Evb2

Hvilke ændringer skal jeg foretage i min kost, hvis jeg har en arytmi?

Visse typer af fødevarer tendens til at forværre visse arytmier, både bradycardias og takykardier. Som med mange andre hjertelidelser, er arytmier nemmere at styre, hvis du spiser en afbalanceret kost. To kostændringer, du bør gøre efter at være blevet diagnosticeret med en arytmi er beskrevet nedenfor:

  1. Du bør undgå bestemte stoffer, som kan udløse en episode af den uregelmæssige hjerterytme.
  2. For at holde dit hjerte sundt og undgå en generel forværring af din tilstand, bør du spise en varieret kost med lavt natrium og fedtfattige fødevarer.

Undgå fødevarer kendt for at forværre arytmier

Spise bestemte fødevarer kan fremprovokere din arytmi. Det er vigtigt at være opmærksom på, hvilke stoffer har en effekt på dit arytmi og hvordan man undgår dem. I almindelighed vil små mængder af en fødevare ikke udløse en arytmi. Men i større mængder, kan nogle fødevarer forværre dit hjerte og få din arytmi at opstå eller blive værre. Vær opmærksom på de fødevarer, der er anført nedenfor, da de kan udløse din arytmi. Generelt er det en god idé at tale med din læge om din kost. Du kan specifikt opdrage de poster i tabellen nedenfor.

Foods at undgå, hvis du har en arytmi

Mad eller stof

Hvordan det forværrer din arytmi

Alkohol
  • Øl
  • Vin
  • Hvidvin
Alkohol kan udløse arytmier hos nogle mennesker.
Koffein
  • Kaffe
  • Te
  • Visse læskedrikke
Koffein er et nydelsesmiddel, som fremskynder din puls. Koffein kan udløse arytmier hos nogle mennesker.

Alkohol

Alkohol kan medføre arytmier hos personer med normal hjerter og kan forårsage hjerteproblemer, der resulterer i arytmier. Folk, der drikker stærkt kan udvikle et svagt hjerte (alkoholisk kardiomyopati). Når dette sker, kan de have forskellige arytmier, herunder atrieflimren, atrieflagren, og ventrikulær takykardi. Hjertet kan vende tilbage til normal, hvis personen stopper drikke, og risikoen for tilbagevendende arytmier vil falde. Selv i personer, der har en normal hjerterytme, kan alkohol medføre arytmier. Alkohol kan direkte skade hjerteceller og forårsage ekstra hjerteslag og supraventrikulære takykardier. Atrieflimren kan opstå efter en druktur. Mennesker med hjertesygdomme eller tidligere arytmier brug for at undgå overdreven brug af alkohol, og de fleste vil have gavn af fuldstændig undgåelse af alkohol.

Koffein

Det mest almindelige eksempel på en fødevare, der udløser arytmier er koffein. Koffein er til stede i kaffe, te, cola, forskellige andre læskedrikke og chokolade. Mennesker med næsten enhver form for hurtig arytmi og hjertebanken uanset årsag tendens til at have mere hyppige arytmier og hjertebanken efter indtagelse koffein. Så personer med hurtige arytmier bør undgå koffein-holdige fødevarer. Koffein kan gøre symptomer såsom hjertebanken stærkere og mere mærkbar. Da koffein er et nydelsesmiddel, det fremskynder din puls, hvilket gør dit hjerte slå endnu hurtigere og gøre symptomer som brystsmerter eller svimmelhed værre. I nogle tilfælde kan store mængder af koffein endda udløse en ny episode af en arytmi ved irriterende dit hjerte ledningssystem.

FAD kostvaner: ekstra forsigtig!

Mange vægttab kostvaner kan være skadelige for dit hjerte, hvis du har en arytmi. Især kan FAD kostvaner såsom flydende-baserede programmer eller høj-protein regimer påvirker koncentrationen af ​​elektrolytter i din blodbanen. Dette kan til gengæld give problemer med din hjertets elektriske system, som bygger på elektrolytter til at fungere ordentligt. Hvis du har oplevet en arytmi i fortiden, bør du være forsigtig med FAD kostvaner. For at undgå gentagelser af dit arytmi, altid tjekke med din læge, før du foretager drastiske ændringer i dine spisevaner.

Naturlægemidler

Når det tages på højere niveauer, ephedra-en urt bruges af nogle mennesker, for kulde og allergisymptomer og forbedre sportspræstationer-kan forårsage drastiske stigninger i blodtrykket, samt hjertearytmi. Ephedra, også kaldet Ma Huang, har været knyttet til hjerteanfald, slagtilfælde, og nogle dødsfald.

Vær opmærksom på hvad du spiser

Mennesker med hjertesvigt har normalt arytmier, og arytmier kan forekomme hyppigere, hvis hjertesvigt bliver værre. Ved at begrænse salt og overdreven væskeindtagelse, vil hjertesvigt være bedre kontrolleret, og arytmier kan forekomme mindre hyppigt.