Evb2

Hvad skal bære: første trimester stil tips

Dine første måneder af graviditeten kan forlade dig på mode limbo - for stort til din prepregnancy garderobe, men for lille til barsel tøj. Her er tips til at klare dig over i løbet af din første trimester fashion limbo.

Måske er du på det kan-ikke-helt-button-din-bukser scenen med et mildt oppustet mave, der er mere "Wow, jeg har lige haft en stor frokost" end "Wow, jeg har et barn." Måske du 're bare at løbe ud af dine bh'er og bluser, mere va-va-voom end mor-til-være. Måske lidt ekstra mave og lidt ekstra bryst (og lad os se det i øjnene, en lille ekstra hage) kombinerer at gøre dig se mere... fedt end gravid.

Der er ingen tvivl om det - også selvom din store nyhed er stadig en stor hemmelighed i første timester, din krop ikke opholder mor om at blive mor. Det ændrer sig, og ændrer sig hurtigt. Og selvom det måske ikke er indlysende for den tilfældige observatør (i det mindste dem, der observere dig fuldt påklædt), er det smerteligt klart for dig, hver gang du søge gennem dit skab for noget at bære: Du sidder fast i mode limbo. Velkommen til din første tre, fire, eller fem måneder af graviditeten - når ventetøj ville forlade dig svømning, men klemme ind i din almindelige tøj stævning op alle former for lidet flatterende mad metaforer (muffin-top, udstoppet pølse, svine-in-a- tæppe).

Betyder det, at du sidder fast i sveder indtil du til sidst tjene mave, der kvalificerer dig til barsel tøj? Ikke alene ville det ikke være sød (selv nyligt gravide celebs kan ikke rock, der ser med held), ville det ikke være praktisk (medmindre du arbejder hjemme eller i et motionscenter). Heldigvis, alt hvad du behøver er nogle kyndige stil strategier kan mindske kløften mellem din aktuelle skab og barsel stativer (for ikke at nævne den kløft mellem dine knapper). Efter alt, vil du være iført dem elastiske-panel bukser længe nok - så der er ingen grund til at haste ind i dem endnu.

  • Stræk. Ingen grund til at gemme disse yoga bukser bare for din graviditet træning. Investere i nogle stylin 'atletisk slid for casual dage også. Sorte leggings er også en god mulighed - du kan klæde dem op af topping dem med en fastspændt cardigan eller ved at parre dem med nogle frække hæle. Selv almindelige jeans og andre bukser, at sporten lidt spandex eller Lycra kan være en mere imødekommende. Bruge sådanne stræk til at passe tøj til at holde dig over, mens du venter.
  • Udvid din horisont. Prøv moderskab taljen extender, der giver dit almindelige tøj flere kilometer. Køb en (du kan finde dem online eller på ethvert barsel shop - som giver dig en undskyldning for at tjekke den kommende sæson), og bære det over dine udpakkede bukser og nederdele (og under din top) for at give dig mere vejrtrækning værelse. Eller opret et af dine egne: knappe dine bukser eller nederdel og tråd en elastik eller hårbånd omkring knappen gennem knaphullet og tilbage omkring på knappen igen... voila, søde lettelse! Bare sørg for at bære en bluse, sweater eller jakke over den for at skjule beviser (og dine trusser, hvilket kan vise igennem).
  • Forsørge sig selv. Må dine bryster allerede synes ligesom de er konkurrerer om VM? Tender, stadigt voksende bryster har brug for al den støtte og komfort, du kan give, selv tidligt. Selvom du ikke kan være klar til de big-time barsel bh'er endnu, giver dem den plads, de har brug for (de er for øm til squash i din gamle bh). Gå op en størrelse efter behov (og vælge de mest komfortable, glatte tekstiler - du behøver ikke have noget gnidning). En ikke alt for stram sports-bh kan være den bedste midlertidige løsning, selv når du ikke arbejder ud - det vil tilbyde den blide støtte dine bryster er tigger om. Du kan selv ønsker at bære det om natten.
  • . Gå med mode flow Nutidens mode kan holde dig ser trendy, mens følelsen comfy - uden at bære en maske af barsel tøj. Se på empire-talje skjorter og kjoler, bonde bluser og kjoler, toppe i strækbart stof, strik kjoler og skjorter, low-rise jeans, der passer under din mave, og selvfølgelig, dem leggings, disse fashionable fund gør det svært at skelne, om du forventer en baby eller bare holde op med de nyeste landingsbanen stilarter.
  • Layer, lag, lag. En cardigan eller jakke over en ekstra lange skjorte kan nemt skjule en første trimester mave... så spring på lagdelte tendens.