste og mest bæredygtige kvarter restauranter rundt fra hurtig bites til fine dining. Uanset om du er et kødædende dyr, veganer, eller midt imellem, Clean Plates hjælpe dig med at informeret spise valg og fremhæver hot spots, der tjener lokalt dyrket, økologisk og bæredygtigt rejst animalske fødevarer.

Mit helbred historie: Jeg er en kostvejleder, og omkring tre år siden begyndte jeg Clean Plates som en forlængelse af mit arbejde med klienter. Efter jeg solgte underholdningsbranchen løb jeg med min bror, jeg begyndte at studere ernæring og fik certificeret som et ernæringsmæssigt konsulent gennem Teachers College of Columbia University i New York. Jeg underviser også meditation. Jeg er meget dedikeret til at gøre det nemmere og sjovere for folk til at spise og leve sundere.

Mine fremtidige sundhedsprojekter: Vi lancerer en iPhone app i denne måned, samt et helt nyt Clean Plates hjemmeside med mere redaktionelt indhold end nogensinde før. Jeg arbejder også på en bog der skal offentliggøres af Running Press, som vil blive udgivet i efteråret 2012.

Min favorit sund vane: Madlavning og spisning lækkert tilberedt grøntsager. Jeg ærligt tørster grøntsager, hvis jeg går lidt uden at spise dem. Jeg elsker også frugt.

Mit helbred hero: Mennesker, der gør valg og indsats for at sætte bedre kvalitet fødevarer i deres kroppe.

Min praksis for, hvad jeg prædiker: Andre end en lille smag af dessert hver gang i en blå måne, eller hvis det er blevet gled ind i noget uden at jeg vide det, har jeg ikke spist noget raffineret sukker i flere år.

Min bedste helbred tip: Jeg tror, ​​jeg har to. Ligegyldigt hvad din kost er i dag, vil bare tilføje flere grøntsager har en positiv effekt. Foretage små ændringer over tid vil føre til store resultater. Også, hvis du beslutter at forkæle, spise det, nyde det, og glemme alt om det. Stress og skyld er værre end nogle usunde fødevarer.