Evb2

Hvordan til at opbygge muskler for bedre holdbarhed

For at forbedre din sundhed og livskvalitet, som du bliver ældre, hemmeligheden er at opbygge muskler. Disse toning øvelser er en fantastisk måde at tilføje denne type fitness rutine til din wellness planen.

Hvis du tjekker Centers for Disease Control og Forebyggelse (CDC) retningslinjer for motion i år, vil du bemærke noget andet. Mens CDC anvendes til blot at anbefale nogen form for motion et par dage om ugen, er det anbefaler nu både hjerte-kar-aktiviteter og toning øvelser i form af styrketræning. Konkret er europæerne 65 år og ældre opfordres til at lære at opbygge muskler og gøre muskel-styrke aktiviteter, der arbejder alle de store muskelgrupper (ben, hofter, ryg, arme, skuldre, bryst og underliv) mindst to gange om ugen.

Hvorfor denne ændring til de offentlige anbefalinger? Eksperter nu indse, hvor vigtigt toning øvelser er for din generelle sundhed og levetid. "Hver sundhedsprofessionel vil accepterer, at styrketræning er afgørende for sundheden, skadesforebyggelse, og forlænge livskvalitet," siger certificeret styrke og konditionering specialist Cody Foss, ejer af Fitness Loft i Newtown, Conn

Uanset om du er en ung person, der bare lære at opbygge muskler eller en ældre person ser for toning øvelser for at øge din levetid, styrketræning har fordele for alle. "Den største fordel ved styrketræning er at holde ældre voksne aktive og bevægende", siger Glenda Renee Westmoreland, MD, en geriatrician på Wishard Health Services og en lektor i klinisk medicin ved Indiana University School of Medicine i Indianapolis. "Styrke og styrketræning er nyttigt at reducere funktionelle tilbagegang og tab af udholdenhed."

Når det kommer til at forebygge nogle af de sundhedsmæssige bekymringer og ulykker, der tilstøde de ældre, dette råd om at lære hvordan man opbygger muskler med toning øvelse er især sandt. For eksempel for nylig en gruppe forskere set på 111 studier med over 55.000 total emner om emnet af fald hos ældre. Efter gennemgang af alle disse data, var, hvad de fandt, at træningsprogrammer, der fokuserede på mindst to af disse - opbygning af styrke, balance, smidighed, eller udholdenhed - var den bedste måde at forebygge fremtidige falder i de ældre.

Tips om toning øvelse

Hvis du er en ældre person, der først lære at opbygge muskler, er det vigtigt at starte langsomt for at undgå overexerting dig selv, siger Dr. Westmoreland. "The vigtig overvejelse, før der iværksættes styrketræning som en ældre voksen er at sikre, at der fra en hjerte-kar synspunkt du er egnet til at starte," siger hun. Det betyder at få den i orden fra din praktiserende læge, før du begynder.

Når du modtager clearance fra din læge, gå er et godt sted at starte. Så, som din kondition forbedres, kan du indarbejde nogle lette styrketræning øvelser ind i din rutine. "Den ældre voksne bør gøre muskel-styrke øvelser, der arbejder alle de forskellige muskelgrupper: ben, hofter, ryg, mave, bryst, skuldre og arme," siger Westmoreland.

Fortsæt læsning side 2 i denne artikel.