Evb2

Hvordan laser skin resurfacing værker

Der er flere laser skin resurfacing procedurer til rådighed, som alle bærer lille risiko for ar.

Laser skin resurfacing og andre foryngelse procedurer har forbedret enormt gennem årene. I dag er der mange valgmuligheder til rådighed, ligesom fraktioneret laser og andre, der vil forbedre udseendet og fornemmelsen af ​​din teint. En hud laser er et præcisions værktøj, der kan målrette specifikke celletyper i forskellige hudlag. Læger kan bruge en hud laser til at fjerne overflade hudceller eller at trænge dybere ind i huden. Denne kontrol tillader behandling af en række betingelser, herunder rynker og andre solskader, modermærker, karsprængninger og acne gruber, med lidt at ingen risiko for laser ar. Hud laser behandlinger er tilgængelige via dermatologer, hud sundhedscentre eller kosmetisk kirurgi faciliteter.

Ablative laser skin resurfacing

Også kendt som "laser peeling," dette er den ældste type hud laser behandling. Læger bruger ablative lasere til at fordampe det øverste lag af huden, stramme ansigt og korrigere linjer, rynker, ar, og misfarvning fra solen. Proceduren kan tage to timer eller længere.

To typer af lasere anvendes typisk i denne type laser skin resurfacing:

  • Co2 lasere trænge dybt væsentlige fjerne hele epidermis (det yderste lag af huden). På grund af dette, vil en CO2 laser producerer betydelige hud stramning og er mere vellykket på at fjerne dybe rynker og ar. Men den intense varme tendens til at være mere smertefuld og kan lette pigmentet af mennesker med oliven eller mørk hud. Patienterne har typisk brug for omkring to eller tre ugers restitutionstid.
  • Erbium: YAG lasere ikke producerer så meget varme og trænger kun omkring 20 procent så dybt som CO2 lasere. De anvendes til at behandle rynker og ar, der er mindre alvorlige; behandlinger er mindre smertefuldt og producerer færre bivirkninger. Du får brug for omkring en uge af restitutionstid.

Risikoen for laser ar er lav med en erfaren læge, og en procedure koster typisk omkring 2020€ for den ene del af ansigtet eller 5980€ for en fuld-face behandling.

Fraktioneret laser behandling

Dette er en innovativ form for laser hud foryngelse. Snarere end at bruge laser til at fjerne celler over hele hudoverfladen bruger lægerne en CO2-laser eller Fraxel, en laser skabt specielt til denne behandling, at brænde millioner af mikroskopiske kolonner ind i huden. Disse bittesmå prikker kun udgør omkring 20 procent af hudoverfladen og er omgivet af de 80 procent af huden efterlades upåvirket af laseren. De ubeskadigede hudceller hjælpe de behandlede områder sig hurtigere, skaber øjeblikkelig hud stramning og fremme produktionen af ​​nye kollagen i huden. Dit udseende vil fortsætte med at forbedre i månederne efter behandlingen.

Recovery fra en fraktioneret laser behandling er hurtig og enkel, idet kun et par dage, og kræver relativt lidt omsorg og opmærksomhed. Dermatologer anbefaler normalt 3-5 behandlinger for de bedste resultater, fordelt en uge eller mere fra hinanden. Fraktioneret laser resurfacing kan bruges til at behandle ansigt, hals, bryst, mave og arme. Forvent at betale omkring 1120€ for en ansigtsbehandling og omkring 750€ for en hals behandling.

Non-ablativ laser behandling

Disse lasere indvirkning celler i de nedre lag af huden, men efterlader hudoverfladen intakt. Målet er at fremme kollagen produktionen og væksten af ​​nye hudceller i dermis (det nederste lag af huden), som kan forbedre hudens tone og hjælpe med at behandle lettere ar og rynker. Dog kan ikke-ablative lasere ikke fjerne pletter forårsaget af solskader, fordi de ikke påvirker hudens overfladelag.

De to typer af ikke-ablative lasere, den Smoothbeam laser og CoolTouch laser, bruger infrarødt lys til at trænge dybt ind i huden, mens en kølende væske sprøjtes på overfladen huden at lindre og reducere skade. Behandlinger sidste omkring en halv time, og læger anbefaler mellem 4-6 behandlinger for de bedste resultater. Fordi målet er under overfladen, ændringer er mere langsomme og subtile, og det kan tage måneder for patienter at mærke en forskel. Ansigtsbehandlinger koste mellem 300€ og 450€.

Alternativer til hud lasere

Andre foryngende procedurer er blevet udviklet for at påvirke og forbedre hudens overflade:

Radiofrekvens behandlinger. Almindeligt kendt som Thermage eller ThermaCool, denne form for hud behandling ikke bruger en hud laser. I stedet radiobølger trænge ind i overfladen huden og opvarme de dybere lag af hudceller. Dette forårsager hudceller og kollagen til kontrakt, stramme huden. Radiofrekvens er bedst at stramme sagging hud på dele af kroppen, herunder kinder, bovsnitte, bryn, hænder, fødder og underliv. Det kan ikke anvendes til behandling af fine linjer eller solskader, og resultaterne er mindre forudsigelige end de er med laser behandlinger. En fuld-face behandling koster typisk 3740€, mens det er normalt 2240€ for den nedre ansigt eller 1500€ for den øverste flade alene. Behandlingen tager en time eller to. Patienter skal normalt kun én behandling.

Plasma regeneration af huden. Denne ikke-laserteknik ligner ablative hud laserbehandling i at det ydre lag af huden fjernes. Men lægen bruger en strøm af plasma - ioniseret nitrogengas - at fjerne hudceller. Denne tilgang behandler fine linjer og rynker, forbedrer hudens tone, og mindsker pletter forårsaget af solskader. Plasma skin regenerering kan tage en eller flere behandlinger, og inddrivelse er normalt tre til fire dage. High-energi behandlinger koster mellem 2990€ og 4480€, mens gentagne lavenergi behandlinger koster omkring 1120€ hver.

Den mest effektive hud procedure for dig, afhænger af præcis hvilken type foryngelse, du leder efter, fra generelle frisk på at fjerne modermærker eller alder pletter til at blødgørende rynker. En konsultation med en dygtig hudlæge eller kosmetiske kirurg vil afdække det bedste valg for din teint.