Evb2

Hvilke øvelser kan hjælpe med at sænke dit kolesteroltal?

Kolesterol: Eksperterne Indvejning

Visse aktiviteter kan hæve gode kolesterol og sænke dårlige kolesterol.

Everyday sundhed: Hvilke øvelser kan hjælpe med at sænke dit kolesteroltal?

Dr. Stuart Seale: Både aerob træning og styrketræning er gode til at sænke LDL (dårligt) kolesterol, samt øge HDL (gode) kolesterol. Rask gang, cykling, jogging, svømning, samt nordisk skiløb, trappe-stepping, og elliptiske maskiner giver alle aerobe motion. Løfte vægte, modstand maskiner og modstand bands giver styrketræning. Noget, der vil få din puls ophøjet til omkring 70 procent af din maksimale puls vil arbejde. (For at beregne den maksimale puls, trække din alder i år fra 220). Ideelt set opretholde denne aktivitet for 30 til 60 minutter om dagen, mindst fem dage om ugen. Bedst af alt, blande det op med en kombination af aerobic og styrketræning. Mens fleksibilitet øvelser ikke kan have en direkte effekt på kolesterol, de er en vigtig del af den samlede fitness, så sørg for at inkludere dem i din træning rutine.

Dr. Lisa matzer: Motion kan bidrage til at hæve din gode kolesterol. For hver et point stigning i din HDL, tilføje dig yderligere et år til dit liv. At have en væsentlig indvirkning på at hæve din gode kolesterol, er du nødt til at gøre intense aerobe øvelser såsom jogging i 30 minutter om dagen hver dag i ugen. Moderat motion - uanset om det er aerobic, modstand, eller en kombination af begge dele - er stor i forhold til at sænke din samlede risiko for hjertesygdom. Og udholdenhedstræning konsekvent sænker anden type dårlige fedt i blodet, din triglycerider. Squats og ben-extension vægtløftning også kan hæve din gode kolesterol.

Dr. Jacob Delarosa: Enhver form for motion kan hjælpe dig med at sænke dit kolesteroltal. Præcis hvor meget motion er nødvendig for at sænke kolesterol har været et spørgsmål om forhandling. I almindelighed, minimum 30 minutter dagligt af moderat til kraftig motion, såsom gåture, jogging, cykling eller havearbejde værker. Det er vigtigt at indse, at mere intens motion er faktisk bedre end moderat motion for at sænke kolesterol. Patienter, der fik moderat motion (svarende 12 miles af gang eller jogging per uge) sænkede deres LDL niveau lidt. Men de mennesker, der gjorde mere energisk motion (svarende 20 miles af jogging ugen) sænkede det endnu mere.

Jeanette Bronée, chhc, AADP: Dybest set, bare komme i gang!

Pamela warren, ms, CHN: Regelmæssige cardio øvelser forbedre din generelle sundhed og lavere kolesterol, fordi de øger blodcirkulationen i hele dit system. Det holder dit hjerte i topform, da det skubber blodet til at cirkulere hurtigere og gennemsyrer det med højere iltindhold. Mens den gør dette, bliver det kolesterol til at flytte ud af dit system. Kast dig ud i 30-plus minutter om dagen af ​​cardio motion for at forbedre dit kredsløbssygdomme, din puls og dit kolesteroltal. Rapid-tempo walking, løb, cykling, svømning, skøjteløb og spille ketcher sport er nogle af de mange typer af cardio øvelser, du kan vælge fra. Yoga og meditation er to andre former for motion, der hjælper dig med bedre moderat dit kolesteroltal, som du gør nogen af ​​disse du udvikler "mindfulness". Mindfulness er en kraftfuld, motiverende kraft, der kan træne din krop og sind til at bevare roen og giver dig mulighed for bedre at styre dine reaktioner på situationer, der normalt påvirker dig negativt. De negative stressfaktorer, som vi oplever i livet på en daglig basis kan blive afsporet ved brug af mindfulness øvelser. Hvis du kan sidde og meditere hver dag kun ti minutter, og til sidst strække denne gang til 20 minutter, vil du opleve en stor forandring i den måde, du håndterer stressede situationer. Dette bliver et meget magtfuldt redskab i at holde dit kolesteroltal under kontrol.

Inna topiler, ms, cns: Alt, hvad der får din puls op, er meget nyttigt. Dette kan være alt fra en hurtig tur til at køre på et løbebånd til at få på en elliptisk eller hoppe reb, løfte vægte, eller bare sætte på musik og dans. Motion skal være sjovt, så du kan holde fast i din regime.

Dr. Raja R. Gopaldas: En kombination af styrketræning (vægtløftning), og cardio øvelser er vigtig. Før der iværksættes en ny øvelse plan, sørg for at tjekke med din læge, hvis det er okay for dig i din nuværende helbredstilstand. (Mens øvelser er bestemt meget vigtige, skal det holdes for øje, at motion efterfulgt af indtagelse af et fedt-lastet kost ikke er en god idé!) Øvelser hjælpe med at sænke LDL noget, men de øger HDL mere markant. (. HDL-kolesterol er vigtigt, da det beskytter dig mod hjertesygdomme og forhindrer dannelse og progression af aterosklerose) Hvis vægttab er en overvejelse, bør cardiotraining skræddersys korrekt: Kørsel på et løbebånd eller ved hjælp af en elliptisk træner er et godt valg, men husk på, at det tager lang tid at forbrænde kalorier. Hvis du er i rimelig fysisk form, kan du ønsker at skifte aerob træning med styrketræning: Tre dage med styrketræning spækket med tre dages cardio, herunder en pause en gang om ugen, er en rimelig øvelse tidsplan og skal være målet.