Evb2

Hvordan kan venner og familie hjælpe dig i dine bestræbelser på at styre dit kolesteroltal?

Kolesterol: Eksperterne Indvejning

Den vigtigste måde at trække på hjælp fra familie og venner, er at bede om det.

Everyday sundhed: Hvordan kan dine venner og familie hjælper dig med at overholde et kolesterolsænkende venlig livsstil?

Stuart A. Seale, MD ( fullplatediet.org )

Først forklarer, hvor vigtigt deres støtte er for din succes. Fortæl dem, at du er afhængig af deres forståelse, når du ikke spiser alle de samme fødevarer som dem. Også forklare betydningen af ​​daglig motion og kontrol af din stress. Se, om de vil deltage i med din sunde kostvaner og anden adfærd - hvad er nyttigt for dig, er også godt for dem!

Jacob Delarosa, MD ( portmed.org )

Fortæl dem, hvad du laver. Hvis du fortæller din familie, det er vigtigt for dig at holde fast i din sunde livsstil, vil de respektere dine ønsker og ikke forsøge at proppe en cherry pie ned din hals.

Pamela Warren, MS, CHN ( artofconsciousliving.com )

Spørg familie og venner til at støtte dig i din bedste bestræbelser på at styre dit kolesterol. Spørg dem om ikke at forsøge at overtale dig til at forbruge fødevarer, som du kender, er ikke inden for din regime. For den ultimative støtte, bede om, at når de leverer mad til dig har det sænket kolesterol og højere mængder af fiber.

Gail Underbakke, MS, RD ( medicine.wisc.edu )

Mad gaver fra venner og familie kan skabe uønsket fristelse. Hvis du ofte modtager af mad gaver, drop antydning, at du ville sætte pris på frugt eller nødder i stedet fusk, ost og pølse. Når man planlægger en ferie måltid eller fest, kan venner og familie hjælpe ved herunder nogle lav-kalorie, lavere mættet fedt fødevarer sammen med de rigere fødevarer på menuen. Den større variation og valg vil sandsynligvis blive værdsat af alle på begivenheden. Hvis du deltager i et måltid på en eller andens hus, spørg hvis du kan bringe en salat eller en frugt dessert til at give et mere sundt valg for dig selv og resten af ​​gæsterne. Venner og familie, der er værter for måltider og fester kan du også løse ikke at være "food pushere". Insistere på, at du har en anden hjælpende af en bestemt fødevare eller handler fornærmet, hvis du vælger at spise kun en lille servering af noget, er ikke nogen hjælp. En positiv kommentar om dit engagement i din sundere livsstil ville være bedre.

Lisa Matzer, MD ( drmatzer.com )

En af de bedste måder at få dine venner og familie til at hjælpe dig er at sætte nogle sunde livsstil mål med dem, en offentlig forpligtelse til at opfylde disse mål, og så lover at betale andres penge, hvis du ikke holder dine mål. For eksempel kan du lave en aftale med en ven til at udøve i 30 minutter om dagen, fem gange om ugen. Hvis du ikke opfylder målet, betaler du den anden person 40€. Også uddanne dine venner og familie, at de fødevarer, du er ikke tilladt at spise.

Inna Topiler, MS, CNS ( competenutritionandwellness.com )

Lad din familie og venner ved, hvad du arbejder med, og bede om deres støtte. Jo mere de ved om din tilstand og de skridt du tager for at forbedre det, jo mere de kan hjælpe.

Jeanette Bronée, CHHC ( pathforlife.com )

De fleste mennesker ikke bede om hjælp, så sørg for at spørge din familie og venner til at hjælpe dig holde fast i dine sundere valg. For at undgå store dele af desserter, og cremet og fed mad, lad ikke andre betjene dig måltider. Fortæl dem om ikke at tilbyde dig de fødevarer, du undgå. Det er altid lettere at undgå at spise noget, hvis du ikke bliver spurgt. Spørg familie og venner til at hjælpe dig ved ikke at lægge de fødevarer, du ikke ønsker lige foran dig, og måske endda holde disse fødevarer væk fra bordet, så de er ikke let at nå til, og de er ude af din umiddelbare syn.

Raja R. Gopaldas, MD ( rajgopaldasmd.com )

Alle skal være klar over de negative virkninger af højt kolesteroltal. Du har måske familiemedlemmer, der har et sundt kolesterol niveau, fordi de allerede er på en god motion og behandlingsregime og dermed er mere tilbøjelige til at hjælpe dig og samarbejder med dine krav. På den anden side kan der være nogen, der ikke har et højt kolesteroltal (gode gener!), Men som ikke bekymrer sig om deres kolesteroltal eller jeres enten! Så undervisning om de faldgruber og potentielle farer på højt kolesteroltal er vigtigt for dem, der ikke er klar. Hvis alle medlemmer af en familie beslutter at deltage i en øvelse plan og lave mad og eateat sundt, så målene er let at udføre. Men det har at starte med én person - og det skal være dig. Hvis du er bevidst om dit kolesteroltal og lad ikke andre påvirke dig over tid de kommer til at ændre sig og acceptere og støtte dit kolesterol-venlige livsstil.