Evb2

Hvorfor du har brug kollegium sygesikring

Mange studerende ikke gider at få kollegium sygesikring. Selv om det kan være en skræmmende proces, er der flere muligheder for studerende mens det i kollegiet.

Du kan føle sundt det meste af tiden, men de sundhedsmæssige risici blandt kollegiet befolkning er talrige, siger Fran Roberts, RN, PhD, Vice President for College of Nursing og Sundhedsvidenskab på Grand Canyon University i Phoenix, Arizona

"Der er altid masser af bugs går rundt," Roberts siger og tilføjer, at der er andre problemer som Stds, drikke, spiseforstyrrelser og stress-relaterede lidelser. "Dette studerende befolkning er også modtagelige for ulykker i forbindelse med deres aldersgruppe - for eksempel, mens sport eller sms'e kørslen."

Med alle disse risici, Roberts siger, de studerende bør kraftigt overveje at have en sygeforsikring plan for at hjælpe absorbere nogle af deres medicinske omkostninger. Og alligevel, omkring 1,7 millioner universitetsstuderende alderen 18-23 er uforsikrede, ifølge en nylig undersøgelse fra Government Accountability Office (GAO).

College sygesikring: smarte muligheder

Ikke sikker på hvor de skal henvende for college sygeforsikring? Tjek disse dækning muligheder.

  • Få dækning fra mor eller far. Bliver indskrevet under en plan, at dine forældre får gennem deres arbejde er den bedste løsning, Roberts siger, fordi præmierne er normalt lavest, og dækningen er bedst. Hvis du har en yngre søskende, der allerede har dækket i henhold til planen, dine forældre sandsynligvis ikke vil have til at betale ekstra gebyrer. "De fleste planer er konstrueret med præmier for enkeltpersoner eller par, eller en familie," Roberts siger. "Det er ligegyldigt, om familien har en eller seks børn. Hvis du er bare en mere kid på familiens plan, er det ikke kommer til at koste noget mere, eller meget mere "Blive advaret, men:. Mange forsikringsselskaber vil falde børn fra familie planer, når de når en vis alder, så tjek med dit forsikringsselskab om dens aldersgrænse.
  • Gå gennem din skole. Mange gymnasier og universiteter tilbyder nu sygesikring planer til deres studerende. Ifølge GAO undersøgelsen, tilbød omkring 57 procent af alle skoler i Europa, en form for studerendes sundhed dækning under 2007-2008 skoleår. Mange af dem har også en tendens til at koordinere med de tjenester, der tilbydes på skolens studerende sundhedscenter. For eksempel kræver nogle planer studerende til at søge behandling på den studerendes sundhedscentret i ikke-akutte situationer, før du besøger en ekstern udbyder. Nogle college-sponsorerede planer bære høje præmier, Roberts advarer. GAO Undersøgelsen fandt, at de årlige præmier for skole-forudsat planer varierede fra 25€ til 1800€. For at finde ud af, om din skole tilbyder en sundheds-plan, så tjek med hvervet som tjenester for studerende eller studerende anliggender. "Selv taler til eleven indlæggelser afdeling eller akademiske rådgivere kan hjælpe," Roberts siger.
  • Få en privat plan. Hvis en forælder forsikring ikke er tilgængelig, og din skole tilbyder ikke en sundheds-plan, en anden mulighed er en privat købt planen. Dette kan også være en mulighed, når du har en bortfalder i dækning, som hvis du for nylig har opgraderet, men er stadig på udkig efter en fuldtids job. For at holde præmierne lav, Roberts anbefaler at spørge om en høj fradragsberettigede sundhed planen eller HDHP, et arrangement, hvor ydelserne ikke sparke i, indtil patienten har betalt et vist beløb ud af lommen. For individuelle HDHPs i 2009 kræver Internal Revenue Service deltagerne om at betale en årlig fradragsberettiget på mindst 860€, men ikke mere end 4330€ om året. På grund af de højere end sædvanlige selvrisikoen, sandsynligvis en HDHP vil ikke give nogen fordele for run-of-the-mill medicinske behov, ligesom kontor besøg hos en praktiserende læge. "Det er dybest set katastrofale pleje," Roberts forklarer. "Det vil ikke nødvendigvis give forebyggende pleje. Det kunne have til at komme ud af lommen. "HDHPs samt andre typer af private forsikringer, kan findes gennem private assurandører og forsikringsselskaber, ligesom Humana og State Farm, blandt andre.
  • Overvej muligheder på kort sigt. Hvis du er foregribe en bortfalder i dit helbred forsikringsdækning, måske i den tid efter endt uddannelse, men før du lander din første fuldtidsjob, kan du være berettiget til fortsat at deltage i din families sundhed planen i form af COBRA, et initiativ, der giver folk til at udvide deres gruppe sygeforsikring. Under COBRA regler kan forsørgelsesberettigede børn fortsætte deres sygeforsikring i 36 måneder efter at være blevet udelukket for deres familie plan. Men hvis du vælger at bruge COBRA, vil du sandsynligvis betale ekstra gebyrer, da COBRA deltagerne er forpligtet til at betale for den del af sundheds-forsikringspræmie at arbejdsgiveren normalt ville samle op.
  • Få et job. Nogle virksomheder vil tilbyde gruppe sygesikring fordele til medarbejdere, selv om de ikke arbejder på fuld tid, Roberts siger. Et eksempel på en sådan virksomhed er Starbucks, som giver sine medarbejdere til at deltage i dets sundhed plan, hvis de arbejder mindst 20 timer om ugen. Andre virksomheder med lignende ydelser omfatter Lowes og Barnes & Noble. Men balancere arbejde og skole kan være en vanskelig opgave. "For studerende transporterer full loads, arbejder disse timer kan være meget, meget udfordrende," Roberts siger.

Eleverne bør se på sygesikring som et redskab til at holde dem godt gennem de fysiske og følelsesmæssige belastninger, som ofte ledsager videregående uddannelse, siger Roberts.