Evb2

IBS behandling: stress reduktion hjælper med at kontrollere symptomer

Vidste du, at din tarm er din anden hjerne

Vidste du, at din tarm er din anden hjerne? Vores tarme reagerer på stimuli ligesom vores virkelige hjerne. Stress er en reaktion på handlinger i vore liv, uanset om det er en følelse af fare, ligesom en "kæmp eller flygt" reaktion eller en forværring eller frustration. Dette forårsager cortisol og adrenalin til at frigive ind i vores blodbanen. Jeg havde brug for en IBS behandling hurtigt, fordi disse stresshormoner forhøjet mit blodtryk, lavet min puls race og fremskynde min vejrtrækning. Disse handlinger alle ske ufrivilligt. Men hvad betyder stress gøre for at vores tarm? Du ville blive overrasket over, hvor hjernen-gut-forbindelse kan forårsage overdrevne tarm symptomer, der fører til kramper, diarré og oppustethed. Og på den anden side, kan stress også bremse bevægelse af tarmen, som derefter forårsager forstoppelse. Langvarig stress er en trussel - Jeg kan bevidne dette. Finde en simpel IBS behandling via stress reduktion er nøglen til et roligere tarmen og en gladere person!

At lære at slappe af

Hvad er afslapning? Tja, vi ved, det er det modsatte af stress. Nogle mennesker finde aktiviteter som at gå, havearbejde, yoga, meditation, stille musik og bøn kan berolige kroppen. Det er handlinger, vi nyder, og dermed denne følelse af fred er afslappende. Så meget som jeg gerne gøre disse ting, min autonome nervesystem har brug for mere struktur til at slappe af. Her er to måder eller øvelser, der hjælper min krop ro og tage kontrol over hverdagens stress.

Åndedrætsøvelser

Hvordan du indånder? De fleste af os bare trække vejret med vores brystmuskler og ikke rigtig klar over, hvad vi gør, men vi skal bruge vores mavemuskler og mellemgulv. Abdominal vejrtrækning er bedst og den store belønning er, at det tog kroppen til at slappe af.

  • Begynd med at ligge på ryggen. Placer en pude under dine knæ for komfort eller bare bøje knæene.
  • Placer den ene hånd på brystet, og den anden på din abdomen (lige under bæltet).
  • Udånder.
  • Derefter inhalerer langsomt til optællingen af ​​4, føle din mave stiger. Dit bryst skal være stille.
  • Udånder langsomt til optælling af 6, idet dine mavemuskler og mellemgulv. Når du udånder du vil føle din mave falder.
  • Tag en langsom afslappende abdominal ånde.
  • Som du ånder ud, lad dit sind slappe af samt. Sig en af ​​disse mantraer til dig selv:
  • Tag en anden langsom, dyb abdominal åndedrag.
  • Som du ånder ud, føler din krop gå i afslapning med en varm følelse strømmer gennem din krop.

Få har for vane at praktisere disse åndedrætsøvelser hver dag. Så, når du kommer ind i en stressende øjeblik, begynde at gøre disse øvelser som et redskab til at føle afslapning i kroppen.

Quieting respons øvelse

Alert sind, rolig krop

Stille sind, stille krop

Slap af, slappe af

Som du fortsætter med at bruge denne IBS behandling, vil følelsen af ​​afslapning hjælpe berolige dine tarme og mindske dine irritabel tarm symptomer. Prøv det - det virker!